ahhh canım inan ki bende bu ağrıları ona yoruyorum inşallah dediğin gibi olur :) allah normal doğum nasip etsin hayırlısıysa :)
doğum koçum beniiiimmmm :) senin gazinla üçüz dogurulur :) ama cok haklisin sezeryan veya normal dogum korkum yok ama sezeryanda bebisin birden dünyaya gelmesi fikri üzüyor beni rahatca yattığı yerden alinmasi fikri falan. Mecburiyet veya gerçekten inaanin panik olmasi ayrı tabi.Kız cesaretlik nesi var ıkın ıkın çıksın işte narkozu yiyip bıçak altına yatmak dahamı iyi izle bir sezeryan dogumları gör bakalım nasıl çekiştiryolar bebegi dünyadan habersizken.normal doğum öylemi anneden çıkana kadar kimse değmiyo kendi istegiyle bütün aşamalardan geçiyo öyle dünyaya gözlerini açıyo zamanında doğmuş oluyo.Sezeryan erkenden çekip alıyolar yavrum noldum şoku yaşıyo.Sonrada 4 ay ağlıyo dünyaya uyum sorunu çekiyo bebek.
Minnak sanci oluyor kasilma oluyor arada ben müzik eşliğinde kitabimi okuyorum@ysmn1096 canım saol :)
Bi durgunluk var buralarda da, mevsim değişmeye başladı ondan mı nedir acaba.
Doğumu yaklaşan hamişlerin ağrıları başlamış,Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız rahat doğumlar nasip etsin @afrodit26 @KAYGILIbebeem
@maysu senin erken başlamış ağrılar, vakti gelince bi ıkınmada doğurcan inşallah :)
aşılama sonucu bekleyen biri vardı aramızda, ses yok mu nerelerde ?
iyiyim canım allah razı olsun.. ben bayadır giremiyodum tatil falan girdi araya ama hepinizi tanıyorum tabikide :) yok aynı yerden değiliz canım ben konyalıyım istanbulda yaşıyorum.. bu arada sen nasılsın nasıl gidiyoCanım merhaba nasılsın sende hamileymişssin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yanlış hatırlamıyorsam seninle aynı memleketteydik beni hatırladnmı
Kız sus su maşallah de, nazar edeceksin kendi kendini. Böyle rahaaaat rahaaaaat takıl, rahat rahat doğur. Hatta doğurup, "aaaa doğdu mu anlamadım ben" falan deMinnak sanci oluyor kasilma oluyor arada ben müzik eşliğinde kitabimi okuyorumçok gevşek bir insan oldum çıktım
Onlar hastaneye erken gidenler en ufak belirtiye gitti benim kızkardeşimde 3 defa eve geri geldik imza karşılıgı bıraktılar.Doktorlar sorumluluk almıyo geri gönderdiginde bişey olursa suçlu olacağı için.Açılma başlamış olduktan sonra gidse çok sürmüyo doğuruyo.Yengemi doğuma götürdügmüzde anında doğuma aldılar 10 dakkaya kucağında bebekle çıktı şaşırdık nooldu niye geri çıkarıyolar diye meger ağzına kadar gelmiş doğum başlamış hastaneye girdiğmizde.3 hastane gezdik çünkü hastane begenemedi en son sormadılar direk aldılar doğuma.Bebegide iri doğdu maşaallah.haklısın öyle oluyo ama normal doğum yapan insanlardanda hiç güzel şeyler duymuyoruz o yüzden şimdiden korku sardı beni hiç cesaretim yok
iyiyim canım allah razı olsun.. ben bayadır giremiyodum tatil falan girdi araya ama hepinizi tanıyorum tabikide :) yok aynı yerden değiliz canım ben konyalıyım istanbulda yaşıyorum.. bu arada sen nasılsın nasıl gidiyo
Boşa demiyolar cennet anaların ayagı altında diye.Kolaymı candan can çıkarıyosun okadarda olsun yani Doğum yapan kadının bütün günahları siliniyomuş yeni doğmuş bebek gibi oluyomuş.Cesaret ver kendine nevarmış bende doğurrum de bu kadar doğuranların benden fazlasını var de.haklısın öyle oluyo ama normal doğum yapan insanlardanda hiç güzel şeyler duymuyoruz o yüzden şimdiden korku sardı beni hiç cesaretim yok
valla maşallah kimide öyle 10 dk da doğuruyo ne güzel..Onlar hastaneye erken gidenler en ufak belirtiye gitti benim kızkardeşimde 3 defa eve geri geldik imza karşılıgı bıraktılar.Doktorlar sorumluluk almıyo geri gönderdiginde bişey olursa suçlu olacağı için.Açılma başlamış olduktan sonra gidse çok sürmüyo doğuruyo.Yengemi doğuma götürdügmüzde anında doğuma aldılar 10 dakkaya kucağında bebekle çıktı şaşırdık nooldu niye geri çıkarıyolar diye meger ağzına kadar gelmiş doğum başlamış hastaneye girdiğmizde.3 hastane gezdik çünkü hastane begenemedi en son sormadılar direk aldılar doğuma.Bebegide iri doğdu maşaallah.
