Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

yaşınızı cok merak ettım :S 20 den fazla oldugunuzu dusunmuyorum..cok tuhaf boyle seylere kanmanız..benden tavsıye: KAÇ O KİŞİDEN!

Size inanmıyorum :S

Az once benım yazdıgıma ve arkadaslarımın yazdıgına tepkı gostermıssınız..
demek ki haklıymışız..
ama daha cok kıskanıp uzuleceksınız..durum bu...bu durumu maalesef sız yarattınız..hem kendınızı hem de o kızcagızı mahvettınız...

evet haklısın canım.bu kız için üzülüyordum ama vazgeçtim,baktı adam başkasına gitti konuşarak o kızdan uzaklaştırdı.inşallah sonu o kız gibi olmaz ama bunlarında bir cezası olacaktır:50:

senn için başkasını bırakan, ilerde başkası için de sana aynısını yapacaktır. kolay gelsin...

aynen katılıyorum..tam ben de aynısını yazacaktım ki zaten yazılmış....
hem her an için aklının yine eski ilişkisine kayma olasılığı da var..çünkü başka birisi sebebiyle yarım bırakılmış...acaba devam edilseydi veya tamamına erseydi nasıl olurdu diye soru işaretleri de başlayabilir kafasında sonradan...

konunun baslığını okuyunca hemen terketmen konusunda fikir kıldım kendimce ... baskasının mutsuzluğu üzerine mutluluk olurmu hiç .. adam belliki kafasına takmıs seni .. yanlıs anlama ama bir süre sonra senden de sıkılacak belliki hem o kız ile aralarındaki muhabbet baya ileri gitmiş açıkcası kız güvenmiş o adi adama
arkana bile bakma arkadasım bugün o kız ise yarın sana üzüldüm diğer arkadasa yaaaa

1.Arkadasım ne kadar rahat söyluyorsun depresyonda güvenmelimiyim diye o kızın halini hiçmi düşünmüyorsun hem diyorsun kı kız deprosyanda o kızı o hale getiren o adama güvenmelimiyim diye gelmiş bize soruyosun bu ne rahatlık acıkcası bu genişliğin beni rahatsız etti o kızın yerine kendini koy sen ne yapardın merak ediyorum sunuda anlamış değilim hissetmediğin bir insandan neden hediye alıyorsun dürüstlükten bahsetmissin senin yaptığın ne demeli şimdi resmen egonu tatmin ediyorsun birde demissin ki benimle konusunca kızı aldatmıyorsun diye senin erkek arkadasına bır kız gelip bu tarz birşeyi yapsa bıryerlerini yırtarsın ama baskasının erkek arkadası yapınca aldatmadı oluyor değilmi ayrıca çabana hayran kaldım kız için çok üzülüyormussun ya vahhh vahhhh birde arkadasın olarak görüyorsun madem bu cocugu senide birçok şeyi ilgilendirmediği halde neden onun özel hayatını anlatmasına izin veriyo ve telefonuna bakma gereği duyuyorsun ve tüm bu olayları o kadar normal karşılıyorsun bellı o kızın intiharından sonra bile hala o adamla ilişkim başlar gibi oldu diyorsun sen bence otur bunların bir muhasebesini yap basını yastıga koyduğunda vicdanen rahatsan eğer sorun yok demektir ama bana göre burda sucun en büyüğü ve bu olaylara sebep olan tek kişi sensin şunuda söylemeden edemiyeceğim ilişkinin adını ne koyacaksın istersen sana öneride bulunabilirim valla ne diyeyim ikinizde birbirini bulmussunuz yol yakınken geri döneyim mi fikir verin demissin ya bu yolda ilerlersen eğer senin gibi kızlar yüzünden hep insanların ilişkileri ve evlilikleri bitiyor hiçbirşey yapamıyorsanız bile şunu düşünün yarın birgün sizde bir yuva kuracaksınız ve eşiniz tarafından böyle bır olayla karsılastınız ne yapcaksın işte o zaman anlarsın o kızın ne hissettklerini ne demişler ne ekersen onu biçersin işte bu kadar

benim 11 ay önce tanıştığım birarkadaşım vardı. benden hoşlandığını 6 ay boyunca defalarca yineledi. ama ben başkalarından hoşlandığımı, kendisine karşı hiçbirşey hissetmedigimi, benle birkikte olmasının ömür boyu mümkün olmayacağını ona dürüstçe söyledim herseferinde. ama o her seferinde hislerini yinelemeye devam etti. yeri geldi süpriz hediyeler bıraktı yeri geldi mailler yazdı mektup lar yazdı ama ben ona hiçbiry hissetmiodum.

