Bırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
PlutonMerkez PlutonMerkez mavikelebek34 mavikelebek34 özellikle sizeee
budding-pop-knife.gif

hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn

coffee-coffee-dance.gif
good-morning-my-love-good-morning.gif

@Elhan Minnosprenses Minnosprenses @Bal Perisi @coconatt Madammor Madammor @Mavera4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @zorunlunick MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84 Wilma11 Wilma11 @N u r clara clara

Eki Görüntüle 2921236
afiyet olsun canım ellerine sağlık 🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Aynen kedilerimi de vermedim daha kimseye geçen bi aile ikisinede talip oldu baya aradılar felan da vazgeçemedim gidene kadar bende kalacaklar 💞💞💞💞

Eşim gidecek fransaya inşallah 🙏 bende kv gile .😂😂

Teşşekkür ederim canım sizlerin güzelliği ve enerjisi diyelim 😊😊😊💞

Sağol canım 😊bende iyiyim şükür 💞

Bugün pek bi işim yok oğluşumla (kedim)oturuyoruz 😂😂

Sağol joum Hepsini size topladım bebekim 😊😂😂💞💞💞 bende seni yaradana kurban olayım 💞💞💞💞💞💞💞💞😘
Hayırlı olsun canim, Allah kavustursun.
Bebek kedin var mi

Bırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
budding-pop-knife.gif

coffee-coffee-dance.gif

@Elhan Minnosprenses Minnosprenses @Bal Perisi @coconatt Madammor Madammor @Mavera4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @zorunlunick MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84 Wilma11 Wilma11 @N u r clara clara

Eki Görüntüle 2921236
Afiyet olsun kuzucuk yine çok güzel gifler olmuss😍😍

• Muhteşem
Kaç gündür alışkanlık oldu bu saatte nescafe içiyorum Eki Görüntüle 2921241
arada değişiklik iyidirr beee minnoşummm benimde bittii paketlileri hiç sevmiyorum normal gold nescafem vardıı bittii ama alacağummm 🙃🙃😂🤣
afiyett baaaaaaalllllllllllllllll şekeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr olllllllllssssssssunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

caffeine-rush-blowing-kisses.gif

arada değişiklik iyidirr beee minnoşummm benimde bittii paketlileri hiç sevmiyorum normal gold nescafem vardıı bittii ama alacağummm 🙃🙃😂🤣
afiyett baaaaaaalllllllllllllllll şekeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr olllllllllssssssssunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

caffeine-rush-blowing-kisses.gif
teşekkür ederim jommmmm severim ama bununda basen yaptığını öğrendiğimden beri uzak durmaya çalışıyorum ☺

• Şaşırdım
teşekkür ederim jommmmm severim ama bununda basen yaptığını öğrendiğimden beri uzak durmaya çalışıyorum ☺
gerçekten yapıyormu yaaa bence alakası yok ama kuzumm
benim bi samimi arkadaşımda en çok bunu tüketir türk kahve yerine hep sütlü sütlü
ama hiç basen olmadıı yok yani hiçbaseni zaten zapzayıfff
bizim vücut yapıyla alakalıı o ben çok içmezdimm bekarken evlenince başladım
gene aynıyım zaten vardı basenim hiçbirzaman gitmez :D

Ohhh ne iyi geldi valla😂😂şöle omuzlarıma doğru vur🤣🤣
bir bakıp çıksam olmaz mı😂
Hahah valla Jou Jou bıçak savaşını başlatmış aman diyim kaçın depresyon falan tanımaz o bıçaklar gelir bulur sizi 🤣🤣
budding-pop-knife.gif

coffee-coffee-dance.gif

Eki Görüntüle 2921236
Oyy Allah'ımm bu nasıl enerji bu nasıl güzel manzara. Teşekkürler beybisi 😍😍😍

benim bi samimi arkadaşımda en çok bunu tüketir türk kahve yerine hep sütlü sütlü
gene aynıyım zaten vardı basenim hiçbirzaman gitmez :KK70:
kendimizi böyle kandıralım kuzum afiyet olsun :KK70:

• Komik
gene aynıyım zaten vardı basenim hiçbirzaman gitmez :KK70:
basen gitmiyor canım istediğini yap heryer gidiyor o gitmiyor çünkü genetik :KK70:

• Komik
budding-pop-knife.gif

coffee-coffee-dance.gif

Eki Görüntüle 2921236
O ne güzel bir pıçak sallamaaa hayran kaldım rozelim.kesip biçtin şimdi yorgunluk kahvesi demi😂😂

Back
X