öyle tabikide kolay değil.. bilmiyorum daha zamanım var nasıl olsa rabbim hayırlısını nasip etsin ben evliliğimin ilk zamanlarındada çok sıkıntı çektim vajinismus yaşadım falan sanırım o yüzden cesaretsizimBoşa demiyolar cennet anaların ayagı altında diye.Kolaymı candan can çıkarıyosun okadarda olsun yani Doğum yapan kadının bütün günahları siliniyomuş yeni doğmuş bebek gibi oluyomuş.Cesaret ver kendine nevarmış bende doğurrum de bu kadar doğuranların benden fazlasını var de.
Anladım cnm da inşaallah kolaycacık atlatırsın sen zordan korkarsan zor senin gözünde daha çok büyür.Geçmişi unut gitsin.İnşaallah Allah bir cesaret ve kolaylık verir ne oldugnu anlamadan doğurur çıkarsın bu kadarcıkmıymış dersin.öyle tabikide kolay değil.. bilmiyorum daha zamanım var nasıl olsa rabbim hayırlısını nasip etsin ben evliliğimin ilk zamanlarındada çok sıkıntı çektim vajinismus yaşadım falan sanırım o yüzden cesaretsizim
İnşaallah sen ve diğer arkadaşlarda öyle 10 dakkada doğurur çıkarsınız ikinci günde dulunuzu alıp rahatlarsınız.Sezeryan çekilecek dert degil birsürü dikiş oturamıyosun kalkanıyosun bebegini bile kucağına almak cefa ya dönüşüyo.kız kardeşler gelinler derken bu tarz vakalarda çok bulunduğum için az buçuk biliyorum.valla maşallah kimide öyle 10 dk da doğuruyo ne güzel..
inşallah canım rabbim kolaylık versin hepimize sıkıntısız doğumlar nasip etsin..İnşaallah sen ve diğer arkadaşlarda öyle 10 dakkada doğurur çıkarsınız ikinci günde dulunuzu alıp rahatlarsınız.Sezeryan çekilecek dert degil birsürü dikiş oturamıyosun kalkanıyosun bebegini bile kucağına almak cefa ya dönüşüyo.kız kardeşler gelinler derken bu tarz vakalarda çok bulunduğum için az buçuk biliyorum.
Evet canım. Kiz demişti ama erkek oldu senin de erkekmış maşallah erkek patlaması yasiyoruz:))slm kızlar görüşmeyeli nasısınız bakalım? @betiboop senin bebişin cinsiyeti kız değilmiydi arabanızı falan fuşya almıştınız sanki şimdi erkek diye okudum gerçi aynı şey bendede oldu kıza benziyo demişti sonra erkek çıktı :)Mogami canım senin bebeğinde erkekmiş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah zaman ne çabuk geçiyo 20. haftaya gelmişsin bile maşallah
Helal kız sen doğum kocumuz da ol bacım ☺ çok doğru söylediklerin otizmin artma nedenlerinden biri de sezeryanmis bebeği birden bire ordan çekip almak otizm nedeniymis. . Allah hepimize normal ve kolay doğum nasip etsinİnşaallah sen ve diğer arkadaşlarda öyle 10 dakkada doğurur çıkarsınız ikinci günde dulunuzu alıp rahatlarsınız.Sezeryan çekilecek dert degil birsürü dikiş oturamıyosun kalkanıyosun bebegini bile kucağına almak cefa ya dönüşüyo.kız kardeşler gelinler derken bu tarz vakalarda çok bulunduğum için az buçuk biliyorum.
