- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.140
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla elime iş gelirse yaparım boş durmayı sevmiyorumYe canım ye bende baya oldu yemeyeli 3 ay kadar falan
Umarım olmayız
Heryere koşturuyorsun canım
Vallah 4×4 lük olmaya çalışma elindne gelenş yap canım
Bende severim çalışmahı ama kendimi parçalamam mesela eşin gitsin pazaraValla elime iş gelirse yaparım boş durmayı sevmiyorum![]()
Seviyorsundur insanlarla uğraşmayı, çalışma hayatini ve bebeğiBen nasıl yapıyorum![]()
Yap anasını yap hepsinede yakışıyorKoyuyorum arada sade yaptığımda naneyi daha çok yakıştırıyorum bende Bu ara bol domatesliye takıldım kaldım sadece domatesli yapıyorum![]()
Noldu bebeeeeeeeeem
Uğursuzzz başkalaruni ne seveysunn hani bitek bendummNoldu bebeeeeeeeeem![]()
Kııızz yiriiimm seni kıskandun mu sen ElçiniimUğursuzzz başkalaruni ne seveysunn hani bitek bendumm![]()
Vallaha etiketi yere gormesemm haberim olmiycaktıKııızz yiriiimm seni kıskandun mu sen Elçiniim![]()
Şimdi ben gidicem düğüne cumartesi günüBu sefer evdeyim mutlumusun![]()
Bence deeeee yasnazzzz
Hadi git oyna sende aZŞimdi ben gidicem düğüne cumartesi günü![]()
Evettt burdayimmBence deeeee yasnazzzz
Asgumm seni sevmesem etiketler miyim benVallaha etiketi yere gormesemm haberim olmiycaktı![]()
Yaaaaaa askummmm cok seviyem seniiAsgumm seni sevmesem etiketler miyim benSeviyom tabi ki guzummu bal küpümü
![]()
Oynayamıcam gibi kız yaa cumartesi aşı olmadan gidemiyorum istnabula şaka gibi yaHadi git oyna sende aZbu arada 2. Dozumu oldumm
Aa evet bende bugün öğrendim kız bak bide aşıdan sonra 15 gün gecmesi lazımmış filan diyolar bi arastır onudaOynayamıcam gibi kız yaa cumartesi aşı olmadan gidemiyorum istnabula şaka gibi ya