Benim kadar şanssızı var mı?

Rabbim yardımcın olsun kucuk bebegın var lütfen kemdıne gel .Dua et.

O alzaimer olmasın . Şizofreni tehlikelidir. Hafif atlatan da var ağır atlatan da. İlaçlarını almadığı için babasını öldürmüştü oturduğumuz mahallede bir genç
Diğer insanlar kadar tehlikelidir diyelim o zaman. Bizim sokaktada bir polis memuru kendini çocuklarını vurmuştu. Ama şizofreni değildi.

Diğer insanlar kadar tehlikelidir diyelim o zaman. Bizim sokaktada bir polis memuru kendini çocuklarını vurmuştu. Ama şizofreni değildi.
Ama kardeşinizin düzelmesini beklemeyin. Sadece tedavinin olumlu olması ile ilerlemesin yeter. Şizofreni bitmez çünkü.konunuzda düzelmediğini yazmışsınız ondan dedim

Ama kardeşinizin düzelmesini beklemeyin. Sadece tedavinin olumlu olması ile ilerlemesin yeter. Şizofreni bitmez çünkü.konunuzda düzelmediğini yazmışsınız ondan dedim
Düzeleceğine ümidim yok dedim. İlaçlarını alıyor ya da aldığını söylüyor. Psikiyatriste gönderiyorum vs. Keşke düzelse temennim o. Ama bu şartlarda ümidim yok.

Ahh başınız sağ olsun benim de anlatmaya kalksam roman olur malasef ama benzer şeyler yasamisiz.zaten hic bi zaman normal olmayan ailem...benim de annem şizofren ayni zamanda siroz .babam desen annemi yıllardır aldatıyor .kardeşimle ayaklarınızın üstünde durmaya çalışıyoruz .bazen boğuluyoruz.

Sevgili @trustno konularını hatırlıyorum...hatta doğumdan hemen sonra annen kotulesince onu görmeye gitmek ile ilgili bir konu acmistin,ben de dahil hepimiz annen için dua etmistik. Yaşadığın ve yaşamaya devam ettiğin sorunlar çok büyük ve henüz kendini toparlayacak bir dönem bulamadın biliyorum ama hatırladığım kadarıyla annenin tedavi sürecinde maddi yükü sen sirtlamis,başlarını sokabilecekleri bir ev almistin..hayirli bir evlat olmuştun hep....bunları daglayabilecegin güzel bir mesleğin,sana destek bir de esin vardı.... Basligina cevabım ise; evet ..senden daha ...hatta çok daha şanssız olduğunu düşündüğüm 3 kişi ile hayatımın bir döneminde yollarımız kesişti..birini,onun yasadiklarini yazayım bari dedim..göz yaslarima engel olamadım..yazamadım o yüzden .Allah sana ,eşine ve kuzuna saglik ve uzun bir ömür versin ,Annenin mekanı cennet olsun

Allah razı olsun. Aslında bu konuyu açmamdaki sebep bu. Her zaman benim durumumdan kötüleri vardır mutlaka. Belki bunu görüp halime şükretmek bazen çok yoruluyorum çünkü

Hayatın akışı sadece mutluluktan ibaret değil ,doğum kadar ölüm ,sağlık kadar hastalıkta var ,
Elinizdeki olumlu şeylerle mutlu olun,
Kardeşlerinizde bebek depil kendilerini kurtarırlar

Ben kendime şanssiz derdim hep ama siz daha fena durumdaymişsiniz.
ALLAH yardimciniz olsun.

Elin yumruğunu yemeyen kendininkini en ağırı sanırmıs misali. Dur ,nefes al , düşün herkesin dertleri var. Geldiğinde üst üste geliyor genelde her sey. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenizin. Çocuğunuz için dik durmaniz gerekiyor sanki. Umarım hayat herkese güller sunar.

Canım benim, zor şeyler yaşamışsın. Yaşıyorsun da. Ne yapabilirim senin için. Hangi şehirde yaşıyorsun? Allah sana kolaylıklar versin. Bebişine mutlu yarınlat. Boş dünya işleri gelip geçer. Dayan arkadaşım

Allah razı olsun düşünmeniz yeter. Çaresiz dertlerle uğraşmak zor bir de üstüne sevdiklerini böyle görmek üzücü yokda mücadele hepimiz için. Hiç bir şey koymaz derdim bana koyuyormuş. Şimdi evlat var duam onunla sınamasın rabbim.

Düzeleceğine ümidim yok dedim. İlaçlarını alıyor ya da aldığını söylüyor. Psikiyatriste gönderiyorum vs. Keşke düzelse temennim o. Ama bu şartlarda ümidim yok.
Kolay değil yaşadıklarınız Allah yardımcınız olsun Rabbim dayanamayacağından fazlasını yüklemezmiş sınanıyoruz öyle ya da böyle bu hayatta birşey sorabilir miyim kardeşinizle ilgili şizofreni teşhisi nasıl kondu belirtileri nelerdi

Bakırköy Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattı 20 gün kadar. Belirtileri ilk ufak tefek anlamlandıramadığımjz davranış sergiledi. Yalan söyleme, kendi içine kapanma ibadetine çok düşkün olmaya başlama gibi bir keresinde eşim kendi kendine konuşurken görmüş. Daha sonra el kol koordinasyonunu sağlamaz oldu. Tik gibi hareketler yapıyordu. Sonra öfke patlamaları küfür etme sağa sola saldırma kendine vurma vs sonrasında hastaneye yatış ve teşhis

Dr lar hemen teşhisi koydu mu yanılma oldu mu baştan ilaçlarını kullanınca iyi mi

Dr lar hemen teşhisi koydu mu yanılma oldu mu baştan ilaçlarını kullanınca iyi mi
Yanılma var diyemem. Ben de çok isterim yanılma olsun ama yok. İlaçlarını kullanınca iyi olur deniliyor ama bu hastalık zor bir hastalık asış mesele kişinin kendisini hasta olarak kabul etmesi.

Yanılma var diyemem. Ben de çok isterim yanılma olsun ama yok. İlaçlarını kullanınca iyi olur deniliyor ama bu hastalık zor bir hastalık asış mesele kişinin kendisini hasta olarak kabul etmesi.
Kardeşiniz kaç yaşında hasta olduğunu kabul etmiyor mu ilaç kullanıp normal yaşantısına devam edenler oluyormuş duymuştum

Kardeşiniz kaç yaşında hasta olduğunu kabul etmiyor mu ilaç kullanıp normal yaşantısına devam edenler oluyormuş duymuştum
30 yaşında. İlk etapta kabul etmiyordu. Hastane deyken ben hasta değilim çıkarın diyordu. Ama zamanla ilaçlarını aldıkça farkına vardı şimdi psikiyatriste gitmeyi kendi istiyor ki bu önemli bir gelişme. Evet çok ileri seviye değilse ilaçla kontrol altına alınabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…