gerçekten bende yaşıyorumm onu yapıyorumm sonra kalıyo geriye bana eee olalım o zaman biz 100 kilo
yapmıyorumm busefer artık alıyorr baklava :KK70: kurtardım :KK70:
vallaha kaynanam hep derdii bana çok alıştırma yaparsan hep ister falan dedim seviyo niye yapmıyim dedim :KK70:
canım kocam yaa yapacam ona poğaça yaptım dün bugünde gelir yer ben yemiyorum çünkü sıkılmışım poğaçadan bigün katmer edeceğummm :KK53:

vallahaa kuzumm okadar geriye baktım hep paylaşmadan önce ben hep seni yazdım sandım gözümden kaçmış
bidaha olmazz :KK42:
Evet evet valla bende artık bıraktım diyor arada hiç yapmıyorsun diye. Dedim misafir gelirse nasiplenirsin. Gelmediğü zaman canın isterse hazır al 🤣🤣🤣
Katmerin tarifini bana da ver 😋
Birdaha eline yaz beni hep baktığında adımı gör unutma :KK42:

• Komik
Reactions: Jou
Evet evet valla bende artık bıraktım diyor arada hiç yapmıyorsun diye. Dedim misafir gelirse nasiplenirsin. Gelmediğü zaman canın isterse hazır al 🤣🤣🤣
Katmerin tarifini bana da ver 😋
Birdaha eline yaz beni hep baktığında adımı gör unutma :KK42:
hahaha evettt misafir gelirse başkaaa yaparız tabiii kiii
veririmm kuzumm hatta akşamdan hamurunu hazırla katmer gibi tereyağları katla koy
sabaha iyice aç tavaya ısıt bak nasıl kolaylık geliyor hemde daha güzel oluyor sana bikere atmıştım
hatırlıyomusun
aslaaaaaaa unutma vallaahaaa

hahaha evettt misafir gelirse başkaaa yaparız tabiii kiii
veririmm kuzumm hatta akşamdan hamurunu hazırla katmer gibi tereyağları katla koy
sabaha iyice aç tavaya ısıt bak nasıl kolaylık geliyor hemde daha güzel oluyor sana bikere atmıştım
hatırlıyomusun
aslaaaaaaa unutma vallaahaaa
Aaa evet hatırlamıştım onuu😍😍
Sademi yapmıştın kuzum onu patatesli falan olurmu acaba

• Beğen
Aaa evet hatırlamıştım onuu😍😍
Sademi yapmıştın kuzum onu patatesli falan olurmu acaba
olurrrr olurrrr onu koyup üstüne katlarsan da olurrr kaşarda olurrr
benimkide sade çok aramaz ama ogün bi deneme etmiştimm bikeresine patates edeceğumm :kk77:
dondurucuyada atabilirsin pişirdikten sonra soğudu zaman bigün çıakrır ısıtır yersiniz öylede çok ettim
nekadar kolaymış dicen bi gün yapıp sabaha açınca çok yorulmuyosun ama tabi zahmetlii

benden küçüğü yok bide galübaaaa 🙄
aaaa mavom benden küçükk :KK70:
BlueBerry4268 BlueBerry4268 guzuummm nerdesin hiç gelmedin 🤔
Kv gildeyim kışlıklar vs. Onlarla uğraşıyoruruz eve de yorgun argın geliyorum yatıyorum bide evde eşim gelecek yemek hazırlanacak ev toplanacak..... Hiç. Giremiyorum malesef bitanem joum 😶💞💞💞
@Elhan Minnosprenses Minnosprenses ASSOSyal ASSOSyal @coconatt @zorunlunick @MssPARE @Yasnaz @madammor @Simurgp
@mavikelebek34 @Migim BlueBerry4268 BlueBerry4268 @Buralardutluuugdu @Catlak-kurabiye @Lavinia_84 Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun

heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyydddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bailar-cantar.gif
dance-happy.gif

