Benim için dua edin hamilelik?

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.481
Merhaba arkadaşlar...
daha öncede bi konu acmisdim eşim çocuk istemiyor...eev onun için önde geliyor diye...
arkadaşlar inşallah dualarim kabul oluyor...12 gündür adet görmedim...hhayatım boyunca hiç gecikmem olmadı..
test yaptım ilk günler negatif çıktı... bi kaç kişiden duydum ilk günler idrar testin de cikmiyormus...
doktora gideceğim..
ama çok korkuyorum ya hamile değilsin derse... yerle bir olacağım..
ayrica esimde artık çocuk istiyor...
dualariniza ihtiyacım var...aallahım bana sağlıklı hayırlı bi bebek nasip etsin inşallah...isteyen herkese inşallah... bir haftadır belim ve kasık larimda ağrı var...hhamile olan bayanların yorumlarını bekliyorum...

Artık eşin de istiyormuş madem inşallah hamilesindir.. yine de doktor a git bence emin olmak için.

inşallah canım gideceğim bu hafta...
uyuyamiyorum korkudan ya değilsin derse doktor diye...
Anlayabiliyorum korkunu, ama üzülme degilsen de, hamilelik konusunda pek bir bilgim yok ama aylarca uğraşan insanlar var diye biliyorum. Moralini yüksek tut..

öncelikle hakkınızda hayırlısını diliyorum...
evet bel ve kasık ağrısı bebeğin yerleşmesi sırasında hissediliyor, ayrıca herhangi bi yiyeceği aşırı şekilde isteme,yerleşme kanı(pembe renkte), yorgunluk ve hassasiyet ilk günlerde hissedilen belirtilerden.

ama ve lakin benimde bizzat yaşadığım bişey varki ,psikolojkmen gebelik arzu edildiği için vücut aynı belirtileri gösterebiliyor,
*aşerme oldu
*bel kasık ağrısı oldu
*gecikme oldu
*hatta daha ileri gitti çok sevdiğim pirinç pilavından tiksinmeye başladım test negatif çıktııı vee eve gelip iki tabak pilav yedim:KK22::KK53:
...etkiler tamamen psikolojikmiş

Inşallah hamilesindir canım. Bir an önce doktora git degilsende üzülme ne kadar uzun süredir bebek bekleyenler var :KK66:

ISSIZZcım inş hamilesindir canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

öncelikle hakkınızda hayırlısını diliyorum...
evet bel ve kasık ağrısı bebeğin yerleşmesi sırasında hissediliyor, ayrıca herhangi bi yiyeceği aşırı şekilde isteme,yerleşme kanı(pembe renkte), yorgunluk ve hassasiyet ilk günlerde hissedilen belirtilerden.

ama ve lakin benimde bizzat yaşadığım bişey varki ,psikolojkmen gebelik arzu edildiği için vücut aynı belirtileri gösterebiliyor,
*aşerme oldu
*bel kasık ağrısı oldu
*gecikme oldu
*hatta daha ileri gitti çok sevdiğim pirinç pilavından tiksinmeye başladım test negatif çıktııı vee eve gelip iki tabak pilav yedim:KK22::KK53:
...etkiler tamamen psikolojikmiş

nuryolu yazdıklarına gülmekten kendimi alamadım :KK70: hayırlısı olsun inş bu belirtilerin en kısa zamanda gerçek belirtiler olur :KK66:

Evet bel ve kasık ağrısı hamilelik belirtisi ama olmayada bilirsiniz.
Bence bir eczaneye gidin test alıp yapın.iyi bekliyorsunuz.
Rabbim gönlünüze göre versin.

hamile değilsen ne olacak ölecek misin konu sahibi..hayırlısını dile Allahtan...alacak nefesi size bağışladıysa o zaman gelecektir zaten..hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Merhaba arkadaşlar...
daha öncede bi konu acmisdim eşim çocuk istemiyor...eev onun için önde geliyor diye...
arkadaşlar inşallah dualarim kabul oluyor...12 gündür adet görmedim...hhayatım boyunca hiç gecikmem olmadı..
test yaptım ilk günler negatif çıktı... bi kaç kişiden duydum ilk günler idrar testin de cikmiyormus...
doktora gideceğim..
ama çok korkuyorum ya hamile değilsin derse... yerle bir olacağım..
ayrica esimde artık çocuk istiyor...
dualariniza ihtiyacım var...aallahım bana sağlıklı hayırlı bi bebek nasip etsin inşallah...isteyen herkese inşallah... bir haftadır belim ve kasık larimda ağrı var...hhamile olan bayanların yorumlarını bekliyorum...

Ben anlamadım konuyu. Neden doktor hamile değilsiniz derse bu kadar dünyanın sonu gelecek. en önemli sorunu aşmışsınız. Zaten eşiniz de istiyormuş artık. Bundan sonra sürekli denersiniz. Bu son şansınızmış gibi konuşmuşsunuz.

Ben anlamadım konuyu. Neden doktor hamile değilsiniz derse bu kadar dünyanın sonu gelecek. en önemli sorunu aşmışsınız. Zaten eşiniz de istiyormuş artık. Bundan sonra sürekli denersiniz. Bu son şansınızmış gibi konuşmuşsunuz.
Hamile kalmaya çalışan kadın psikolojisi deniyor buna fıstık. henüz öyle bir çabanın olmadığı belli:KK45:

hem 12 gün ciddi bir rakam. hiç de gecikme yok diyorsun.
kan tahlili yaptırmak için neden bekliyorsun ki?

Bi marka var unuttum simdi,diger testlere gore pahalli,ondan alip yapsaniza...ben olsam duramam...<(‵▽′)>

X