Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ya canım zaten tam 1 hafta erken geldi adetim.
ama açık renk değildi çamur rengi ve neredeyse 4 gün boyunca 3 ped kirletememişimdir.hani toplarsam yani.
yanı yerleşme kanamasından sonra mı çıkar beta hcg kanda.??

ya da şöyle sorayım benım satım 6 mayıstı yerrleşme tam da bugünlere mı denk gelir?

Son düzenleme:

tamam canım allah razı olsun allah gönlüne göre versin içimi rahatlattın zaten hergün görüşüyoruz ben sizlere gün gün gelişmeleri yazarım canım

tamam canım allah razı olsun allah gönlüne göre versin içimi rahatlattın zaten hergün görüşüyoruz ben sizlere gün gün gelişmeleri yazarım canım

valla ben biryerde aynen öyle okudum.. zaten düşünsene yerleşme normalde beklenen adet gününden 4-5 gün önce oluyor, ee ozaman zaten idrarda çıkmaz kii daha

abooooooo kız hamilemisin yoksaaa

amiin canım allah hepimizin gönlüne göre versin..

sen hergün yaz ben benimkilerle de kıyaslıyorum iyi oluyor

valla ben biryerde aynen öyle okudum.. zaten düşünsene yerleşme normalde beklenen adet gününden 4-5 gün önce oluyor, ee ozaman zaten idrarda çıkmaz kii daha

abooooooo kız hamilemisin yoksaaa

yok be tatlım hiçbi belirti falan yok.
asıl ben kistten korkuyorum hani kolemenden sonra iğne olmadım yaa.
ayy kafayı yicem yaaa saat 8 olsa da doktorumu arasam

deryacım sadece koyu renkte geldiyse ve kısa sürdüyse bencede yerleşme kanaması olabilir,belirtin filan varmı.?

yok be tatlım hiçbi belirti falan yok.
asıl ben kistten korkuyorum hani kolemenden sonra iğne olmadım yaa.
ayy kafayı yicem yaaa saat 8 olsa da doktorumu arasam

hmm çatlamadıysa yumurtan kistleşmiş olabilir ama cidden bebek de olabilir tatlım belirti olmak zorunda değil kii

deryacım sadece koyu renkte geldiyse ve kısa sürdüyse bencede yerleşme kanaması olabilir,belirtin filan varmı.?

tatlımm pazar günü,yani tam 24.günümde pembe akıntı gibi gelmeye başladı.
pazartesi salı çok azz biraz kırmızı ve koyu kahve geldii.
bugün yani 4 .günn artık iyice koyu çamur gibi.testte yaptım negatif.
ama ben hiç sanmıyorum, başka belirtim de yok ateşim de 3 -4 gündür 36.3 -36.5 arası
ben asıl kistten korkuyorum canım ya bu ay klomen kullandım e iğne olmadım hani çatlamayıp kist mi oluştu acaba?
kullandığım ilaç da yapıyor olabilir

dur bebişim hemen kötü düşünme hem kistleşse de kötü bişey değil ki bir soğan kürüü puufff diye gider, olmadı 1 ay doğum kontrol hapı kullanırsın

oofff yaaaa offffff korkuyorum bennn
biliyordum o iğneyi olmalıydımmm ama denk gelmedi işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…