Lise Yorum ve Soruları benim sorunum okulla sizce ne yapiyim?

melissagleekk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
2
0
24
Benim sorunum okulla ve ordaki arkadaslarla beni okulda cok seviyolar fakat ben onlari oyls gercekten sevmiyorum ve takildigim kizlardan biriyle daha yakinim ve o kizda kendini bisey saniyo surekli gidip erkek arkadaslara sariliyo her gorduguyle konusmaya calisiyo kendi kendine bagriyo ilgi cekmek icin ve o konusmaya calistigi insanlarin arkalarindan konusuyo ve mesela bugun biriyle kavga ediyodum o sirada araya filan girmedi yani ben sahsen takildigim ve o beni "okuldaki en yakinim" diye adlandiriyo ben oyle adlandirsam birini yaninda dururum tartisirken ve ben o kizin her derdi oldugunda kendi derdimmis gibi tavsiye veriyodum bugun okulun sonunda gelip sarildi bende sanirim biraz safim hemen icimdeki o tartismada yanimda durmadigi icin olan kirginlik az bucuk gecti diger kizlada oyle anlasamiyorum ne biliyim 2 bucuk ay kaldi okulun bitimine ama gercekten hergun okula bu yuzden gitmek istemiyorum artik onlardan ayrilip baskasiylada takilamam gercekten okuldaki herkesin derdi hafta sonu kim nereye gitmis diged sene baska bir okula gecicem kesinllikle ve sirf bunlar yuzunden derslere ilgim azaldi sizce ne yapmaliyim?

ilahi,gençlik ne hoş bir şey :KK49: Elbet dert değil ama bize göre.Senin için oldukça önemli olduğu belli.Bu hayatta istemediğin hiç bir şeyi yapma.

sırf bu yüzden derslerden kalınır mı..arkanda durmuyanı tekmele gitsin derslerine odaklan..bunlar hep ergenlik takıntısı..ilerde gülersin bu haline..geleceğini ziyan etme..

X