bu durum 6 ay sürdü. sonra bir kızla çıkmaya başladı. birgün bana senle artık konuşmayacam çünkü bu kızarkadaşıma haksızlık olur dedi bende olur dedim ama "benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim. ben oyle deyince bu tekrar benle konusmaya basladı bende her seferinde kızarkadaşın var senin falan uzak dur dedim. en sonunda bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.

bu olaydan iki ay sonra yani gecen hafta kızarkadasından ayrıldı. kız intihara kalkıştı ve 1 gün hastanede kalmış bilekleri sargılıyış şu anda. kız bunu çok seviyormuş çok bağlanmış ama şu an ayrıldı ve benle ilişkisi artık bbu son günlerde başlar gibi oldu. daha ilişkinin adını koymadık ama bana sürekli "e... umrumda değil o benim için ölse ben senin için ölürüm" deyip duruyo. o kıza karşı gösterdiği ruhsuzluk ve acımasızlık beni çok korkutuyo kızlar :(:(:(

napiyim yol yakınken geri döniyim mi fikir verin?

ben o lafı gel benle konuş anlamında demedim. artık beni bir kardeş gibi görsün ve bütün hislerini aşkını kızarkadaşına versin diye söylemiştim ama olmadı işte

hayır tam aksine. o bir sevgili bulunca ben onla daha rahat görüşmeye başladım. çünkü sevgilisi yokken aman ya yanlış anlarsa diye görüşmeye konuşmaya çekiniyordum msnde bile engellemiştim. sevgili bulunca nasıl olsa artık yeni birine aşık gerilmemize gerek yok diye msnde engelini bile açtım.

Konu açılalı bir yılı geçmiş ama konu sahibine çok sinir oldum !!

O çocukla görüşmekteki amacın kardeşce miydi gerçekten !..o başkasıyla çıkmaya başlayınca bunu kendine yediremedin tekrar ilgiyi üzerine çekmek istedin olay bu..sonra onları bir güzel ayırdın ve çıkma aşamasına getirdin,bazı kadınlar gerçekten şeytana papucunu ters giydirir..
O çocukla çıktın mı çıkmadın mı bilemem ama o kıza çektirdiğiniz acılara çok ama çok üzüldüm ,bundan dolayı dileğim senin ve o çocuğun başına aynısının gelmesi tatlım,umarım sen de bir gün arkasında gizli aşkı olan bir çocukla tanışırsın ya da tanıştın..

Son düzenleme:
"benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim..
Bence sen bunu demekle açık kapı bırakmışsın zaten, o da hemen atlamış. Bence sen onun ilgisinden hoşlanmışsın, benim hoşlanmadığım birisi bana bunları söylese, umrumda olmaz benimle konuşmaması ki hoşlanmıyorsan zaten memnun olursun görüşmek istememesinden. Burda sen hatalısın! Öteki kıza üzüldüm sadece, böyle bir erkek için canına kıydığı için yazık etmiş kendine. Bugun o kızla yatıp kalktığını anlatan kişiliksiz biri, yarın bir gün seninle neler yaptığını da bir başkasına anlatır emin ol.

Böyle saçma sapan ilişkilerişn ağına atıyorsunuz kendinizi ondan sonra vah şöyle oldu böyle oldu burda gelip konu açıyorsunuz hiç acımıyorum artık böylelerine kendi düşen ağlamaz talım. Daha düzgün tercihler yapsaydınız Allah bize akıl da verdi hemen atmayın çöpe kullanmak lazım biraz. :34:

benim 11 ay önce tanıştığım birarkadaşım vardı. benden hoşlandığını 6 ay boyunca defalarca yineledi. ama ben başkalarından hoşlandığımı, kendisine karşı hiçbirşey hissetmedigimi, benle birkikte olmasının ömür boyu mümkün olmayacağını ona dürüstçe söyledim herseferinde. ama o her seferinde hislerini yinelemeye devam etti. yeri geldi süpriz hediyeler bıraktı yeri geldi mailler yazdı mektup lar yazdı ama ben ona hiçbiry hissetmiodum.

