Beraber Anne Olma Yolunda

Girmedim ya renkli ultrason da yok burada catlayacam meraktan kiz bebrgin masrafi daha çok olur etegi elbisesi corabi tayti derken ben baya abartirdim sanırım :))

Aminnn canım benim sen tecrubelisin canım hangi marka alalım renkli cok mu zararlı bebeklere ole diolar ilk kıyafet renksiz olsun diolar sence kız olunca renksiz az zorda bakalim senin Minnos nasıl kocaman olmuştur artık
Valla ben cok markaya bakmadim canim. Renkleride karişikti cunku sen alsan bile herkes ayni marka almaya biliyo yada renk. E bu bebişin dedesi ninesi amca teyze dayi vb derken mecbur alinanida giydiryosun oyuzden markaya cok bakmadm.pamuklu olsun yeter die duşunuyorum:) buyudu sukur ya 4.5 aya yaklaştik

He he benimki 3 kg cuk du :) tosuncuk olan elif :) maşallah iyimiş kilosu canim. Ama doktor çatina kemigine bakar öle net bise söler sonlara yakin canim. Yinede çok diretmemek lazim bence can buda. Son haftalarda doktorunu dinle derim ben canim.

Girmedim ya renkli ultrason da yok burada catlayacam meraktan kiz bebrgin masrafi daha çok olur etegi elbisesi corabi tayti derken ben baya abartirdim sanırım :))
Ewet Ewet çok oluyo masrafı ama yapacak Bisi yok aman az kalmış doğmasına annesi azcik çatlak ama erkek anneye benzio daha çok benim kız eşime daha çok benzio inşallah büyüdükce bana benzer bana benzesin istiyorum

MAŞALLAH sen büyüttün ohh ne gusel bize bi teyzesi alır alırsa babamız tarafi pek hevessiz toruna doydular doğru diyosun zarar vermesinde çok marka takintim yok ta sağlıklısı olsun istiom

Canım benim baştan bu yana 1 hafta ileriydi bir aydır 2 haftaya çıktı fark doktor şaşırdı iki defa ölçüm yaptı hatta

Bugün yapacaktı çatı muayenesi ben pazartesi gelince bakın dedim kaçtım :) bakalım pazartesi belli olur hersey bende diyorum can diye gel de eşime anlat

çok geçmiş olsun kuzucum. artık sağlığına kavuştun düşünmeye başlaman iyi olmuş. bak burda birbirimize destek olarak her zorluğun üstesinden geliyoruz. psikolojini bize bırak yola devam et:)

ileri hızı artırmadı mı canım ilaç bizde ona bel bağlamıştık

Canım benim baştan bu yana 1 hafta ileriydi bir aydır 2 haftaya çıktı fark doktor şaşırdı iki defa ölçüm yaptı hatta

merhaba arkadaşım doktor bende de iri bebek durumu var dedi ve aynı senin gibi 2 hafta önden gidiyor. önce 1 haftaydı sonra 2 hafta önden gitmeye başladı. bu durum bi sorun teşkil etmiyormuş değil mi. birde senin bebiş şu an kaç kilo?

Merhaba canım şu an 36+0 olduk dün 3460 gr di. Doktor çok zor olur diyor eşim normal olsun diye çok ısrar etti pazartesi çatı muayenesi yapacak bakalım merakla bekliyorum bende :) ben normalden korkuyorum zaten bir de iri ve tüp bebek olunca sezeryan istiyorum aslında

maşallah canım valla en geç sen yatmışsın. tebrik ediyorum. anneliğe hazırlık başlamış şimdiden :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Ah canım yatabiliyor muyum ki her yanim ağrıyor uyuyunca yarım saatte bir su içinde uyanıyorum donemiyorum bugün annemler geliyor o yüzden çok mutluyum :)

Ah canım yatabiliyor muyum ki her yanim ağrıyor uyuyunca yarım saatte bir su içinde uyanıyorum donemiyorum bugün annemler geliyor o yüzden çok mutluyum :)

kuzucum havalar az serinlesin biraz da olsa rahatlarsın. Annen geliyosa tamam şimdiden yüzünde güller açmış:) keşke bende hamile olsam o ağrıları yaşasam :) şikayet etsem:)

aman tanrımmm baya bir büyümüş bebişin bende 33. haftaya yeni girdim. bebişim 2300 gr. nasıl doğurcaz bilmiyorum bende normal doğumu çok istiyorum ama 3.500 den sonrası sıkıntılıymış normalde. allah hayırlısını versin

kızlar herhalde bir kadının şu dünyada duymak istediği 3 önemli söz vardır.
1. si "seni seviyorum"
2.si ve benim şu sıralar en çok duymak istediğim " tebrik ederim hamilesiniz"
3.sü "sağlıklı bir evladınız oldu"

Rabbim inşallah herkese dileğini verir. Tabi bu liste uzayıp gider. İlk dileğim herşeyden önemlisi ailemin sağlıklı ve hayatta olması, kendi sağlığımın yerinde olması ve ülkemizin huzur içinde olması. siz de dileklerinizi söyleyin bugün tüm enerjimiz pozitif olsun gökyüzüne gönderelim :)

kuzucum havalar az serinlesin biraz da olsa rahatlarsın. Annen geliyosa tamam şimdiden yüzünde güller açmış:) keşke bende hamile olsam o ağrıları yaşasam :) şikayet etsem:)
Senin şikayet ettiğin günleri de görürüz inşallah canim :)
Dün eşim doktora diyor ramazanda ilik suyuyla çorba et çok yedi ondan mi çok kilo aldı ki diyor :) ramazanda atağa geçti bizim ki:) ama bende eşimde iriyiz zaten ben 4 kilodan fazla doğmuşum genetik birazda herhalde hakkımızda hayırlısı canım senin bebege de maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…