Birsey var .
Muhtemelen pkos .
Tanısı koyulamamis .
Bazı doktorlar nedense pkossunuz demiyor .

Ben pkosum millet 21-28 günde adet olur.
Ben 31-40
Senin yine duzenli imis bende o yok iste 40 günde bir olmayada raziyim. Bi bak tam gününde olmusum bi bak 3gün gecikmis bir baka 15 20 gün gecmis öbür aya kaymis düzen🙄

Biraz hava bile degisse etkiliyor sanirim. Evet evliyim ama bekarkende böyle idi. Daha dogrusu hic düzenim olmadi adet oldugumdan beri hep gecikmeli oluyorum
Hormonlarındandır mesela bende öyleydii bi 35 bi 38 di korona oldum adetim bozulduu oluyomuş bile temmuz ayında hiç olamadım 1ay gecikti bile 31 gün gecikti oldumm hepimizin hormonları birşeye etkiliyor maaleseff sen yinede civanperçemi dene anında söktürüyor nezaman içiliyor bilmiyorum internetten bakabilirsin 🤗

Hormonlarındandır mesela bende öyleydii bi 35 bi 38 di korona oldum adetim bozulduu oluyomuş bile temmuz ayında hiç olamadım 1ay gecikti bile 31 gün gecikti oldumm hepimizin hormonları birşeye etkiliyor maaleseff sen yinede civanperçemi dene anında söktürüyor nezaman içiliyor bilmiyorum internetten bakabilirsin 🤗
Evet hormonlar haklisin sanirim bir takim tembellikler var ama dah önceki kontrollerimde en son 4ay önce hersey normaldi. Kist pcos vs. yok aslinda ama kafaya bile takmak etkiliyo sanirim. 4aydir bebek düsünüyoruz o yüzden birsey kullanmak dogru olmaz sanirim 🤷🏼‍♀️ 4gün geciktim bende bu aydan

Evet hormonlar haklisin sanirim bir takim tembellikler var ama dah önceki kontrollerimde en son 4ay önce hersey normaldi. Kist pcos vs. yok aslinda ama kafaya bile takmak etkiliyo sanirim. 4aydir bebek düsünüyoruz o yüzden birsey kullanmak dogru olmaz sanirim 🤷🏼‍♀️ 4gün geciktim bende bu aydan
Aaa oylemi tamam ozaman içme bosver yumurtalık tembelligi olabilir sebepsiz infertilite olabilir benim öyle maaleseff

Senin yine duzenli imis bende o yok iste 40 günde bir olmayada raziyim. Bi bak tam gününde olmusum bi bak 3gün gecikmis bir baka 15 20 gün gecmis öbür aya kaymis düzen🙄
Sen yine de bı doktora görün😓 belki tiroit bozukluğun var

Tesekkür ederim 🤗 Evet simdiye kadar hormonlarim normal degerlerde idi ama belli olmaz yas ilerledikce çıkabilirde. Zaten baktirmayi düsünüyorum bu aralar insallah👍🏻
Bende adet olayım kan vereyim ikinci güne diyordum.
17 yaşımdan beri 6 ayda bir hormknlarima baktiriyordum.
Fakat yarın bulundugum şehirden ayrılıyorum bı süreliğine .
Ve hepte böyle olduğu için 1 yıldır doktora bir gidemedim

Bende adet olayım kan vereyim ikinci güne diyordum.
17 yaşımdan beri 6 ayda bir hormknlarima baktiriyordum.
Fakat yarın bulundugum şehirden ayrılıyorum bı süreliğine .
Ve hepte böyle olduğu için 1 yıldır doktora bir gidemedim
Peki sende var mi pcos falan hormonlarin normal degerlerde mi genelde. Ben öyle ayda yılda 1 dedikleri iste pek gitmiyorum aslinda ihmal etmemek gerekli

Nasipse ogluma kardeş istiyoruz bakalim🥰 Allah hayirlisini versin esimde diyor olmazsa üzülmeyiz Rabbim oglumuzu bize bagislasin diyor. Hersey imtihan
Oo maşaallahh ben ilk sandumm
Ayy allah analı babali büyütsün uzun ömürler versin inşaallahh olacak 2ciside allahın izniyle

Back
X