Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

oofff yaaaa offffff korkuyorum bennn
biliyordum o iğneyi olmalıydımmm ama denk gelmedi işteee

tatlım korkma zaten yumurta gerekli olgunluğa ulaşmazsa iğne gene yapılmıyo ki.. bak geçen ay benim de vardı 3 mmlik çatlamamış yumurtam, doktorum hiç bişey olmaz adetinle gider dedi ben daha baktırmadım gitti mi diye, stres yapma canım rahat ol, belki adetin daha sökülemedi benimki gibi sonradan sökülecektir

Son düzenleme:

tatlım 4 .gün bugün daha sökülmez zaten.
iyice de azaldı.
akşam doktorumu arayacağımmm
Allahım nolurr kist olmasınnn

kızlar okumuşunuzdur diğer yazdıklarımı eltime şimdi msne girince bana söyleme gereği duymadın ama hayırlı olsun yazdım büyüklük bende kalsın diye sadece sağol yazdı...nispet yaptğı burdan belli değil mi

bu nasılll dünya kardesimmmm.adet olsak bi dert olmasak bi dertt.kısa sürse bi derttt uzun sürsee bir dertt...................

normalde ilişkiniz nasıldı ki canım sana sadece sağol yazıyor?

kızz bunun eltisi hamileymiş,kocası cardelenin kocasına söylemiş bu da eltisine msn de gözün aydın demiişşşyyy nasıl dedikodu veriyorummmm

ayy hiç beceremiyosun dedikodu yapmayıı o nasıl anlatmakk anlamak için başkasınında senin anlattıklarını anlatması lazım bana

diğer yazdıklarımı okuyun okuyun da rahatlıyım

allaha havale ediyorummmmmmm onu..

aynen canım.. daha öncede böyle saçmalayanlar için bişey yazmıştım.. çocukla nispet yapılmaz, allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin yoksa hamile kalmakla doğurmakla iş bitmiyor.. kimse bununla karşısındakinin canını yakmaya kalkmasın yarın öbür gün başına ne geleceği, ne yaşayacağı belli olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…