- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.541
oofff yaaaa offffff korkuyorum bennn
biliyordum o iğneyi olmalıydımmm ama denk gelmedi işteee
tatlım korkma zaten yumurta gerekli olgunluğa ulaşmazsa iğne gene yaoılmıyo ki.. bak geçen ay benim de vardı 3 mmlik çatlamamış yumurtam, doktorum hiç bişey olmaz adetinle gider dedi ben daha baktırmadım gitti mi diye, stres yapma canım rahat ol, belki adetin daha sökülemedi benimki gibi sonradan sökülecektir
tatlım 4 .gün bugün daha sökülmez zaten.
iyice de azaldı.
akşam doktorumu arayacağımmm
Allahım nolurr kist olmasınnn
kızlar okumuşunuzdur diğer yazdıklarımı eltime şimdi msne girince bana söyleme gereği duymadın ama hayırlı olsun yazdım büyüklük bende kalsın diye sadece sağol yazdı...nispet yaptğı burdan belli değil mi
kızlar okumuşunuzdur diğer yazdıklarımı eltime şimdi msne girince bana söyleme gereği duymadın ama hayırlı olsun yazdım büyüklük bende kalsın diye sadece sağol yazdı...nispet yaptğı burdan belli değil mi
inşallah değildir canım ama muayene olmadan anlaşılacak mı ki
gel derse cuma günü giderimm
noldu kuzum eltine ben okumadım
kızz bunun eltisi hamileymiş,kocası cardelenin kocasına söylemiş bu da eltisine msn de gözün aydın demiişşşyyy nasıl dedikodu veriyorummmm
aynen canım aynen benim durumda öle.eltim kankamda ben ev ve araba alana kadar..çocuk zaafımı böle nispete çevirdi.hırsını alıyor galiba.şimdiye kadar istemiyordu demekki çalışmalar yapıyordu.bana da söylemiyor abisi kocamı arıyo
yaaa kızlar bugün ne öğrendim biliyormusunuz eltim hamile...........sırf bana inat 2.cocuğu yaptı yemedi içmedi becerdi.kıskançlığından benim çalışmalar rağmen henüz bebeğim olmadı diye kendini sıkıştrdı araya.ben ev aldım araba aldım diye çatladı kendisi de hırsını bu şekilde çıkarıyor galiba bana da söylemiyor kocama söylemiş abisi...yazık valla yazık artık nefret ediyorum hepsinden..nispet yapar gibi bas basss bağırasım var
diğer yazdıklarımı okuyun okuyun da rahatlıyım
amannnn tatlım boşver yaaa çocukla nispet mi yapılır allah aşkına normal değil senin eltin hiç takmana değmez valla..
allaha havale ediyorummmmmmm onu..
allaha havale ediyorummmmmmm onu..
aynen öyle benim de sözlülüer kadlı sadece bi de dönem ödevleri akşam da onlarla ilgilenicemmm
offf sıkıldım artık
belkiide sen üzülme diyev hiçbişiyi söylememiştirr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?