Beraat kandili yumurtalama günüme geldi ilişkiye girsem günah mıdır?

camenta58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
34
26
43
Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ama böyle bir konu açmak zorunda kaldım, internette araştırdım ama bazı sitelerde günahı yoktur yazıyor bazı yerlerde ise beraat gecesi olan ilişkiden dünyaya gelecek çocuk kötü huylu olur diyor. Ben uzun süredir bebek olması için tedavi görüyorum en son olumsuz bir aşılama geçirdim. Bu ay yumurtalama günüm tam bu geceye denk geldi illa tutacak diye bir şey tabii yok ama tedirgin oldum. Tam yumurtalama günüm dünde ilişki olmadığı için bugünü boş geçirmekte istemiyorum. Allah biliyor gerçi niyetimizi ama yinede sizlerin fikrinide almak isterim.

sadece kendi fikrim araştırmadım ama...şimdi mübarek gecelerde ilişkiye girilmez die ben bir yerden okumadım..ramazanda ya da cuma günleri ilişki yasak die bir şey de yok ibadetimizi yaptıktan sonra bu tür konuların dinimizce bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum şöyle ki karı koca arasındaki ilişki zaten imanın yarısıdır peygamber efendimiz s.a.v. öyle söylüyor. o da bir ibadet aradaki tatlı gülüşmeler bile sadaka yerine geçer dinimizde. bence siz bir hadis sahih bir riyavet okumadıysanız eğer diğer kötü duyumları, bilgileri dikkate almayın derim.

Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ama böyle bir konu açmak zorunda kaldım, internette araştırdım ama bazı sitelerde günahı yoktur yazıyor bazı yerlerde ise beraat gecesi olan ilişkiden dünyaya gelecek çocuk kötü huylu olur diyor. Ben uzun süredir bebek olması için tedavi görüyorum en son olumsuz bir aşılama geçirdim. Bu ay yumurtalama günüm tam bu geceye denk geldi illa tutacak diye bir şey tabii yok ama tedirgin oldum. Tam yumurtalama günüm dünde ilişki olmadığı için bugünü boş geçirmekte istemiyorum. Allah biliyor gerçi niyetimizi ama yinede sizlerin fikrinide almak isterim.
kendini bu kadar sıkıntıya sokma en nihayetinde kocan helalin.. bu geceleri ibadetle geçirmek daha makbuldur diye öle yalan yanlış yok çocuğun kötü olur falan gibi laflar çıkmıştır bence..kalbini bozma ibadetini duanı yap ondan sonra yap işini yat yada geceyi ibadetle geçirceksen önce işini hallet sonra sabaha kadar dua et gece uzun ..ne güzel mübarek gece duan kabul olsun inşalahh..

X