- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.036
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.961
keşke gifi kabul etse yaa resimli koyarım o ayrıııahhaahah ay ne güzel profil olurdu bu ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke gifi kabul etse yaa resimli koyarım o ayrıııahhaahah ay ne güzel profil olurdu bu ya![]()
eskiden oluyordu kazen yasakladı onukeşke gifi kabul etse yaa resimli koyarım o ayrııı
Ahaha yapardın tabi alıştırdın adamı şimdi özledibazen sıkılıyorumm ya yemek yapmaktann yazın çok zor ettim kışın öyle zorlanmamm
çok sıcak bi havada hiçbirşey edemedim doğru dürüstt kocam açmaları özledi zavallım![]()
Püü yazıklar olsun
yaaaaa ama birilerini yakaladım haa bazıları atabiliyorr oyüzden acaba benimki niye olmuyo dedim belki o gifi o zamandan kalma olabilirr hiç değiştirmemiş olabilirreskiden oluyordu kazen yasakladı onu![]()
onlar önceden yapmış profil değiştirseler bir daha yapamazlaryaaaaa ama birilerini yakaladım haa bazıları atabiliyorr oyüzden acaba benimki niye olmuyo dedim belki o gifi o zamandan kalma olabilirr hiç değiştirmemiş olabilirr
gerçekten bende yaşıyorumm onu yapıyorumm sonra kalıyo geriye bana eee olalım o zaman biz 100 kiloAhaha yapardın tabi alıştırdın adamı şimdi özledibenimkide tatlıları özledi. Çok yapardım önceden şimdi hiç yapmıyorum ya ama napıyım o yiyor 2 dilim falan kalanı hep ben hadi çöp olmasın diye olannbana oluyor
![]()
vallahaa kuzumm okadar geriye baktım hep paylaşmadan önce ben hep seni yazdım sandım gözümden kaçmışPüü yazıklar olsun![]()
evett aynenn sen öyle yasak deyince bende o zaman tahmin ettim şuan çünkü çok denedim gifli bitürlü olmuyorduonlar önceden yapmış profil değiştirseler bir daha yapamazlar
huhuuuuuu sosyommm napıyinn aşkummmmmmmmmmmYandan gulum yandan![]()
oldu canımevett aynenn sen öyle yasak deyince bende o zaman tahmin ettim şuan çünkü çok denedim gifli bitürlü olmuyordu![]()
yaptım oldumu resmiii
huhuuuuuu sosyommm napıyinn aşkummmmmmmmmmm
İdare eder canım bu aralar kalbime taktik kafayı hep ağrıyor diye şimdi biraz iyiyim sen nasıl sin baltatlımmmmmm nasılsınnnnnnnnn
soğuk soğuk cvp sanki olmadıoldu canım
Oturuyom kuzum sen napiyonevett aynenn sen öyle yasak deyince bende o zaman tahmin ettim şuan çünkü çok denedim gifli bitürlü olmuyordu![]()
yaptım oldumu resmiii
huhuuuuuu sosyommm napıyinn aşkummmmmmmmmmm
kansızlık varsa olur o canım bende geçen yıl takmıştım buna ,iyiyim canım bende uzun zamandır göremiyorum seniİdare eder canım bu aralar kalbime taktik kafayı hep ağrıyor diye şimdi biraz iyiyim sen nasıl sin bal
bende oturuyemm sizlerle konuşuyorum özlüyorumm hep siziiOturuyom kuzum sen napiyon![]()
heyyyyyyyyoooooooooo harikaaaaa bebeğimmmm ( oldu mu)soğuk soğuk cvp sanki olmadı![]()
Aynı kuzu hep aynibende oturuyemm sizlerle konuşuyorum özlüyorumm hep sizii![]()
ben söyledikten sonra olmadıııheyyyyyyyyoooooooooo harikaaaaa bebeğimmmm ( oldu mu)![]()
Yok canım kan değerleri m normal ama panik atak var onu soylimkansızlık varsa olur o canım bende geçen yıl takmıştım buna ,iyiyim canım bende uzun zamandır göremiyorum seni
@ElhanMinnosprenses
ASSOSyal @coconatt @zorunlunick @MssPARE @Yasnaz @madammor @Simurgp
@mavikelebek34 @Migim @Mavera4268 @Buralardutluuugdu @Catlak-kurabiyeLavinia_98
Mi-Ok Yun
heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyydddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
![]()
![]()
amaannn napıyorsun demek bile bana artık boş geliyorr çünküü biliyoruzzz herkes ev işinde gücünde yemekti uzanmaktı oturmaktı temizliktii hepimiz kadınlar aynı durumAynı kuzu hep ayni![]()