Benim umudum cennete gitti

Umudum1918

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
126
211
18
38
38 haftalik gebeliğimi sonlandirali bugün 6. Gün. Sezeryanla bin bir acıyla aldılar onu benden. Sanırım 37+6 da Kalbi durdu. Acim çok taze bir kaç güne defnedecegiz insallah ismiyle. Bebeğim 3040 gr dogdu vücudunda sarı lekeler ve deride dokulmeler vardı. Otopsiye gonderdik. Sonuçlar henüz çıkmadı. Odası hazırdı bütün süslerini kendim yapmıştım. Kıyafetleri çantası ama olmadı geriye de bana koca bir boşluk kaldı. Tek tesellim burdaki yazıları okuyup yalnız olmadığımı bilmek. Ben melek annesiyim ve beni ve babasini cennette bekleyen bir meleğimiz var... Allahım kimseye bu aciyi yaşatmasin. Kucağıni boş bırakmasın insallah.

Çok üzüldüm canım.
Rabbim sana ve eşine sabır versin. Inşallah sağlıkla evlat sahibi olursun. Bebeğin sana şefaatci olacak ahirette.

Pıhtılaşma sorununuz mu vardı?
Ben de melek annesiyim..
Rabbim sabır versin bizlere. .

İnsan bu yaşadıklarının gerçek olmadığını sanki bu yaşanlar rüya gibi hissediyor ama malesef gerçek ve bu gerçekle yüzleşmek çok zor dayanmak çok acı oluyor. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor yaşayan bilir. Rabbim meleklerimizle cennette kavuşmayı nasip etsin sabır versin bol bol inşallah

Allahim en yakin zamanda yeniden anne olmayi nasip etsin canim verende alanda o teslimiyet duygusu olmasa insan napardi...

Bide soyle dusun yasayipta gorup buyutupte boyle bisey olsa daha zor olurdu vardir rabbimin bi bildigi herseyin hayirlisi olsun...selamlar

Allahim en yakin zamanda yeniden anne olmayi nasip etsin canim verende alanda o teslimiyet duygusu olmasa insan napardi...

Bide soyle dusun yasayipta gorup buyutupte boyle bisey olsa daha zor olurdu vardir rabbimin bi bildigi herseyin hayirlisi olsun...selamlar
Çok sagolun toparladik çok sukur daha iyiyiz zaman herseyin ilacı Rabbim böyle uygun gördü insallah cennette buluşuruz oğlumla ne kadar hasreti içimizi dağlasada bunada sukur

Back
X