Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.293
80.203
15.Aralık.215Merhaba arkadaşlar diyet yoluna gireli 1 sene oldu evet dile kolay 1 senedir çabalıyorum geçen kış 83 ten 69 a düşmüş
Çok sağlık problemleri yaşamış biri olarak Şuan 86. Kiloyla fekrar başlayıo 69 a varmak istiyorum 4-5 ay gibi bir süre hedefi koydumkendime allah yar ve yardımcımız olsun:KK53:

Son düzenleme:
Slm neden 2 ay sonra uzun ara değil mi? Ben her hafta gidiyorum her hafta birseylerden konuşuyoruz. Doğru beslenmeyi anlatiyor

Dogrudur. Ben ara verdim mi Bozuyorum o nedenle doktor her hafta çağırıyor kuzu kuzu gidiyorum :110:

Rabişim hayırlı olsun canım beniim :KK28: Sağlıkla kilolarınıı verip en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşıcaksın canıım :KK15:Takipteyim senii :KK66:

Kahvaltımı yaptım :kk77:
Ohhh tıka basa doydum :KK45:
image.jpg

Merhaba canım, sen baya zayıflamıştın bildiğim kadarıyla. 73 kilo falandın seninle aynı konulara yazdığımız zamanlar. Çok şaşırdım 87 kilo olmana. İnşallah bu sefer istediğin kiloya sağlıklı ve bilinçli bir diyetle ulaşırsın.

Merhaba canım, sen baya zayıflamıştın bildiğim kadarıyla. 73 kilo falandın seninle aynı konulara yazdığımız zamanlar. Çok şaşırdım 87 kilo olmana. İnşallah bu sefer istediğin kiloya sağlıklı ve bilinçli bir diyetle ulaşırsın.
İnşallah..

cnm afiyetler olsun diyet listenden biraz bahsedermisin
Tuz,şeker,abur cubur,hamur işi falan yasak 1900 kalorilik diyetim ara öğünlerim genelde 1 bardak ayran/yoğurt/süt ve bir porsiyon meyve
Hergün öğle 1 akiam 2 köfte büyüklüğünde köfte/tavuk/balık var
Kuruyemiş,kızartmalar vs yok
Günde 12 ince dilim kepek/çavdar/tam buğday ekmeği var
Ve hergün mutlaka 2 bardak yeşil çay
Akşamları 2 kaşık pilav/makarna/bulgur pilavı var
Öğle ve akşamları sınırsız yağsız az tuzlu salata
Haftada 3 gün mutlaka spor
Sabah kahvaltısı 8:00-8:30
Bu şekilde canım..

canım benim günlügün hayırlı olsun… :KK200:sana güzel bir başlangiç diliyorum.. zaten güzel başladımı güzel gider :KK36::KK55::KK60:

X