- 14 Nisan 2021
- 4.158
- 22.151
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.201
Bende seni canuuummYaaaaaa askummmm cok seviyem senii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende seni canuuummYaaaaaa askummmm cok seviyem senii![]()
Beni sevmiyorsun demek kiAsgumm seni sevmesem etiketler miyim benSeviyom tabi ki guzummu bal küpümü
![]()
Oylemiymis ahaaa ben olduğum gibi gitcektim yola kim dedi onu cumartesi sabah cam oyle gitcem istanbulaAa evet bende bugün öğrendim kız bak bide aşıdan sonra 15 gün gecmesi lazımmış filan diyolar bi arastır onuda
Oldun ya ilk dozuOynayamıcam gibi kız yaa cumartesi aşı olmadan gidemiyorum istnabula şaka gibi ya
Nasılsın kuzummBende seni canuuummPoğğçaaaa yanaklııımmm
![]()
2ciyede olmam lazımmışOldun ya ilk dozu
Seviyom kız seni İzmir güzeliBeni sevmiyorsun demek ki
Guzu iyiydim aslinda ama midem yanmaya basladi az önceNasılsın kuzumm
A aaa nasıl aklında tutmussun detayları çok şaşırdım sevinçle birlikteSeviyom kız seni İzmir güzeliSen bide Muglalı idin demi bak benim tee büyük büyük dedeler atalar Muğladan göcmüsler
![]()
Sevdiğim icin caniim aklimda tutarim sevdigimiA aaa nasıl aklında tutmussun detayları çok şaşırdım sevinçle birlikte
Eşim Muğlalı![]()
Refluye panto kullansana 40 mgGuzu iyiydim aslinda ama midem yanmaya basladi az önceAhhh şu reflü
![]()
Faydasi olur muRefluye panto kullansana 40 mg
Ayu bendede var o neyesek yanıyo midem heleki baharat hastasıyım ben genede vazgeçemiyorummGuzu iyiydim aslinda ama midem yanmaya basladi az önceAhhh şu reflü
![]()
Faydası olur da istersen önce her sabah bir çay kaşığı kantaron yağı tüket, ilaç başlamaktansaFaydasi olur muPek sevmiyorumda ilac falan
Minnosprenses evlendin mi kaç gün var daha
Aaa tamda kalp kalbe karsı kızzz bende seni hemen alıntıladım minnosa sorduguna
Valla ben hiç müsait olamıyorum yoksa hep kalbimdesin unutmadımAaa tamda kalp kalbe karsı kızzz bende seni hemen alıntıladım minnosa sorduguna
Nerdesin sen hiç yoksun![]()
Kocam dediOylemiymis ahaaa ben olduğum gibi gitcektim yola kim dedi onu cumartesi sabah cam oyle gitcem istanbula