benim bir arkadaşım yapmıştı 3 kilo vermişti.
bende ödem var mı yok mu bilmiyorum koyverdim iyice :KK70:
aaaa kaç hafta yaptı ben bir hafta yapıyorum eğerr gerçektende işe yaradıysa devam edicem 15 günlükmüş bu ve 5 gün ara veriyormuşuz tekrar başlıyormuşuz

aaaa kaç hafta yaptı ben bir hafta yapıyorum eğerr gerçektende işe yaradıysa devam edicem 15 günlükmüş bu ve 5 gün ara veriyormuşuz tekrar başlıyormuşuz
hatırlamıyorum canım bende ondan duyup yapıyım dedim annem kızdı sen içemezsin dedi ya içerim ne var bunda dedim sonrası malum müsait sessiz zamanda lavaboya boşalttım :KK70::KK70::KK70::KK70:

hatırlamıyorum canım bende ondan duyup yapıyım dedim annem kızdı sen içemezsin dedi ya içerim ne var bunda dedim sonrası malum müsait sessiz zamanda lavaboya boşalttım :KK70::KK70::KK70::KK70:
abovvvvv sana böyle şeyler iyi değilll :D demekkii daha kullanma bareee ben bi deneyem bakalım neler olacağukkk :D

A333B0CF-B2C1-4C8A-B3F2-55CFB3B47DC4.webp

Park shin hyEeee😆😆🤪🤪

Bununla geçmiş olsun canım 💑💑Bugün aşıdanmıdır bilmem komşular garajda tüplü sacda yufka yapıyorlar yanında da börek felan geçerken karpuzu görmedim ama asansöre binince birden burnuma karpuzun kokusu grldi sanki aşermişim gibi nasıl istedi canım neyseki geçerken verdiler buyur ettiler de 😂😂😂😂 yani uzun latin kısası té 2. Kattan nasıl aldım o katpuz kokusunu 😂😂😂
Anı yaşadım şimdi 🤤

Back
X