bu durum 6 ay sürdü. sonra bir kızla çıkmaya başladı. birgün bana senle artık konuşmayacam çünkü bu kızarkadaşıma haksızlık olur dedi bende olur dedim ama "benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim. ben oyle deyince bu tekrar benle konusmaya basladı bende her seferinde kızarkadaşın var senin falan uzak dur dedim. en sonunda bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.

bu olaydan iki ay sonra yani gecen hafta kızarkadasından ayrıldı. kız intihara kalkıştı ve 1 gün hastanede kalmış bilekleri sargılıyış şu anda. kız bunu çok seviyormuş çok bağlanmış ama şu an ayrıldı ve benle ilişkisi artık bbu son günlerde başlar gibi oldu. daha ilişkinin adını koymadık ama bana sürekli "e... umrumda değil o benim için ölse ben senin için ölürüm" deyip duruyo. o kıza karşı gösterdiği ruhsuzluk ve acımasızlık beni çok korkutuyo kızlar :(:(:(

napiyim yol yakınken geri döniyim mi fikir verin?

olay iki yönlü bence. birincisi sen istemem yan cebime koy demişsin resmen. aylarca bir şey hissetmediğini söylüyorsun sonra birlikte olmaya başlıyorsun. biriyle çıkıyor nasıl olsa bizimkinin adı yok konuşmanda sakınca yok diyorsun. aslında onun hayaında biri olması seni rahatsız etmiş ve sana yaptığı jestler aslında hoşuna gidiyordu gibi geldi bana...yoksa onla sonradan birlikte olmazdın. ikinci ise erkeğin sadece seks için o kızla birlikte olduğunu söylemesi.hani derler ya erkekliğin kitabında o kadınlarla birlikte olsa bile yaşanan anlatılmaz diye; seninki onun yatağından geldiğini söylemesi hiç yakışığı olmayan bir durum.o zaman yarın senle arası kötü olunca da seni anlatacak orada burada.:ssz:

anam neresinden tutsam elimde kaliyor iliski dediginiz sey. Butun yorumlari okumadim sadece konuyu okudum. 1. si madem gonlunuz vardi baska bi kizla cikmadan niye harekete gecmediniz. 2. si bu adama evet demeniz icin sizin icin bi kiz harcamasi mi gerekiyordu. Sizinkisi bence ego tatmini olmus. Icten ice kiskanmissiniz baska kizla olunca size ilgisinin azalmasindan korkmussunuz. Bu yuzden benimle konussan da bisey olmaz demissiniz. konusmasini istemissiniz bal gibi. Baskasiyla cikinca degere binmis yani. Baska bi kizi kolayca harcayan erkek yarin bigun de sizin yataginizdan cikip bir baskasinin yanina kosar. Kisiliksiz cunku... Allah korkusu olan adam bi insani mal gibi kullanip sonra da bunu bi marifetmis gibi gosteremez.

Yani bence sirf Allah korkusu olmadigi icin baslamamaniz gerekn bi iliski. he yok benim egom bu sekilde tatmin oluyo mutluyum ben onla diyosaniz mutlulugunuzu yasayin. Hadi erkek var boyleleri o kiza acimadi da sizin de mi iciniz parcalanmadi? Ben kendim giderdim hastaneye onu teselliye. onun icin degmez demeye...

İlk sayfanı dahi okumadım ama başlığa verilecek bi cevabım var.
Sana sadece şunu söylüyorum.
Bugün senin için başkasını terk eden, yarın birbaşkası içinde seni terkeder..
Gerisi sana kalmış.

vicdansıza bakar mısın. bir de açık açık kullandığını anlatmış. kız ne halde arkadasından söylediklerine bak böyle birine nasıl güvenebilirsin ki :S:S:S hem o kızı kullandı yarın bi gün ilişkiniz olsa böyle tipleri tatmin etmek zor olur hep daha fazlasını isterler

konu sahibi nerdesin yoksa senidemi bıraktı ? bunları bile bile devam edersen,bigün okızın yerinde sen olucaksın..onun için hemen uzaklaş o adamdan

Back
X