Geçmiş olsun bitanem 😍😍😍

Iyiyim canım sen Nasılsın minnoşum 😍😍😍
İyiyim canım benimkini uyandırmak için erkenden kalktım yine ❤️
Hala aşı etkisi üzerimde sanki meloomm ya
Kolumdan sırtıma kadar ağrı bogaz biraz şiş
Baş desen geçmey ne pohtur bilmem ne hassasmışım yavvv😀😀 hahah agrıyor ama hayata gülüyorumm dimdik ayaktayuumm :KK76: :KK76:
Bu kadar uzun sürer mi ki etkisi ya

Bende seni 🙈😻😻😻😻
Aynen hergun kalkiyorum bu saatlerde de uyku agir basiyor bazen Ama yavaş yavaş geliyor uyku simdide 😂😂😂😂😂😂😂😁😃😂
Hahahahaha sende olsun benim bi arkadaşımda öyle uyanırdı sonra konusurdu benle yarımsaat sonra ulaşamazdım onu ne ayar olurdum yaaa uyanıyosan yazma konusma o zaman diyordum yaa bekliyorum sonra yazcak diyee ne kavga etmiştimm sonrada geçen sene verdim kocayaa kocasını uyandırıp hemen geriye uyuyamıyor hahaha :D :D

Hahahahaha sende olsun benim bi arkadaşımda öyle uyanırdı sonra konusurdu benle yarımsaat sonra ulaşamazdım onu ne ayar olurdum yaaa uyanıyosan yazma konusma o zaman diyordum yaa bekliyorum sonra yazcak diyee ne kavga etmiştimm sonrada geçen sene verdim kocayaa kocasını uyandırıp hemen geriye uyuyamıyor hahaha :KK70: :KK70:
Işte bende geri hemen uyuyacagimi bildigim için o durumlarda yazmıyorum 😂😂😂😂 ben uyuyorum valla ışe gönderdikten sonra 😂😂😂

• Komik
Reactions: Jou
Işte bende geri hemen uyuyacagimi bildigim için o durumlarda yazmıyorum 😂😂😂😂 ben uyuyorum valla ışe gönderdikten sonra 😂😂😂
Arkadaşımın işi çok zor ev hergün temiz olcak toplu olcak işi hemen evin altında 10sn ilerisinde
Öğlene kadar evle uğraşıyorr yemek yetiştiriyor hep evin içinde hep çok üzülüyorum birsürü arkadaşları var hiçbiriyle görüşmüyor

Back
X