- 18 Kasım 2020
- 20.773
- 49.980
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.081
aahahahah bebeğim 2 hafta sonra senden vazgeçicemBiliyorummmmmmm sadece beni yiyeceğini biliyorruummmm biliyorrdduuummmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aahahahah bebeğim 2 hafta sonra senden vazgeçicemBiliyorummmmmmm sadece beni yiyeceğini biliyorruummmm biliyorrdduuummmm![]()
Beniii aldattı zatennnson 15 gün sonra sana bakmaz bile![]()
Bana puşttlukk yapmaa melooo çoktna aldattın gittin nikah bile kıydunnnnnaahahahah bebeğim 2 hafta sonra senden vazgeçicem![]()
afiyet olsun canım benim yerime de içBende iyiyim. Çok şükürr çay demliyorum şuan
Gell içehh havada yağmurlu bugün pek soğuk![]()
Ablasınin güzeli her şey gönlünce olsun inşallah.dualarim seninle.
Sağol canım inşallah@Yasnaz canım geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşaAllah
hhahahahahBana puşttlukk yapmaa melooo çoktna aldattın gittin nikah bile kıydunnnnnoysa beraber evlenecektuukk mutlu olcaktukkk
![]()
Artıkk kalın bi yoegana geçebilirdin aşkooafiyet olsun canım benim yerime de iç
hava buz gibi olmuş sabah donarak uyandım resmen birde ince yorganla yatıyorum düşün![]()
hhahahahah![]()
hepimiz inşallah canımmmmhep mutlu oll emiiii
Bende yazdığımı düşündümsen niye benle konuşmiyinn hehh oynayak dedik etiket ettim sen heehhhh konuş heleee![]()
afiyet olsun ,olur tabi nurcum şifa olsun
Özürünü öperimmm baakkkkBende yazdığımı düşündümkafam nerde bebgm ö.dilerim aşkım
![]()
Kalbime kalsa hemen bebeğe yoracak da aklım aşıdandır neyden olacak başka diye geçiştiriyoryaa mide bulantısı aşıdan olabilir kuzumm ama genede bebeği kafandan attt tamammıı ben öyle ediyorum
NELER VAR İÇİNDE CANIM
GEÇMİŞ OLSUN CANIM NEYİ VAR EŞİNİNKuzum eşimi hastaneye götürdük bugün onunla ilgilendim oturuyorum öyle yani yoğundum biraz
Hahahahaha demiii doğruu amaaannn bosverrKalbime kalsa hemen bebeğe yoracak da aklım aşıdandır neyden olacak başka diye geçiştiriyor![]()
Bilmiyorz daha birsürü tahlil istedi doktor onları yaptırıyoruz işte cnmGEÇMİŞ OLSUN CANIM NEYİ VAR EŞİNİN