Saç Bakım Ürünleri Bepanthen,Bemiks,Evin Ampulleri ve Tatlı Badem Yağı Karışımı

rmysyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
232
154
Saçlarım kalın telli kuru dökülüyor ve parlaklığını yitirmeye başladı kardeşim şampuanına kır bunları düzenli kullanımda fayda sağlar demişti kendisi memnun kalmış,lakin bir blogda tesadüfen okudum bunları şampuana kırıp birkaç dakkika saçta kalması ile pek etki göstermezmiş bende bugün bir kasenin içine 1'er adet adı geçen ampullerden kırdım ve 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı döktüm içine iyice karıştırış kökten uca tarakla iyice yedirdim sabah yıkayacağım saçlarımı ve haftada bir düzenli olarak kullanacağım.
Sizlerle paylaşacağım 2 haftada bir gelişmeleri hoşçakalın kızlar :KK54:

Yazmayı unutmuşum kipriklerime ve kaşlarımada tatlı badem yağı kullanmaya başladım yine bu akşam artık bekleyip göreceğiz :KK50:

Kızlar cumartesi sabahı saçlarımı yıkadığımda daha güçlü ve hacimli olduğunu gördüm sertliğine çözüm olarak biraz mavi su sıktım harika havalı bir görüntü oldu her hafta düzenli bu bakımı uygulamaya çalışacağım,tatlı badem yağı yerine hint yağı mı hindistan cevizi yağı mı ne tam hatırlayamadım işte onu alıp karışıma ilave edeceğim sertlik sorununu %80 yok ediyormuş artık haftaya yazarım etkilerini :KK54:

X