Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnArkadaşlar topiğimiz bol bebişli olsun... Tecrübelerimiz, tavsiyelerimiz ile minik meleğine kavuşmayan arkadaşımız kalmayacak İnşallah
Hatunlar çatlak olmasın diye ben vazeline kakao yağı karıştırdım. Sabah akşam duruyorum. Sizede tavsiye ederim.hem de gayet uyguna gelmiş oluyor
Çok şükür hala çatlağım yok ama ileriki haftalarda ne olur bilememBen de bildiğin zeytinyağı kullanmıştım oglumda bence doğal yağlar daha iyi zaten hazır kremlerde mutlaka kimyasal madde oluyor
canm ben de dün kakao yağı tatlı badem yagı ve hındıstan cevizi yağı aldım karıstırdım basladım kulanmaya gerildiğini hissediyorum karnımın resmen zamanı gelmiştiHatunlar çatlak olmasın diye ben vazeline kakao yağı karıştırdım. Sabah akşam duruyorum. Sizede tavsiye ederim.hem de gayet uyguna gelmiş oluyor
maşallah zülal e canım anne oldun artık kolay değil şarj da biter insanın pili de :)Amiiinn...
E gelin gari buraya :)))
Nasılsınız canlarım bakiim... Fırsat bulmuşken gireyim dedim telefonumun Sarji azmış meğer :))
Bebisli böyle oluyormussun..Hehe :)
Zülal kizim ellerinizden öper teyzeleri..gayet iyi kendileri.. her geçen gün büyüyor elhamdülillah..
Hatunlar çatlak olmasın diye ben vazeline kakao yağı karıştırdım. Sabah akşam duruyorum. Sizede tavsiye ederim.hem de gayet uyguna gelmiş oluyor
bi ben yokmusum hayırlı uğurlu olsun yeni mekanımız güzel haberler alırız inşallah hep birlikte