benim gibi olan varmi

nihaledem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
218
95
34
Bana bi akil verin hanimlar cok uzgunum dogum yaptim sekiz ay biticek vucudum zayif kocaman gobegim kaldi insan icine cikmak istemiyorum ben takmak istemesemde morelimi bozuyolar hamilemisin diyolar surekli cok uzuluyorum vucudum zayif oldugu icin bidw baya buyuk oldugu icin cok ilgi cekiyo bunu takmiyorum ama kendime guvenimi kirdi esimin yaninda bile asla ustumu degismiyorum o derece arkadaslar acaba bi hastalik mi var olabilirmi nereye gitmeliyim ne yapmaliyim nolur rahatlattin beni benim gibi olan varmi kilolu deilim yalniz karnimda kiloya benzemiyo :KK43:

Allah allah bende 14 ay once yaptim dogum ve baya zayif bi insanim baslarda banada tuhaf geliyodu ama zamanla toparlanip eski halini aldi..Catlaginiz falan var mi yani sarkmis olabilir en fazla neden buyuk kalsin ki :110:

Bende 2 ay önce dogum yaptim 22 kilo almistim 18 kilo verdim 2 hafta icinde , aynen bende zayifim ama göbegim ni türlü gitmiyor bende senin gibi göbegimi sakliyorum. Spordan baska care yok canim galiba.

Üst üste 2 doğumdan sonra 2 yılda toparladı vücudum kendini. Şimdi hamilelik önce kilomunda altındayım. Göbek için spor şart malesef. Ha ben yapamıyorum o ayrı :KK53: Ayva göbeği kaldı aman o da kalsın. Yüksek bel pantolon giyin devamlı. Sağdan soldan fırtlamazsa daha özgüvenli olursunuz. Ufaklıklar yürümeye başlasın da peşinde koşarken gider kilolar.

Gobek egzersizi yapiyorum hemde hergun bitane cocugum var yillar ca hep standart kilom ve goruntum vardi bi turlu alisamadim isin kotu yanida het gecen gun morelim bozuluyo cunku ben zaman gectikce umutlabiyorum iner die ama malesef hic dwgisim yok

Gobek egzersizi yapiyorum hemde hergun bitane cocugum var yillar ca hep standart kilom ve goruntum vardi bi turlu alisamadim isin kotu yanida het gecen gun morelim bozuluyo cunku ben zaman gectikce umutlabiyorum iner die ama malesef hic dwgisim yok
Kardio yapmadan göbek egzersizleri malesef bir işe yaramaz. Öncesinde yarım saatlik tempolu bir yürüyüş, koşu ya da bisiklet egzersizi yapabilirsiniz. Kalp atışlarınız hızlanmadığı ve en az 20 dakika hızlı kalmadığı sürece yapılan spor hiç bir işe yaramaz.

Kardio yapmadan göbek egzersizleri malesef bir işe yaramaz. Öncesinde yarım saatlik tempolu bir yürüyüş, koşu ya da bisiklet egzersizi yapabilirsiniz. Kalp atışlarınız hızlanmadığı ve en az 20 dakika hızlı kalmadığı sürece yapılan spor hiç bir işe yaramaz.

Evet canim yuruyusede basladim bu gunlerde hep umudum vardi altinci ay dan sonra iner denildi birazcik bile inseydi o bile yeter ama yok kahroluyom

Kardio göbekte cok faydali gercekten,biri söylemis dogru bu. Ben hamilelik yasamadim ama kendimden biliyorum, hizli tempoda yürüyüs yaptigim zaman göbegim bi süre sonra dümdüz oluyordu.

Bende 2 ay önce dogum yaptim 22 kilo almistim 18 kilo verdim 2 hafta icinde , aynen bende zayifim ama göbegim ni türlü gitmiyor bende senin gibi göbegimi sakliyorum. Spordan baska care yok canim galiba.
Benim cok ama sekiz ay biticek kilo larin hepsini bende vrrdim ama bilmiyom ust bas bile almadim dogumdan beri iner diye kaldi napicam

Benim cok ama sekiz ay biticek kilo larin hepsini bende vrrdim ama bilmiyom ust bas bile almadim dogumdan beri iner diye kaldi napicam
Canim daha 8 ay için cok normal sıkma canını şimdiden. Sporda yapiyormussun ne güzel. Spora devam et normal gündede siki bir korsa giy gercekten faydasi oluyor. Ve vücut anca kendini topluyor 1-2 senede üzülme.

Oyle dimi takmiyim ya bi ortama girdigim zsman gobwgim le alakali bi konu gectigi zsman butun gun asik suratla geziyorum beni o hale getirdi

ya inan bende şuan int. araştırıyordum benimde 4 ay oldu ama hala herkes hamilemsn diye soruyo..babam bile anneme karnı nasıl şiş falan demiş çok utandım hadi kızlar tüm çareleri bulalım birbirimize destek olalım..

Kesinlikle plates..Ebru Şallı'nın karın dvd sini edin..işe yarıyor..

keşke bende bebişimi kucağıma bir an önc e alsam da göbeğim kalsa.. En zorunu başarmışsın..Göbek nedir ki..

X