Benim gibi yaş takıntısı olan var mı?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
bilmiyorum ne kadar büyük bir dert. ama ben oldum olası bunu kendime sorun yapıyorum.
karşıma çıkan insanların yaşına takılıyorum. eğer beğendiysem karşımdaki insanı benden çok büyük olmalarını sorun yapmıyorum. ancak diyelimki görüştüğüm insanın herşeyini beğendim. tam bana göre hatta görüşmeye devam etmek istiyorum. sonu evlilik bile olabilir. ama benden küçükse eğer hep olumsuz cevap veriyorum. bir de ben yaşımdan küçük gösteriyorum. ve hep taliplerimde benden en az 3 yaş küçük oluyor genelde. sizin bu konuya bakış açınız nedir. beğendiğiniz insanın yaşı küçükse sırf bu nedenle vazgeçermiydiniz?

Bendede var 21 yasindayim ,ustune kucuk bile gosteriyorum :KK70: ama hep kendimden cok buyukler denk geldi bana :KK70: esimde 30 yasinda
Bende kendimden kucuk birini kabul etmezdim orda netim

Kendinizle barışık olun biraz. Bi arkadaşım kendisinden 9 yaş küçük adamla evlendi,gayet mutlular. Ayrica erkekler yaş konusunda bizim gibi takıntılı değiller.önemli olan kafaların uyuşması:KK39:
evet sana katılıyorum. erkekler bizim gibi takıntılı değil. hep karşıma kendimden küçükler çıktı ve hiçbiri de bunu dert etmedi. hep ben dert ettğim için sorun oldu.
ama işte hep kafamda erkek büyük olursa daha çok kıymet bilir gibi düşünce var. yani eskiden beri böyle kalıplaşmış bir düşünce.

Ben kendimden küçüklerle yapamam. Nedense hep yaşımdan oldukça büyük erkekleri beğeniyorum. Daha çekici, daha güvenli, daha karizmatik geliyor. Çoluk çocukla, saçma sapan şeylerle uğraşmak istemiyorum.Hayatını yerine oturtmuş, başarmış erkekler çok daha cazip geliyor. Eline iphone ile facebook, twitter gezen tipler hiç de çekici gelmiyor açıkçası. Kısacası bağımsız tipler hoşuma gidiyor, harçlıkla ayakta duranlar değil.

Ben de kendimden küçükle yapamam eşimle aynı yaştayız ama kadınların erkeklerden daha önce olgunlaştığını ve o yüzden de erkekten küçük olması gerektiğini düşünüyorum nedense :KK51:
Tabii uygulamaya dökemedim bu durumu:KK53:

Bencede erkek buyuk olmali zaten erkekler cocuk gibi gec olgunlasir arti bayanlar daha cabuk cokuyor dogumdan sonra rahat 10 yil gidiyo ( fiziksel veya ruhsal) erkek bide kucuk olursa yarin bi gun ablasi gibi kalabilir bayan...

Bende bu konuda takıntılı bir insanım. Benden 1 yaş dahi küçük bir erkekle yapamam. Seni anlıyorum bu yüzden. Kriterlerin olması çok normal. Buda bir kriter çok takılma.

anlaştıktan sonra ne önemi var Allah aşkına...bunları kendinize hiç dert etmeyin.bizim çevremizde inanın bir sürü insan var kendinden yaşça küçük sevgilisi,kocası olan.çokta mutlular.

sorduğunuz soru kişiden kişiye değişir
bende asla kendimden küçük birine başka bi gözle bakamam,kardeş olur,evlat olur başka da bişi olmaz benim gözümde
....bu da benim fikrim:KK59:

Bende aynen yaş konusunda takıntılıyım 1 gün kücük olsa bile vazgeçerdim öylede yaptım 8 yaş büyük birisiyle evlendim kendinden büyükle evlenmek güven verici geliyordu bana

Valla kuzenim ablam üniden 2 arkadaşım hem kendinden küçüklerle evlendiler hepside çook mutlu hatta birinin arasında 6 yaş var görsen kv kp el üstünde tutuyor çok seviyorlar onu bence böyle şeylere çok saçma yaş takıntısı insan kendi ile barışık olmalı

Bende öyleyim.
Hatta daha abartılmış versiyonu.
Üstelik ilişki anlamında değil, arkadaş olarak dahi kendimden küçük insanlarla pek anlaşamıyorum. Tabiki rest çekerek yada küçümseyerek yapmıyorum bunu ama bir konuda fikirlerini alasım gelmiyor mesela. Daha çok akıl veresim, yanlışlarını düzeltesim geliyor aramızda 3 yaş olsa dahi :) Abla moduna bürünüyorum hemen sanırım.

ne kadar çok varmış yaş takıntısı olan :)
off aslında bana mantıklı gelmiyor. ama mantığım değil duygularım zaten engel oluyor :KK43:

X