- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.101
Ah çok acı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah çok acı
Kuafore gitmeye korkuyorum yaValla bilmiyorum ne yapılacak 2 kisiyiz diye herseyin kucugunden aliyorum cikan fatur senin dedigin gibi 500 den asagi gelmez hic
Minnoşum yapıyorum ama kıynalı yapıyorum ya kıyma varmış dolapta baya oldu çözdüreli o bozulmasın diye onla yaptım pişiyor şimditaınca haber ver![]()
Seçince çok Zor yaa. Bazıları bir anşatıyor hiçbirşey yemiyolar. Çok zor öyleAl bendende okadarr kocam seçerr
Bende kızartmadan seviyoum fırında birkaç kez yaptım ziyan oldu yemedik hiç: ama şimdi kızartmadan yasakYağda kizardiginda sevmiyorum ben
Midem kalkıyor .
Fırında seviyorum
Buldum yemek askoooKarnıyarık
Aaaa niye öylekiii ama fırınada yapıo yemistim oda cokguzel oluyor daha hafif oluyorYağda kizardiginda sevmiyorum ben
Midem kalkıyor .
Fırında seviyorum
Susss bakiimmm![]()
Ne yapıyorsun bebimBuldum yemek askooo
Neden kiAh çok acı![]()
Kıymalı bamya yemegi denk geliyor işyerime o zaman yiyorm çok sevdimAyy nefis olması şuan mutlu etti bende ilk yicem kesin beğenirimgenel olarak erkekler pek sevmiyor heralde benimkide sevmiyor
![]()
Allah seni ayrı bir kahve yapmak zor oluyor yaDün bende bir tanıdıkla kahvelerimizi karıştırmışım orta şekerliydi onunki o bana gelmiş. Ayy Zor içtim şerbet gibi. Oda bana diyor çok acı buuu![]()
Bezelye yemegi kuzum bulgur pilavi yaptim bileNe yapıyorsun bebim
Bakalım bende severim diye umuyorumKıymalı bamya yemegi denk geliyor işyerime o zaman yiyorm çok sevdim![]()
Ay evet karışıyorAllah seni ayrı bir kahve yapmak zor oluyor ya![]()
Bende bulgur pilavı yaptımBezelye yemegi kuzum bulgur pilavi yaptim bile![]()
Şekersiz kahve tatlı lokum iyi oluyo şekerli kahve bide lokumAy evet karışıyorbirde bana lokumda yesene diyorlar nasıl yiyimm orta şekerli kahve ile
![]()
Bende hiç içemiyorum mesela çay ve kahveden şekeri kestiğimden beri 3ü 1 arada sütlü köpüllü vs o kahveleride içemiyorumŞekersiz kahve tatlı lokum iyi oluyo şekerli kahve bide lokumTuhaf oluyor şeker komasına girerim
![]()