- 26 Ocak 2018
- 5.385
- 5.257
- Konu Sahibi Runklilknur
Ona düşünüyorum evet. Neden ? Kötü bisey mi duydunuz hakkında ?Altan yücetaşa mı olacaksınız operasyonu siz
Ona düşünüyorum evet. Neden ? Kötü bisey mi duydunuz hakkında ?Altan yücetaşa mı olacaksınız operasyonu siz
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 606 gün geçti.
Çok doktor araştırmanızı tavsiye etmem yoksa çok büyük çıkmaza girersin daha 10 yıl düşünürsünYoo hayır sordum sadecekarar vermek çok zor ya bir sürü doktor var her gün yeni bir isim bulup fikrim değişiyor. Sadece öncesi sonrası fotograflara bakıp karar veriliyor gibi oluyor. Hayırlısı bakalım inşallah sonuçtan çok memnun kalırsınz
Merhaba doktorunuz kimdi? Bilgilendirmeniz için teşekkürler.Bu soruya cevaben o konuyada açıklık getireyim
GENİTAL GENÇLEŞTİRME 15. GÜN
Yapılan işlemler: Vajina daraltma, labioplasti, kök hücre, dış dudağa yağ transferi, lazer ile beyazlatma, idrar kesesi lazeri. İlk 5 gün oturmakta dahi zorlanıyordum. 5. Günden itibaren oturmaya ve akabinde araç kullanmaya başladım. Şu bir buçuk ay içinde geçirdiğim operasyonların içersinden en zoru ve sıkıntılısı nedir diye sorarsanız vajina estetiği derim yüksek ihtimalAğrı olarak hissettiğim tek nokta herhalde ve bakımı meşakkatli olduğu için
Görüntü günden güne daha iyi oluyor. Doktoruma asla
bakamam demiştim ama
antibiyotikli krem sürerken mecburen ayna yardımıyla sürdüğüm için göz göze geliyoruz kendisiyle
her tuvalet sonrası batikon ve gazlı bez kullanımı için doktorum en az 1 hafta en fazla 10 gün kullansam yeterli olacağını söyledi. Bugün 15 günüm doldu ben halen batikon ve gazlı bez kullanmaya devam ediyorum. Sık sık duş alıyorum. İlk 10 gün bakımı abartmıştım hatta detay vermek gerekirse
hastaden eve geçince her tuvalet sonrası batikon ile temizleyip ardından duşa girip kurulanıp saç kurutma makinası ile kuruttuktan sonra tekrar batikon sürüp makina ile kuruttuktan sonra antibiyotik krem sürüyordum
Evet biliyorum okurken bile yoruldunuz değil mi
bide bana sorun. Vajinoplasti ameliyatı sonrası mantar olan çok olmuş. O yüzden temizliğime, yediklerime, içtiklerime çok dikkat ettim. Kefir ve probiyotikli gıdalar tükettim. Bol su içtim, yeşillik yedim. Çok şükür asla kabızlık sorunu yaşamadım. Unutmadan yoğun bir şekilde akıntım var. Umarım
akıntı kesilir zamanla. Durumum iyi olduğu için 2. Kontrollümü 1 ay dolunca olacak. Sokağa çıkma yasağı
uzatılmaz ise 5 Ocak günü kontrole giderim yüksek ihtimal. Aklıma gelenler bu kadar. Sizin sormak istedikleriniz var ise burdan yazın cevaplarım kızlar. Genelde özelden soruluyor
burdan sorarsanız herkese faydamız olur
![]()
![]()