- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.241

İyi geceler unuttuklarım varsa affola

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımbebeklinick
MssPARE
Minnosprenses
Simurgp
ASSOSyal
Kahve __Kokusu
Cookiie
Jou
Wilma11
İyi geceler unuttuklarım varsa affola![]()
Güzel ablam iyi gecelerbebeklinick
MssPARE
Minnosprenses
Simurgp
ASSOSyal
Kahve __Kokusu
Cookiie
Jou
Wilma11
Kız delimisin geriye nasıl dönem eve onca yoll teeee kavacıkta yaşadığım büyüdügüm ilçedeEvet canım öyle yap aynı gün yan etkisi olması çok zor yani Hiç duymadım. Düğünde çok durmazsın hemen yola çıkarsın tekrar
Ablaammmmmmm yaaa nerdesin sennn hergün seni arıyorummm mahvettin beni burdaaaaBebem![]()
![]()
![]()
Merhaba bitanemmmm![]()
Yaaaaaa çok özlemişimmmmmm bidaha gitme bakk noluurrrrrr nasıl geç gördüm seni telim sarjdaydı tüh gittinmi uyumayabebeklinick
MssPARE
Minnosprenses
Simurgp
ASSOSyal
Kahve __Kokusu
Cookiie
Jou
Wilma11
Tamam ozaman daha iyiKız delimisin geriye nasıl dönem eve onca yoll teeee kavacıkta yaşadığım büyüdügüm ilçedeistnabulun bi köşesi kocam gece almaya gelcek bana
![]()
Evlendim çerkezköye yerleştim kuzucumTamam ozaman daha iyiertesi gün baslar sen hiç düşünme onu. Kız bana bak sen nerde yasıyodun
Hımm anladım canımm anadolu yakasına gelirsen beklerim bakEvlendim çerkezköye yerleştim kuzucum![]()
Aaa sen neresindesinHımm anladım canımm anadolu yakasına gelirsen beklerim bak![]()
Hatirlandmmmmmbebeklinick napıyosn beybiyrtt
Sen napcan Anadolu yakasında.Aaa sen neresindesin![]()
Düğüne kuzum annemin orda arkadaşımın düğünü var mutlaka gitmem gerekSen napcan Anadolu yakasında.
Niye hiçbirinizin izmire yolu düşmüyor gavur mu İzmir ?
Aşk olsun seni nasıl unuturumkiHayretttt
Hatirlandmmmmm
Kuzeni çocuk mocuk doğurmayi düşünmüyor mu, teşvik et dogursun da bebek görmeye gelinDüğüne kuzum annemin orda arkadaşımın düğünü var mutlaka gitmem gerek
Izmirde çeşmede akrabam va rmesela kuzzz
Babamın kuzeni var evli hem yaz hem kış ordalar hep orda yaşıyolar
Anadolu yakası atasehir canımAaa sen neresindesin![]()
Ama yoksun hep meşgulsunAşk olsun seni nasıl unuturumki![]()
Ohoo iki çocuğu varr biri bendne büyük biride 2 yaş küçükKuzeni çocuk mocuk doğurmayi düşünmüyor mu, teşvik et dogursun da bebek görmeye gelin
Benim abim izmirde askerlik yapmıştı birkere geldimKuzeni çocuk mocuk doğurmayi düşünmüyor mu, teşvik et dogursun da bebek görmeye gelin