Aynen canım valla kopamıyorum ikisinden de 😂😂
Tam bi terapi gibi zaten kuzum halam bekar mesela diyorkii kedim olmasa naparım ben dedi terapi gibi geliyo bana dedii çok güzell diyo evladım gibi buyüzden kedi köpek sevgisini çok daha iyi anladım diyo
Benimde baluklarımm var akvaryumda beni gordüklrri zamann hemen agzinı acıyolar pustlarrr balıkta çok farklı birsey 🥺🥺

Tam bi terapi gibi zaten kuzum halam bekar mesela diyorkii kedim olmasa naparım ben dedi terapi gibi geliyo bana dedii çok güzell diyo evladım gibi buyüzden kedi köpek sevgisini çok daha iyi anladım diyo
Benimde baluklarımm var akvaryumda beni gordüklrri zamann hemen agzinı acıyolar pustlarrr balıkta çok farklı birsey 🥺🥺
Bana kalsa evi hayvanat bahçesi edecem kaplumbağa papağan balık kedim var zaten 😂 bazen çok miyavlıyor seni verecem maviş diyom sonra bağrıma basıyom mır mır ediyor 💞💞💞💞😊

Aynen kedilerimi de vermedim daha kimseye geçen bi aile ikisinede talip oldu baya aradılar felan da vazgeçemedim gidene kadar bende kalacaklar 💞💞💞💞

Eşim gidecek fransaya inşallah 🙏 bende kv gile .😂😂

Teşşekkür ederim canım sizlerin güzelliği ve enerjisi diyelim 😊😊😊💞

Sağol canım 😊bende iyiyim şükür 💞

Bugün pek bi işim yok oğluşumla (kedim)oturuyoruz 😂😂

Sağol joum Hepsini size topladım bebekim 😊😂😂💞💞💞 bende seni yaradana kurban olayım 💞💞💞💞💞💞💞💞😘
yerim onları ben yaaa keike vermesende kalsa sende alışmışlardır zor olur onlara 🥰

KKaplumbağa ve balıklar süzülecekler suyun içinde papağanda gel pisi pisi annecik diyecek 😂😂😂😂😂😂😂😂 kedilerde akvaryumun dibinden ayrılmazlar artık 😂
Tabiiii patilerini suyun içine sokacaklarr hoopp içine düşceklerr sonr aben cennetemi düştüm dicek puştt oglan kedii :D

yerim onları ben yaaa keike vermesende kalsa sende alışmışlardır zor olur onlara 🥰
Aynen dişi olan şurada 1 2 aydır bizimle de erkek olan şubattan beridir bende alıştık iyice birbirimize 7 24 beraberiz dede astım koah hastası tüyü felan alerji ediyor bide zaten kalabalık evleri bizimkiler oldu bizim iş diyorlar ama %1 ihtimal red gelme olasılığıda varmış bakarsın herşey aynı yerinde kalır bilemiyorum

yaaa hemen geliyorumm acıktm zaten hımm 😋yanına çay da isterim😍

Back
X