- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.461
Nasılsın migiii bugünnGünaydınnnnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın migiii bugünnGünaydınnnnnn![]()
Bide bana sorAyyyy valla ben yapamam ya hem ev hem iş çok zor ya
Sabah 5 ten beri gözüm açık ve bombeee gibiyim çok şükür sen nasılsınNasılsın migiii bugünn![]()
Bende başağrışından uyandummSabah 5 ten beri gözüm açık ve bombeee gibiyim çok şükür sen nasılsın![]()
Geçmiş olsun Neyin var kuzu parol iç geçer yeniden uyursunBende başağrışından uyandumm![]()
Açkarnamı içcem ula uyandum artık oğlen uyurumGeçmiş olsun Neyin var kuzu parol iç geçer yeniden uyursun![]()
He sen kahvaltıyı geç yapıyon demiAçkarnamı içcem ula uyandum artık oğlen uyurum![]()
Vallaha zevkime bağlıHe sen kahvaltıyı geç yapıyon demi![]()
Kızım bi rahat biraksa öğleye dek uyurum haftasonu 8 de uyandırıyor anasınıVallaha zevkime bağlı
Yataktayım oraya dön buraya dön![]()
Kalk diyo uyuturmu anasını ooyyy totosu yaKızım bi rahat biraksa öğleye dek uyurum haftasonu 8 de uyandırıyor anasını![]()
Çok geç uyuyor yaYarın evlenince yanında olacak artık hadi hayatım kalk deyiverdinmi kalkıverir![]()
Su içmediğindende baş ağrın olurParol bitmiş amaaann benimkide içirmezdi o ara zaten böyle şeylere ağrı kesici içirmiyor hemen aşı günü geçti içerim artik
Bak bakk biliyonya su içmediğimi ne zamandırr hele bakkk suyu cıkardıÇok geç uyuyor yaalıştırmmam lazım benim gibi erken uyuyup uyansın
Su içmediğindende baş ağrın olur![]()
Ama gerçek buBak bakk biliyonya su içmediğimi ne zamandırr hele bakkk suyu cıkardıyaaaaaaa ısırcam seniiiii
![]()
Içiyorum birtanemmmmmm.Ama gerçek bu![]()
geçmiş olsum joum ama aç karnına dokunmasın ilaçAçkarnamı içcem ula uyandum artık oğlen uyurum![]()
Yok kuzumm içmedim tabikii daha haala edicem kahvaltıgeçmiş olsum joum ama aç karnına dokunmasın ilaç
Eve gecer geçmez uyumusuö canımSenin sklp da gelip bize yazman bile mucizegectin mi eve