Benim Güzel Meleğim Yakında Atvde

hecababe

seçil
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
343
0
41
işteeeeeeeeeee
tubaaaaaa büyüküstün ve yeni diizisi bu kızı çokkk beğeniyorum
çok hoş bir ses tonu ve uysal bir durusu var tüm masum rollere yakısıyor
işte yeni dizisi


Yapım: Sis Yapım. Yapımcı: Tomris Giritlioğlu. Oyuncular: Cansel Elçin, Tuba Büyüküstün, Filiz Akın. Senaryo: Gül Dirican. Yönetmen: Zeynep Günay, Ahmet Katıksız.

Konusu: Uzun yıllar yurt dışında kalmış ve Türkiye üzerine tezler hazırlamış olan genç ama parlak akdemisyen Türkiye’ye döner. Arkadaşıyla gezdiği kenar mahallelerden birinde gördüğü güzel çingene kız üzerine hayatını değiştirecek bir bahse girer ve kenar mahalle dilberinden hanımefendi yaratmaya çalışırken “Öteki Türkiye”nin gerçekleriyle yüzleşir. Kız parlak bir yıldıza dönüşürken, akademisyen genç de aşkı ve yurdunu keşfedecektir.

Yeni neslin iki sevilen oyuncusu ve Türk sinemasının perisi bir araya geliyor.

Tomris Giritlioğlu‘nun yapımcılığını yaptığı (Sis Yapım) ve yeni sezonda gösterilecek olan son projesinde oldukça güçlü isimler bir araya geliyor. Son olarak 20 sene önce “Geçmiş Bahar Mimozaları” isimli televizyon dizisinde oynayan Türk Sinemasının kare aslarından Filiz Akın, bu proje için televizyon izleyicisine yeniden merhaba diyecek. Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin ile birlikte oldukça güçlü bir kadro oluşan dizide deneyimli tiyatro ve sinema oyuncusu Tuncel Kurtiz de rol alacakdı ancak oyuncu “Ezel” dizisinde oynadığı için bu projede yer almayacağı netlik kazandı. Bunun dışında ismi geçen bir diğer oyuncu da “Doktorlar” dizisi ile yıldızı parlayan Bekir Aksoy. Bekir Aksoy‘un dizide oynaması için görüşmeler devam ediyor. Dizinin müziklerini Baba Zula yapacak. Murat Ertel’de müzik danışmanlağı yapacak. Dizinin, Müzik ve ritim üzerine bir anlatım dili olacağı söyleniyor. Bunun yanında oyuncu Tuba Büyüküstün, ilk kez bu dizide şarkı söyleyecek. Kendi sesinden söyleyecği şarkılar için şan dersi alacak. Atv‘de yayınlanacak olan dizinin konusu Audrey Hepburn‘un başrolünü oynadığı ve Bernard Shaw 1912′de yazdığı “My Fair Lady”‘ isimli oyunundan adapte edilecek. Proje şu anda “Benim Güzel Meleğim” olarak anılsa da söylentilere göre isim değişikliği olabilir.

Giritlioğlu bu sezon 4 diziyi izlyicilere sunacak. Barış Koçak ve Lale Yavaş‘ın oynadıkların “Kasaba” , Hatırla Sevgili‘nin devamı niteliğinde olan “Bu Kalp Seni Unur mu?” ve Antakya’da çekilen “Kül ve Ateş” dizisi.
:enbuyukkk:
 
X