Benimki de kayınpeder sorunu

cadiprensesss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.725
912
Merhaba, Yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve yazmak istedim, bikaç ay sonra evliliğimizin 2.yılını doldurcaz, bugüne kadar ne kayınvalideme ne kayınpederime bir saygısızlık yapmadım,görümcelerimede öyle hepsi beni çok severler, neyse konuya gelelim, eşim tek erkek çocuk, görümcemler de şehir dışında evli oldukları için kvdemleri yalnız bırakmayalım diye sık sık gidip gelirdik,geçenlerde yine kvdeme uğradık çok güzel oturup konuşuyorduk kp geldi, kv o gün olanlardan anlatırken bi anda kp sinirlendi sinirlenecek bişeyde yok, eşimde annesinden taraf oldu kp iyice sinirlendi elinde ne varsa fırlattı yere, hiç sebep yokken bizide evden kovdu, eşimde bende şaşırdık hiç bi şey demeden çıktık evimize geldik, eşim şimdi artık gitmem evlerine diyor, kvnin bu hafta sonu kalabalık misafiri gelecekti hamur işine falan bende yardım ederim anne demiştim şimdi ne yapcam bilmiyorum, evimde hazırlayıp bikaç bi şey misafir gelecek zaman gitsemmi diyorum kv le hiç bir sorunum yok ama kp görmek istemiyorum eşime öyle davrandığı için kararsız kaldım sizce?

bence gitmelisin. kv aran ii ve soz vermisin gelirim diye.kp onca kadinin arasina gelip oturacah hali yok ya.kv ye destegini olur gelirsin...

bence evinizde yapıp götürün verin gelin. kadına yazık onun ne suçu günahı var. hem onlar kavga eder düzelir hiçbir şey olmamış gibi devam eder. ama kayın valideniz size gücenmiş olur.

eşin gitme diyorsa gitme... bi sıkıntı çıkar arada kalırsın
Eşim gidersen git ben alırım seni misafirler gidince hemen kalk dedi sadece bayanlar olacak,kp dışarıda olur bayanlar evdeyken gelmez eve
Bence siz hazirliginizi yapin, oturmasaniz bile kapidan kayinvalidrnize verin. Kayinvalidenize bir tavriniz olmadgni gostermis olursunuz
O zamanda misafirler beni sorup dururlar sonra kv le aramda sorun var sanıp dedikodu yaparlar diye korkuyorum

Eşim gidersen git ben alırım seni misafirler gidince hemen kalk dedi sadece bayanlar olacak,kp dışarıda olur bayanlar evdeyken gelmez eve

O zamanda misafirler beni sorup dururlar sonra kv le aramda sorun var sanıp dedikodu yaparlar diye korkuyorum
Misafirler gelmeden oncr gidin tabi, iceri girmeden kapidan verirseniz en uygunu olur diye dusunuyorum

bencede gidin..sonuçta kv bir suçu yok...kp yaşlıdır büyük ihtimal..birşeye sinirlenmiştir kesin..barışırsınız inşallah..

X