- 28 Haziran 2011
- 63.678
- 159.872
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskancunu operumm sen iste hemenn yanancuklarını pompohlarummKıskanırım![]()
Nasulsun bitanemm
Çok şükür bitanem iyiyim sen nasılsın, nasıl oldun acabasiNasulsun bitanemm![]()
Iyiimm yaa çok sükürr atlattım ya inanılmazzÇok şükür bitanem iyiyim sen nasılsın, nasıl oldun acabasi![]()
Oy maşallah kuzuma çok şükürIyiimm yaa çok sükürr atlattım ya inanılmazz![]()
Burdayım canım...eşime yamaklik yapıyorum.Yaaaaaa çok özlemişimmmmmm bidaha gitme bakk noluurrrrrr nasıl geç gördüm seni telim sarjdaydı tüh gittinmi uyumaya![]()
Her şey yolundaİyi geceler canımnasılsın
Benide gör bi tanemOyyyyyy iyi geceler çiçeem, hoşgeldinantalyaya taşınmışsın gözün aydın, hayırlı olur inş
![]()
Yaaa olurmu öyle şeyyy hepte seni arıyordum ablam çok özledim senii çok yarın daha iyi uzun uzun konusuruzzBurdayım canım...eşime yamaklik yapıyorum.Sen nasılsın geçmiş mesajları hala okuyamadim ...cevapsız olarak düşünme en kısa zamanda bakacağım inşallah.
![]()
Inşaallahh cümlemize hayatımmOy maşallah kuzuma çok şükürdaim olsun inş bi tanem
![]()
Mışıl mışıl güzel rüyalar gör inşallah. Allah rahatlık versin. Artık beraberiz.Yaaa olurmu öyle şeyyy hepte seni arıyordum ablam çok özledim senii çok yarın daha iyi uzun uzun konusuruzz![]()
YuuppiiiiiMışıl mışıl güzel rüyalar gör inşallah. Allah rahatlık versin. Artık beraberiz.![]()
Ahan da gördümOyyyyyy iyi geceler çiçeem, hoşgeldinantalyaya taşınmışsın gözün aydın, hayırlı olur inş
![]()
Herşey gönlünce olsun inş gül goncamAhan da gördüm![]()
çok teşekkür ederim.
çiçegim diyen dilini yerim senin.
Evet Antalyadayim artık. Çıktı çıkacak derken geldik çok şükür.
kendi evime taşındım ya her tarafına çivi çakasim var.
![]()
Çok teşekkür ederim canımHerşey gönlünce olsun inş gül goncamyeni mekan sana huzur mutluluj getirsin
![]()