- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.141
işyerindekiler patronlar ayrı personel ayrı tepemdeler sürekli bir atarlanıcam artık göreceklerkim soruyor canım,benimde baş ağrım başladı

sende de mi migren var yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işyerindekiler patronlar ayrı personel ayrı tepemdeler sürekli bir atarlanıcam artık göreceklerkim soruyor canım,benimde baş ağrım başladı
Fazlasıda iyi degil mesela nickooHayvansal yağ tüketmiş oluyorum galiba çok.
Çok et yiyoruz![]()
Değil işte bende öyle düşünüyorum,Fazlasıda iyi degil mesela nickoo
Azaltırsın kuzum benimm evde çok olunca et kurban etii heralde sürekli yemek istiyorsunDeğil işte bende öyle düşünüyorum,![]()
Aslında eşim seviyor o yüzden sıklıkla yiyoruz kuzum, bende yemek secmem zaten, yaglilik gözüme batar bitekAzaltırsın kuzum benimm evde çok olunca et kurban etii heralde sürekli yemek istiyorsun
Doğrudurr yapcka birsey yok hafta bikere yeter zatenAslında eşim seviyor o yüzden sıklıkla yiyoruz kuzum, bende yemek secmem zaten, yaglilik gözüme batar bitek
az kaldı dayan bitcek mesai, evet bende de varişyerindekiler patronlar ayrı personel ayrı tepemdeler sürekli bir atarlanıcam artık görecekler
sende de mi migren var yoksa
Koyuyorum arada sade yaptığımda naneyi daha çok yakıştırıyorum bende Bu ara bol domatesliye takıldım kaldım sadece domatesli yapıyorumBiraz nane koyuyomusun hic çok yakışıyor tavsiye ederim kuzumm
Bende öyle diğerleti şekerli geliyorBen cappucino içerim3ü 1 kahve içmeyi biraktım baya oldu evde kendim yapıyorum sütlü kahveleri
![]()
Çok leZzetli oluyor gel yiyelimayyy şöyle bol sebzeli bak canım çekti![]()
Belki tutmamış olabilir canım. Sevemedik ya ben patlıcana yağ yakıştırıyorum ne yalan söyliyimFirindaki halini neden yemediniz canım sevmediniz mi ? Tutmadı mı yada
Bende sütlü daha çok severimsütlü tatlı hariç hepsini severim![]()
ya kısaca her türlü tatlıyı gömeriz diyorsunBende sütlü daha çok severimşerbetlide severim de
![]()
Uff her türlüya kısaca her türlü tatlıyı gömeriz diyorsun![]()
Eşim de çok severBelki tutmamış olabilir canım. Sevemedik ya ben patlıcana yağ yakıştırıyorum ne yalan söyliyim![]()
Neden sinir oldun kızdırdımı seni verme yemek bu akşamEşim de çok sever
Bak patlicanlarin yağını alıyorum şimdi zıkkım yesin kocamsinir oldum
Sen her türlü severain yani ya süt kpkusu gelemsin yerim ama sütlaç yiyemem o pirinçlerin ağzıma gelememsi lazım huylanıyoeumBende sütlü daha çok severimşerbetlide severim de
![]()
Yazık kızNeden sinir oldun kızdırdımı seni verme yemek bu akşam![]()
Nicko bana tatlı alsanaYazık kız
Yok kizdirmadi aslında
Sadece karnıyarıkla uğraşmak ağrıma gitti![]()
HangisindennnNicko bana tatlı alsanaayyy ne yüzsüz oldum