- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.581
tes yapsana belki yerlşeme kanamasıdır
onun kıskanmasına gerek yokki neden soruyor
eşim süslendi püslendi kardeşinin mezuniyet törenine gitti. ben de evdeyim tabi. ben de gitcem dedim olmaz sana davetiye yok dedi ee niye sana var? bana da yok babamın işi olduğu için annemleri ben götürcem dedi. meğer davetiyeler paralıymış altı üstü lise mezuniyeti tutsa tutsa kaç para tutacaktı ki. aynı şehirdeyiz insan davet etmez mi.kızlar ben eşimin ailesiyle müthiş derece kültür farkı yaşıyorum çok zengin ve aşırı derecede cimriler ve bu beni çok üzüyor. bu herşeyde karşıma çıkıyor onlara ısınmaya çalışıyorum ama her ısınmaya çalıştığımda böyle bi engelle karşılaşıyorum ve ısınmak yerine iyice soğuyorum ben ne yapacam böyle bir ömür geçer mi?
ayy çok saçmaa eşin sensiz nasıl gider ya ya ya nasılll.peki okayınvalde olcak sahıss ayıp degilmi gelinini tek basına evde bırakıp gitmekk.çok yAZIK onlarraa çok KINADIM...........
nezaman test yapsam kesin sonuç verir ?? tşkr ederim .
slm kızlar ben yeni üye oldum.sizlere bir sorum olacak.son adet tarıhım 17 mayıs ama hiç adet gıbı deıldı sadece lekelenme oldu 6 gun surdu ve gecelerı cok midem yanıyor ve bulantı seklınde .nedersiniz hamilemiyim acabaa.inşallah
anlamadım kız ne aynenn
mesajları sildim ya onu da sildim yani yazınca bile utanıyorum bu durumdan sen de sil istersen canım mesaj düzenleme panelinden
utanacak bişeyy yokk içini döktünn senn.nevar bundaa herkesin başına gelebilirr hiç üzülmee bazen kocalarımız vee ailesi bencillik yapıyoo bu dünyanin kaununu yaptıgın hiçbişeye hayataa pişman olmaa bi arkadas nasihati
Sağolasın canım benim sizinle konuşunca rahatlıyorum zaten
kızlar sitede yeniyim bana yardımcı olurmusun ben 29undan beri adet görmedim dün sabah7 de test yaptım negatifti ama hala olmayınca ümitlendim tekrar hamile olabilirmiyim sizceeee??? :))
olamassınnn...........
hemen yappppnezaman test yapsam kesin sonuç verir ?? tşkr ederim .
tatlım seni üzmek istemem ama yerinde olmak istemezdim.Hepsi hatalı bence.Ama sen takmamaya çalış kafana çok sıkıntıya girersen eşinle düzgün bir şekilde konuşursunneyse yazmaya da değmez
şaka yaptım sana şaka çömezz şakasıı.tabiki olabilirsin daha erken 1-2 gün sonra testi tekrar ett
artık çok istiyorum olmasını 9,5 ay oldu evleneli 3 aydır denemeler yapıyoruz bu ay ilk kez gecikti adetim tabi doğal olarak hemen umutlandım Allahım kimseye aratmasın inşallah...amiiiiinnnn....
artık çok istiyorum olmasını 9,5 ay oldu evleneli 3 aydır denemeler yapıyoruz bu ay ilk kez gecikti adetim tabi doğal olarak hemen umutlandım Allahım kimseye aratmasın inşallah...amiiiiinnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?