- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.261
Kız pazar pazar niye erken kalktın dicektim bugün pazartesiymiş yaRöraaaayyyddddduuuunnnnnnnnnn ❤❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız pazar pazar niye erken kalktın dicektim bugün pazartesiymiş yaRöraaaayyyddddduuuunnnnnnnnnn ❤❤❤
Nasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar nikah nasıldı göremedim seni kaç gündürGünaydın ballar![]()
Günaydın canım
İyiyim canım çok şükür den nasılsınNasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar nikah nasıldı göremedim seni kaç gündür![]()
Günaydın mavim
Heyecandan oluyo bunlarİyiyim canım çok şükür den nasılsın
Nikah çok komiktiben mikrafonun açık olfuğunu unuttım tüm gücümle evet diye bağırdım
nişanlımın ayağına basöayı unutrum fotoğrafcı haturlattı benim ayakkabılarını çıkarmış köpek ama ayaklarını buldum bastım
![]()
Güzel anı olmuş hatırladıkça gülersiniz ne güzelİyiyim canım çok şükür den nasılsın
Nikah çok komiktiben mikrafonun açık olfuğunu unuttım tüm gücümle evet diye bağırdım
nişanlımın ayağına basöayı unutrum fotoğrafcı haturlattı benim ayakkabılarını çıkarmış köpek ama ayaklarını buldum bastım
![]()
Gunaydin canımGünaydın ballar![]()
Hahaaaaaaa perdenin arkasından bakarlardi birde gorunmediklerini sanirlardi tül perde .. kulakları çınlasın ikiside evlendi uzun yıllar sonra pencere boş kaldıBizim binadada vardı öyle bir modelcamdaki kız ahahah
Şimdi o pencereleri ben dolduruyorum ıste kahveHahaaaaaaa perdenin arkasından bakarlardi birde gorunmediklerini sanirlardi tül perde .. kulakları çınlasın ikiside evlendi uzun yıllar sonra pencere boş kaldı![]()
Sefan olsun minnoşum gez bakalımKahvem ya piknikteydim malatyaya gittik hazırlıklar aynı devam ediyor![]()
Çok durmazsin sen cam cicigiŞimdi o pencereleri ben dolduruyorum ıste kahve![]()
Günaydın canım çok kalp sana.
Aminnnn canım benim nasılsınHeyecandan oluyo bunlarçok tatlı ya Allah mutlulugu daim etsin minnoşum
![]()
Kesinlikle canım çok güldüm ya sesimde nasıl ince çıkmışGüzel anı olmuş hatırladıkça gülersiniz ne güzel![]()
Günaydın pinacım nasılsınGunaydin canım
Minnosss gelmis hosgelmis![]()
![]()
İyiym canın sen nasılsınAminnnn canım benim nasılsın
Kesinlikle canım çok güldüm ya sesimde nasıl ince çıkmış
Günaydın pinacım nasılsın![]()
Çok şükür canım benimİyiym canın sen nasılsın![]()
Oyy kelebekim beni unutmamış kiii