oyyyy oluyor öyle aslındaa kızz banda bianda değişik bi koku
umutlandırmak istemem ama belki vardır bişiycüklerrr amaaann hepimizde böyle bianda canımız birşey ister zaten :KK70:
aşı dan değil o :KK70:
Çok dua edşyorum bide mide bulantısı oldu sabah 🙏🙏 inşallah öyledir 💕💕💕💕

• Muhteşem
Reactions: Jou
Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses @ASSOSyal coconatt coconatt bebeklinick bebeklinick @MssPARE @Yasnaz @madammor @Simurgp
mavikelebek34 mavikelebek34 @Migim BlueBerry4268 BlueBerry4268 @Buralardutluuugdu @Catlak-kurabiye @Lavinia_84 @Mi-Ok Yun

heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyydddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bailar-cantar.gif
dance-happy.gif

:21::21::21::21::21::21:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Merhaba bitanem 💙
Bugün dersim yok evdeyim totoş dinlendirmece , az bir epilasyon , yemek takılıyorum evde kendi kendime. Güneş iyice batsın yürüme planım var. İnşallah vazgeçmem. Sen naptın kuzum 😍😘
Yaaaa yürüyüşüne kuyban hele kuzummm
miss gibi derin hava all 😍

Yaaaa yürüyüşüne kuyban hele kuzummm
miss gibi derin hava all 😍
Hedefim 60 canım ondan yürüyorum....ben de sana datli diline kuyban :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bak bir şarkı geldi aklıma
:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
İyi gelmez mi hiç deniz havası?
Bi' göz oda bulur sokarız başımızı
Bi' de koyarız iki kadeh( şerbetli )
Kafa nereye biz oraya
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Çok ilginç bir sistem gerçekten .
Ta cumartesi gününden beri hacamat günü almaya çalışıyorum doktordan.hadi cumartesi pazar tatildi o yüzden dönmediler.
Pazartesi de dönmedi
Daha dün döndüler 🤦 randevuyu da bugün oluşturabildiler.

Sanki bedava kuyrukta bekleyenim ben.

Bak bu tariften yapıyorumm ve dün ben baska topikte paylaşmıştım bunu çok övdüler bunu heryerde çıkıyordu karşıma

Eki Görüntüle 2920536

Buda bardağummmmm bakalım ben 1hafta içicem işe yarıyormu yaramazsa hic affetmem bırakırım:KK70:

Eki Görüntüle 2920537
kız bunu yapmıştım ben çalışmadığım zaman ama adını yağ yakıcı tarif mi ne diye hatırlıyorum 😁
içememiştim tabi orası ayrı :olamaz::olamaz:

unutanlar unutmasıyla kaldı akşam foto da paylaştım çok güzel, bundan sonra bana neyse onlara da o
Helal olsun olması gerektiği gibi 🙏

Keşke bunlar olmasaydi da kirilmasaydik tabi ama, napalim ' hayat dersimizi ' aldık sayalim 👍

Back
X