Benim Güncem 🙋‍♀️ Çarpık bacak 🦵 genital estetik, Karın germe+Lipo 360, Meme dikleştirme+protez

biralem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
141
171
31
Yoo hayır sordum sadece 🙂 karar vermek çok zor ya bir sürü doktor var her gün yeni bir isim bulup fikrim değişiyor. Sadece öncesi sonrası fotograflara bakıp karar veriliyor gibi oluyor. Hayırlısı bakalım inşallah sonuçtan çok memnun kalırsınz

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 606 gün geçti.

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.385
5.257
Yoo hayır sordum sadece 🙂 karar vermek çok zor ya bir sürü doktor var her gün yeni bir isim bulup fikrim değişiyor. Sadece öncesi sonrası fotograflara bakıp karar veriliyor gibi oluyor. Hayırlısı bakalım inşallah sonuçtan çok memnun kalırsınz
Çok doktor araştırmanızı tavsiye etmem yoksa çok büyük çıkmaza girersin daha 10 yıl düşünürsün

Gamzeay19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
5
0
Bu soruya cevaben o konuyada açıklık getireyim ☺️

GENİTAL GENÇLEŞTİRME 15. GÜN
Yapılan işlemler: Vajina daraltma, labioplasti, kök hücre, dış dudağa yağ transferi, lazer ile beyazlatma, idrar kesesi lazeri. İlk 5 gün oturmakta dahi zorlanıyordum. 5. Günden itibaren oturmaya ve akabinde araç kullanmaya başladım. Şu bir buçuk ay içinde geçirdiğim operasyonların içersinden en zoru ve sıkıntılısı nedir diye sorarsanız vajina estetiği derim yüksek ihtimal 🙈 Ağrı olarak hissettiğim tek nokta herhalde ve bakımı meşakkatli olduğu için ☺️ Görüntü günden güne daha iyi oluyor. Doktoruma asla 🙅‍♀️ bakamam demiştim ama 😁 antibiyotikli krem sürerken mecburen ayna yardımıyla sürdüğüm için göz göze geliyoruz kendisiyle🙈 her tuvalet sonrası batikon ve gazlı bez kullanımı için doktorum en az 1 hafta en fazla 10 gün kullansam yeterli olacağını söyledi. Bugün 15 günüm doldu ben halen batikon ve gazlı bez kullanmaya devam ediyorum. Sık sık duş alıyorum. İlk 10 gün bakımı abartmıştım hatta detay vermek gerekirse 😅 hastaden eve geçince her tuvalet sonrası batikon ile temizleyip ardından duşa girip kurulanıp saç kurutma makinası ile kuruttuktan sonra tekrar batikon sürüp makina ile kuruttuktan sonra antibiyotik krem sürüyordum☺️ Evet biliyorum okurken bile yoruldunuz değil mi 🤣 bide bana sorun. Vajinoplasti ameliyatı sonrası mantar olan çok olmuş. O yüzden temizliğime, yediklerime, içtiklerime çok dikkat ettim. Kefir ve probiyotikli gıdalar tükettim. Bol su içtim, yeşillik yedim. Çok şükür asla kabızlık sorunu yaşamadım. Unutmadan yoğun bir şekilde akıntım var. Umarım 🙏 akıntı kesilir zamanla. Durumum iyi olduğu için 2. Kontrollümü 1 ay dolunca olacak. Sokağa çıkma yasağı 🚫 uzatılmaz ise 5 Ocak günü kontrole giderim yüksek ihtimal. Aklıma gelenler bu kadar. Sizin sormak istedikleriniz var ise burdan yazın cevaplarım kızlar. Genelde özelden soruluyor 😃 burdan sorarsanız herkese faydamız olur 👍🏻 😉
Merhaba doktorunuz kimdi? Bilgilendirmeniz için teşekkürler.