bazen sıkılıyorumm ya yemek yapmaktann yazın çok zor ettim kışın öyle zorlanmamm
çok sıcak bi havada hiçbirşey edemedim doğru dürüstt kocam açmaları özledi zavallım :KK70:
Ahaha yapardın tabi alıştırdın adamı şimdi özledi🤣 benimkide tatlıları özledi. Çok yapardım önceden şimdi hiç yapmıyorum ya ama napıyım o yiyor 2 dilim falan kalanı hep ben hadi çöp olmasın diye olannbana oluyor :KK70:
Cookiie Cookiie periimm vallaha dalgınlığıma geldiiii:kızgın:
Püü yazıklar olsun 😞😞😞

• Üzgünüm
Reactions: Jou
haydiii sosyoooooooooooo

dance-like-a-chamiya-shoulder-dance.gif
Yandan gulum yandan :halay::KK76:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Ahaha yapardın tabi alıştırdın adamı şimdi özledi🤣 benimkide tatlıları özledi. Çok yapardım önceden şimdi hiç yapmıyorum ya ama napıyım o yiyor 2 dilim falan kalanı hep ben hadi çöp olmasın diye olannbana oluyor :KK70:
gerçekten bende yaşıyorumm onu yapıyorumm sonra kalıyo geriye bana eee olalım o zaman biz 100 kilo
yapmıyorumm busefer artık alıyorr baklava :D kurtardım :D
vallaha kaynanam hep derdii bana çok alıştırma yaparsan hep ister falan dedim seviyo niye yapmıyim dedim :D
canım kocam yaa yapacam ona poğaça yaptım dün bugünde gelir yer ben yemiyorum çünkü sıkılmışım poğaçadan bigün katmer edeceğummm :KK53:
Püü yazıklar olsun 😞😞😞
vallahaa kuzumm okadar geriye baktım hep paylaşmadan önce ben hep seni yazdım sandım gözümden kaçmış
bidaha olmazz :KK42:

Back
X