benimle kilo almak isteyen ??

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
700
494
Kizceler ben 1 59 boyundayim ve 46 kiloyum bir kac yontem izleyecegim..Kendi kilo almak isteyip bana da destek olacak varsa bekliyorum..:KK49::KK49::KK49:

yemen de problem var mi arkadasim eger benim gibi yoksa bebe buskivisi sut ve pekmezi cok fazla arastirdim hafta da 5 kilo diyollaaa :) bekledik bekledik o kadar acelemiz yok galiba :KK70: hafta da olmazsa bir ayda 5 kilo bile super olur:KK70:

yemen de problem var mi arkadasim eger benim gibi yoksa bebe buskivisi sut ve pekmezi cok fazla arastirdim hafta da 5 kilo diyollaaa :) bekledik bekledik o kadar acelemiz yok galiba :KK70: hafta da olmazsa bir ayda 5 kilo bile super olur:KK70:

Aynen ben denedim 2 kilo falan aldm nasl mutlu oldum ama dengesiz beslendigim icin geri verdim tekrar baslamak istiyorum :)

ne kadar sure de iki kilo aldin ki :) 3 kisi olduk 5 olalim baslayalim:kk77::kk77::kk77::kk77: yasasin yemek yamekk :KK70:

yarin pazartesi tum diyetler pazartesi baslar:KK70::KK70:yarin basliyoruz o zaman:KK70: bakalim kim daha once alicak :KK70:

Kizlar merhaba bende yeni katildim araniza insanlarin ayy ne kadar zayifsin giydigin bile yakismiyo demesinden biktim bugun sut bebe biskuvisi ve pekmez aldim bu aksam baslicam hic baslayan ise yaarayan var mi

Yememde problem var hemen doyuyorum biraz zorlasam kendimi midem almıyo :KK43: onu yapmaya çalışıyorum ben bir haftadır. Pekmez de koyunca aşırı tatlı çekilmez oluyo :KK43: pekmezsiz deniyorum geç saatlerde. henüz tartılmadım :)

kizlar o zaman soyle yapiyoruz normal ogunlerimiz de ne yiyecegimizi onceden belirleyemeyiz tabi ki ama onlarin disin da gunluk bi tabak bebe buskivisi bi su bardagi pekmez icebiliriz ama yarisi su mide almaz yoksa ... bi bardak meyve suyu icebiliriz cerez olabilir baska onerisi olan varsa yazsin

Yememde problem var hemen doyuyorum biraz zorlasam kendimi midem almıyo :KK43: onu yapmaya çalışıyorum ben bir haftadır. Pekmez de koyunca aşırı tatlı çekilmez oluyo :KK43: pekmezsiz deniyorum geç saatlerde. henüz tartılmadım :)
eskiden ben restaurantta calisiodum orda ki mutfaklari gordukce yemek yiyemez oldum 2 sene de 56 dan 46 ya dustum o zamandan bu yana hep kirk altiyim inat ettim mideyi genisletmek icin yedim yedim yedim midem de iyi genisledi ki esimden cok yemek yeme potansiyelim var ama sabah kahvaltimi saat 3 de yapiyorum uykum da ciddi duzensizlik var 10 da uyansam 2ye 3 e kadar ancak kendime gelebiliyorum :KK70: gaza gelipte yiyebilirsin sigara iciyo musun

X