benim yapmami istemegi seyi kendi yapiyor.

sosluk

AkrepKadını
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
117
11
İyi aksamlar bayanlar
Sevgilim surekli benim whatsap son gorulmeme bakardi kimle konstun nye surekli grysun silme konusmalari okuycam gbi seyler soylerdi cok degil bundan 2 ay once felan ha bu arada kendi telefonunda whatsap yoktu baskalarinin telefonundan bakardi. Simdi cuma gunu telefon aldik sevgilime haliyle whatsap felan indirdi bende kendime alinmis kadar sevindim o telefona en cokta ben istedim almasini. İstemez olaydim bana yapma dedgi hersei yapiyo ben surekli son gorulmeme bakiyo dye kapatmstm acilcak o son gorulme dye benle kavga bilr eden kisi bugun gorulmesini kapatms. Surekli whatsapta zaten. Ben de bana yaptgi sacmaligi anlasin dye onun dediklerinn aynisi dedim silme okuycam dye (aslinda hic telefonunu bile karstrmam cunku ozeli o kimle ne konustgu hic ilgilendrmez beni) oda benibtelefon aldgima pisman etme dedi. Bu ne arkadaslar karakterslik degil mi? Zamanin da benle ayni konu icin tartisti simdi yaptgina bakin..

Hevesini alsın, sıkılır bir süre sonra. Sen de sallamıyormuş gibi davran ve son görülmeni kapat. Çatlasın meraktan.

Kişi kendinden bilir deyimi burdan gelme işte.Kendisi bişeyler çevirecekmiş imkanı olunca (ki muhtemel) senin de çevirdiğini düşünüp sana karışıyordu.

Bencede bi sure sonra sıkılır istune dustukce havalara girer umursamaZ davran sende son gorulmeyi kapat aklin yolu bir...ama uzatmayin yipratmayin iliskiyi

enemmm ne dertler var yahu:KK70: iyikiz bizim flort ettigimiz donemlerde vatzap yokmus:p

ödeştirme yapıyor, bende tutum ve davranış hiç hoş değil bu yüzden siz sakinliğinizi koruyun ve kendi haline bırakın, üstüne düşmeyin umursamıyormuş gibi davranın bakın nasıl değişiyor nasıl size yöneliyor. Aynılarını yaşadım ve yaptım ve dediğim gibide oldu. Tecrübeyle sabit

Ya bazen diyorum ki keske bi sevgilim olsa da kafa dagitsak. Ne bileyim, takiliriz ederiz; tek basima sap olmak bazen mutsuz ediyor.

Hatta inanmazsiniz, boyle kavga etsek falan diyorum. Ondan sonra boyle bi soru goruyorum ve; Sukurler olsun sana Rabbim diyorum. :))

La bu ne? :)) Karaktersizlik degildir bu. Erkek arkadsiniza nasil bu kadaar agir ithqmlar yapabiliyorsunuz ya? Siz de kapatin o halde sson gorulmenizi. Hayatinizda kendi ozel alanlarinixi isgal etmeyin bence. İcinizden geldigi gibi davranin. Kapatmak istiyorsaniz kapatin. Onun da size karismasini istemeyin.

Sen bu kadar itaat ettin diye oda mı edecekti yapmasaymissin ? Kendisinin istekleri sacmalik ama sen uymussun ayni sacmaliga kendisi uymuyor bu kadar basit

benim anlamadığım nokta nasıl sevgilinin özeli kimle konuştuğu seni ilgişendirmez? bu kadar rahat düşünmeyin bence..
ayrıca whatsapp son gözükme saatini gizlemekte nedir? ikinizinde birbirinizden çekindiği şeyler var ki gizliyorsunuz demek ki.

benim anlamadığım nokta nasıl sevgilinin özeli kimle konuştuğu seni ilgişendirmez? bu kadar rahat düşünmeyin bence..
ayrıca whatsapp son gözükme saatini gizlemekte nedir? ikinizinde birbirinizden çekindiği şeyler var ki gizliyorsunuz demek ki.
Erkek arkadaslariyla olan konusmalari beni ilgilendirmez ki. Tabi ki bayani kast etmedim

İtaat etsem kavga etmezdik degil mi? Duzgun okuyun bence

Taaa ki senin yaptiklarini o yapmayana kadar sen onun dediklerini yapmissin o yapmayinca kavga cikariyorsun diyorum iste bende.. kisaca her dedigini yapmasaydin onceden bi akıl mantik yurutseydin ..sen oyle yaptin diye oda bu sacmaligi yapacak degil yapmakta istemiyormus zaten

20 yaşında whatsupptaki son görülmelerini mi takip ediyorsunuz öhh bu kadar sıkıcı olmayın daha doğrusu o olmasın sen de buna izin verme

X