bak buraya gelseydin ne depresyon kalırdı ne sinir ya da haber ver bizde girelim depresyona yalnız kalma ben müsaitim bak eşlik edebilirim sana 🤣
Yaaa😂yok siz girmeyin depresyona heçç iyi bişe değilll.bura gelem gülek eğlenek müsaitliğini güzel şeylere ayır mavişim ben girdim şahsen memnun kalmadım😁

Mavişim gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin ❤️💙❤️
Hayırlı sabahlar sana da ..güzel dileklerin için teşekkürler.😘 Çayın muhabbetin her daim sıcak ve de afiyet olsun.

Aynen dişi olan şurada 1 2 aydır bizimle de erkek olan şubattan beridir bende alıştık iyice birbirimize 7 24 beraberiz dede astım koah hastası tüyü felan alerji ediyor bide zaten kalabalık evleri bizimkiler oldu bizim iş diyorlar ama %1 ihtimal red gelme olasılığıda varmış bakarsın herşey aynı yerinde kalır bilemiyorum
o halde gidene kadar kalsın canım

Bana kalsa evi hayvanat bahçesi edecem kaplumbağa papağan balık kedim var zaten 😂 bazen çok miyavlıyor seni verecem maviş diyom sonra bağrıma basıyom mır mır ediyor 💞💞💞💞😊
Kedin depresyona girmez inşallah...verecek olmana çok üzüldüm ikiniz için de... kayınvalideye gidecek olmana da ayrı...başka çözüm olaydı keşke :KK14:

Back
X