- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- Konu Sahibi kurabiyeler
Arkadaşlar öğrenciyim erkek arkadaşımla ayrı ayrı birikim yapıyoruz bende gereksiz çok harcama yaptığımı farkettim o yüzden iplerin sıkmanın vakti geldii :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oleyyy desem merhaba canımBen desem
Merhabaa net paketin az olduğu için fazla gelemem ama ugrayacagim mutlaka benim şu an birikmis 80 liram var bende ogrenciyim üniversite okuyorum şansa şu ara eline para geçti ama farklı bi yöntem düşünüyorum biriktirmek içinoleyyy desem merhaba canım
Bende varımm öğrenci olarak aradığım konu ama aktif paylaşım yapmamışsın mesela nasıl birikim yapmayı düşünüyorsun öğrenci için zor çünkü kendimden pay biçiyorum zor baya
Ağustos ayından itibaren tekrar para biriktirmeyi düşünüyorum.
Hadi hepimize bol biriktirmeler.
kızlar sadece 1 kişi yazdığı için bende paylaşmamıştım hiç birşey. Öğrenciyim çalışmıyorum aslında part time bulsam çalışırım ama zamanım yok hiç neyse ailem her ay 400 liraya yakın para gönderiyor yurtta kalıyorum yurdun parası hariç bu para :) Yemek masrafım pek fazla yok yalnız şimdi yaz okuluna gidicem olabilir.Aslında para biriktiriyorum ama hemen harcıyorum pek birikmiş sayılmıyor ihtiyacım olmayan şeyler alıyorum da. Buna nasıl engel olabilirim? Bi ara bozuk para kutusu yapmıştım sadece bozukluklarımı biriktirmiştimm siz neler yapıyorsunuz ?Beeeeeeğğğğğn
Bende bozuk para kutusu yapıp bir ayda 50 tl atmıştım hiç yoktan iyiydi ama harcadım bilmiyorum nasıl olacak ..kızlar sadece 1 kişi yazdığı için bende paylaşmamıştım hiç birşey. Öğrenciyim çalışmıyorum aslında part time bulsam çalışırım ama zamanım yok hiç neyse ailem her ay 400 liraya yakın para gönderiyor yurtta kalıyorum yurdun parası hariç bu para :) Yemek masrafım pek fazla yok yalnız şimdi yaz okuluna gidicem olabilir.Aslında para biriktiriyorum ama hemen harcıyorum pek birikmiş sayılmıyor ihtiyacım olmayan şeyler alıyorum da. Buna nasıl engel olabilirim? Bi ara bozuk para kutusu yapmıştım sadece bozukluklarımı biriktirmiştimm siz neler yapıyorsunuz ?
bugün ayın 2 si her ayın 2 sinde bildirim yapalım. Bu ay ne kadar biriktirdim diye olur mu kızlar? mesela ben okuyorum diye anneannem babaannem para veriyo onları atıyorum kenarıya :) Aslında altın hesabı açtırmak var aklımda ama cesaret edemiyorumBende bozuk para kutusu yapıp bir ayda 50 tl atmıştım hiç yoktan iyiydi ama harcadım bilmiyorum nasıl olacak ..
bugün ayın 2 si her ayın 2 sinde bildirim yapalım. Bu ay ne kadar biriktirdim diye olur mu kızlar? mesela ben okuyorum diye anneannem babaannem para veriyo onları atıyorum kenarıya :) Aslında altın hesabı açtırmak var aklımda ama cesaret edemiyorum
Erkek arkadaşın kendisi de alabilir unutma..ya mesela geçen gün 150 liram vardı arkadaşlarımla yemek yedim gitti 20 lira. Erkek arkadaşım bi tişört beğenmişti onu aldım 30 da öyle harcadım gitti