Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy çok saçmaa eşin sensiz nasıl gider ya ya ya nasılll.peki okayınvalde olcak sahıss ayıp degilmi gelinini tek basına evde bırakıp gitmekk.çok yAZIK onlarraa çok KINADIM...........

ayy çok saçmaa eşin sensiz nasıl gider ya ya ya nasılll.peki okayınvalde olcak sahıss ayıp degilmi gelinini tek basına evde bırakıp gitmekk.çok yAZIK onlarraa çok KINADIM...........

...................................
....

Son düzenleme:
nezaman test yapsam kesin sonuç verir ?? tşkr ederim .

bana bir cvp veren yokmu uuu kızlaaar .son adet tarihim 17 mayıs(tabi ole aedt gıbı deıldı lekelenme şeklınde)bir önceki normaldi 24 nisan acaba ben yerleşme kanamasımı yaşadım şimdii test yapsam kesin sonuç çıkarmı .lütfen bana bir cvp ...:18::18::18:

17 hazirandaki üstüne görmeyse hamileysen büyük ihtimalle çıkar. ama çıksa da bazen bu kadar geç olan kimyasal olabiliyor. o yüzden kand baktırmanda fayda var

mesajları sildim ya onu da sildim yani yazınca bile utanıyorum bu durumdan sen de sil istersen canım mesaj düzenleme panelinden

utanacak bişeyy yokk içini döktünn senn.nevar bundaa herkesin başına gelebilirr hiç üzülmee bazen kocalarımız vee ailesi bencillik yapıyoo bu dünyanin kaununu yaptıgın hiçbişeye hayataa pişman olmaa bi arkadas nasihati

Sağolasın canım benim sizinle konuşunca rahatlıyorum zaten

kızlar sitede yeniyim bana yardımcı olurmusun ben 29undan beri adet görmedim dün sabah7 de test yaptım negatifti ama hala olmayınca ümitlendim tekrar hamile olabilirmiyim sizceeee??? :))

nezaman test yapsam kesin sonuç verir ?? tşkr ederim .
hemen yapppp
neyse yazmaya da değmez

tatlım seni üzmek istemem ama yerinde olmak istemezdim.Hepsi hatalı bence.Ama sen takmamaya çalış kafana çok sıkıntıya girersen eşinle düzgün bir şekilde konuşursun
şaka yaptım sana şaka çömezz şakasıı.tabiki olabilirsin daha erken 1-2 gün sonra testi tekrar ett

Allah seni

artık çok istiyorum olmasını 9,5 ay oldu evleneli 3 aydır denemeler yapıyoruz bu ay ilk kez gecikti adetim tabi doğal olarak hemen umutlandım Allahım kimseye aratmasın inşallah...amiiiiinnnn....

artık çok istiyorum olmasını 9,5 ay oldu evleneli 3 aydır denemeler yapıyoruz bu ay ilk kez gecikti adetim tabi doğal olarak hemen umutlandım Allahım kimseye aratmasın inşallah...amiiiiinnnn....

ayy tatlım ben de senin gibiyim 9.5 ay oldu ayın22 sinde 10 olacak ve biz de 3 aydır deniyoruz.
ama 3 ay çok erken strese girmek içinn

ay şu dediklerime inanamıyorumm strese girmeye gerek yok diyorummm

valla çömezz kızz bende çok istiyom 2 yıldan beriiiiii.daha sana 3 ay olmuss 9 aylıkk evlisin hele dur bi evliligin tadini çıkarr.yaş kaççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…