Bak işte cesarete tek befeste çıkarmaya iddia ediyo benim @betiboop ummm.işte hepiniz böyle yürekli olun.Kendim daha koymayı başaramadım çıkarmayı nasıl başarıcam o muamma tabii istisnalar kaideyi bozmaz inşaallah o gün gelirse göricigim kendimi :)))Evet canım. Kiz demişti ama erkek oldu senin de erkekmış maşallah erkek patlaması yasiyoruz:))
Doğumdan korkma canım doğal seleksiyon sen evde de olsan bi şekilde çıkacak o zaman gelince,kaldı ki imkanlarimiz doktorlarımız çok iyi allah in da izniyle tek nefeste çıkarırım inşallah :)
Oh afiyet olsun bende meyvemi yiyeceğim birazdan az dinleneyim hele de :) ilk bebisi doğurduğumda annem şok olmustum diyo bi baktım dikilmis tepemde dogurdum ben demesin mi diyo inşallah bu seferkinde de soğukkanlı olurum ya :) ağlarmisim dogurmayacam diyeKız sus su maşallah de, nazar edeceksin kendi kendini. Böyle rahaaaat rahaaaaat takıl, rahat rahat doğur. Hatta doğurup, "aaaa doğdu mu anlamadım ben" falan de
Ben de mutfağa gidip yavrumu doyurayım, rüyama kadar giren şeyler var dün geceden Obur oldum iyicene
Bak işte cesarete tek befeste çıkarmaya iddia ediyo benim @betiboop ummm.işte hepiniz böyle yürekli olun.Kendim daha koymayı başaramadım çıkarmayı nasıl başarıcam o muamma tabii istisnalar kaideyi bozmaz inşaallah o gün gelirse göricigim kendimi :)))
Öyle tabiki arkadaşım tutturmuşlar para tuzağı insanları kolaylık uğruna yarım insan yapma yolunu.Haydi sezeryana haydi sezeryana.Kadın tabiki o anda kolay görülen yolu seçecek bu Türkiyedeki sezeryan olayı avrupada bile yoktur Türkiyede olduğu kadar. herkes doğala yöneliyo Türkiye yapaya yöneliyo.Benim annem nasıl doğurmuş 11 Normal doğumlu çocuğu ağrı kesici yok serum yok dikiş yok Hepside sağlıklı maaşallah.Sonrada ay uyumuyo ay huzursuz nesi var bu çocuğun diyoruz 4 ay omzumuzda evi tur atıyoruz ki uyusun diye.Çocuk eksik doğuyo tabiki kendine gelemez.Günü dolsun rabbim vücudu doğuma göre dizayn ediyo zaten kalça kemigi bile açılıyo çocuga çıkış yolu hazırlanıyo.Ama biz aman canımız acımasın hemen kesin alın eee sonrası doğumdan çıktıktan yarım sağat sonra nooluyo yatalak bir hanne kendine bile hayrı yok bebek desen titrek ürkek çığırtkan emmez emse annede süt gelmez sonra aç bu çocuk tekrar yapaya yönel hazır mamayı daya.Sonra deriz insanlarda kısırlık arttı hastalıga dayanma gücü azaldı şiddetçi oldu yok aptalmı bu çocuk birsürü kusur ararız amaaa kendimize hiç kusur bulmayız.Helal kız sen doğum kocumuz da ol bacım ☺ çok doğru söylediklerin otizmin artma nedenlerinden biri de sezeryanmis bebeği birden bire ordan çekip almak otizm nedeniymis. . Allah hepimize normal ve kolay doğum nasip etsin
Ayyy bende kahkaha attım sana koyuluruz inşaallah cnmKız sen varya kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi ofistebende o koyulamayan gruptanım canım inşallah en yakın zamanda oda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?