Oynayacak Bir lazım buna 😂😂😂😂😂

• Üzgünüm
olurrrr olurrrr onu koyup üstüne katlarsan da olurrr kaşarda olurrr
benimkide sade çok aramaz ama ogün bi deneme etmiştimm bikeresine patates edeceğumm :kk77:
dondurucuyada atabilirsin pişirdikten sonra soğudu zaman bigün çıakrır ısıtır yersiniz öylede çok ettim
nekadar kolaymış dicen bi gün yapıp sabaha açınca çok yorulmuyosun ama tabi zahmetlii
Bir haftasonu yapayım bunu 😍😍

Kv gildeyim kışlıklar vs. Onlarla uğraşıyoruruz eve de yorgun argın geliyorum yatıyorum bide evde eşim gelecek yemek hazırlanacak ev toplanacak..... Hiç. Giremiyorum malesef bitanem joum 😶💞💞💞
oyyy kuzuuummmmm Allahh kolaylık versin canım benimm
Oynayacak Bir lazım buna 😂😂😂😂😂
hahahah halini çok iyi anlıyorum canım benim olsun sen eksik olma
bir iki totondan kıvır tamamm :KK49:

Hadi kahve içemiyoruz çayda içemeyelim. Soğusun buz gibi olsun 💁‍♀️ Bir yudumcuğu çok görsün bebeler 🤦🏼
🥳🥳🥳 IMG_20210921_195131.webp

• Muhteşem
Hadi kahve içemiyoruz çayda içemeyelim. Soğusun buz gibi olsun 💁‍♀️ Bir yudumcuğu çok görsün bebeler 🤦🏼
🥳🥳🥳 Eki Görüntüle 2920702
aaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağızzz açukkk uykulu bebük gördümm allahımmm
ağzını şaplatasım celduuu offff kuzumm yaaa pohhluuuuu seniiii
allah uzun ömürler versiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin-insyaallah.gif

oyyy kuzuuummmmm Allahh kolaylık versin canım benimm

hahahah halini çok iyi anlıyorum canım benim olsun sen eksik olma
bir iki totondan kıvır tamamm :KK49:
Sağolasın canım benim 💕Hadi kıvıralım azcık bakalım 😂😂😂😂🙌
oohhhhhhh şifa olsun benim kuzuma 2ci dimii geçicekk yarına hiçbirşeyim kalmıcakkk :KK74::KK74:
Aynen ikinciydi bebekim şüküt olduk bitti 😘😘💑

• Muhteşem
oohh şifa olsun kuzum benim bende atlattım çok şükür bitti yaa amanınn
Bununla geçmiş olsun canım 💑💑Bugün aşıdanmıdır bilmem komşular garajda tüplü sacda yufka yapıyorlar yanında da börek felan geçerken karpuzu görmedim ama asansöre binince birden burnuma karpuzun kokusu grldi sanki aşermişim gibi nasıl istedi canım neyseki geçerken verdiler buyur ettiler de 😂😂😂😂 yani uzun latin kısası té 2. Kattan nasıl aldım o katpuz kokusunu 😂😂😂

Bununla geçmiş olsun canım 💑💑Bugün aşıdanmıdır bilmem komşular garajda tüplü sacda yufka yapıyorlar yanında da börek felan geçerken karpuzu görmedim ama asansöre binince birden burnuma karpuzun kokusu grldi sanki aşermişim gibi nasıl istedi canım neyseki geçerken verdiler buyur ettiler de 😂😂😂😂 yani uzun latin kısası té 2. Kattan nasıl aldım o katpuz kokusunu 😂😂😂
oyyyy oluyor öyle aslındaa kızz banda bianda değişik bi koku
umutlandırmak istemem ama belki vardır bişiycüklerrr amaaann hepimizde böyle bianda canımız birşey ister zaten :D
aşı dan değil o :D

Back
X