- 16 Aralık 2019
- 22.069
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.941
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.381
Benim eltim de urfa dan geldi buraya taşındıOkuyan yanlış anlamasın kk da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eltim de urfa dan geldi buraya taşındıOkuyan yanlış anlamasın kk da![]()
Benim ki şükür başka şehire gittiBenim eltim de urfa dan geldi buraya taşındı![]()
A yooooo mesafe olarak yakınlaştık kişisel olarak uzaklaştık iyi oldu iyiBenim ki şükür başka şehire gitti
Kötü olmuş ya yakındı dahada yakınlaşmışsıız![]()

İnşallah kolaylıkla verirsinamin inşallah. sonra yol haritası çizmem gerekli kendime. kilo vermem gerekli.
İyi olmuş o zamanA yooooo mesafe olarak yakınlaştık kişisel olarak uzaklaştık iyi oldu iyi![]()
Evetİyi olmuş o zaman![]()
Senin kirletenler varEn ufak yırtmalara okeyim temizlikten bıktım![]()
Senin kirletenler var![]()
Göbek pamuğu ne kiEş kişisi evetGoril gibi her yere kıl dökmeseler herşey daha kolay olur sanırım . Bizim daha çok saçımız var ama heryer erkek kılı
Ha göbek pamuğu toplamaktan bahsetmiyorum bile
Birgün yediricem onu amaa ne zaman bilmiyorum
![]()
Göbek pamuğu ne ki![]()
Tüm üstüne giydiği kıyafetlerin ve kendi kıllarının toparlaşıp göbeğinde toplandığı topçukNasıl üretiyor bilmiyorum ama haftada 2 kez karşılaşıyorum kendisiyle
![]()
![]()
![]()
Haftada bir ağda yap
Ay evet onlar da güzel ödem attırır. Senin nasu gidiyo diyet kuzu . Ama sen önce kocayı evden gönderGünde bir bardaktan fazla içme Elço onun yerine dukan birası yap yeşil çay ve sodadan
Haha bende yazın vereyim dedim düğün vardı. Bi türlü başlayamadım sonra üstüme göre abiye bulunca hepten saldımHemde ne rahatladım yaaa zayıfladim bozsaydım bide abiyrm tam kilo olsam cuk oturmayacaktı kalacaktım orta yere![]()
Bu eşlerle olmaz anam diyetAy benimde derdim kilo bu ara dikkat edeyim dedim gitmiş baklava almış eş kişisi gel de dayan yemeden![]()
Benim eltim de urfa dan geldi buraya taşındı![]()
elti dediğin uzak olacak yav
kv de kp de koca sülalesinin hepsinin torunun topununn taaa
uzakta olanı güzel
![]()
Yaa burası aktifmi çok severim yarın kahvemi atayım hemenCookiie sende buraya gel kız
O da iyiymiş başka yerde nefes alsınlaryakın ama uzaklar