Beraber Anne Olma Yolunda

Ayyy bende kahkaha attım sana koyuluruz inşaallah cnm

İnşallah canım inşallah yakındır o günler Allah'ın izniyle doğum konusunda söylediklerinde çok haklısın ben önceden dikiş atıldıgını bilmediğim için bebegım olursa normal dogururum dıyordum sonra duydumkı acılmadıgında kesıyorlarmıs dıkıs atıyorlarmıs bundan korktum dedım yoo olmaz sezeryan olur ama benım kuzenım ıkı sene once sezeryanla dogum yaptı sımdı dıyorkı bılseydım normal dogum yapardım normal dogum sırasında vajınada bırıken akınta bebek ıcın cok önemlıymıs hastalıklara karsı dırencını arttırıyor bende bunu duyunca normal doguma tekrar karar verdım tabı kısmet olur bebegı bır koyduru verıp ardındanda normal dogum nasıp olursa

İnşallah canım inşallah yakındır o günler Allah'ın izniyle
İnşaallah canım azimle bilmem ne yapan taşı delermiş :))Adetin 21.Günü sabah doktor kanda progesterona bakıyomuş eger 10 un üzerinde çıkarsa yumurtlamışsın sayılıyomuş.Eger 10 un altındaysa bir sonraki adetin 5. Günü progestan hapa başlanıyomuş 5 gün kullanıyormuşsun yumurtayı beslesin diye.Yumurtladıgından eminsede adetin 17. Günü progestana başlatıyomuş 10 gün kullanıyomuşsun rahmi kalınlaştırıyomuş ki döllenen yumurta tutunsun diye.10 gün sonunda adet olmayı bekliyomuşsun günün geçince testte hamile çıkarsan kılomene biraz daha devam duruma göre.OKUYA OKUYA PROF OLDUM BU PROGESTANI

aman bebişlerimiz ii olsunlarda biz her şeylerini alırız inşallah

Seni kıskanır kızını daha çok kıskanır ama ona mümkün yok laf edemez babalar kıyamam lar kızlarına :):)
ayyyy belki beni kıskanmayı bırakırkızını kıskanacagı şimdiden belli
alem bu adamlar walla

Heyyy maşallah canım sana :) bizde kaç aydır hiç dikkat etmiyorduk normal olmayacak zaten diye ben ilişkiden sonra hemen kalkıyordum yavrucaklar hep dışarı çıkıyordu :) eşime dedim bak ilaç kullanalı uc hafta oldu belkı kısmette varsa normal olur çalışmalara baslayalım eşimde il dısından geldı dun dıyorum sana suprızım var sonu nereye gıdecek bugun özel gununmu dıyor yavrum oda ogrendı artık :) dedım ozel gunum degıl ama sonu oraya gider suprıızımde esıme masaj yagı almıstım mum yaktım lambayı kapattım yag ıle bırlıkte masaj yaptım yazık kocam yoruluyor dınlensın dedım :) ben bu progestorna hiç bakmadım onunla ilgili hiç bilgim yoktu valla sen iyi araştırıp öğrenmişssin ben arada sırada aşılamaya bakıyorum artık nasıl oluyor diye bende onun uzmanlığını yapacağım yakında :) onun dışında baktıgım birşey yok

Evettt onu söyl
emeyi unuttum allah öyle ayarlamışki bebegin geçtigi yerlerde maruz kaldıgı sıvılar bebegin cildini mikroplardan koruyan bir kalkan görevini yapıyo resmen o sıvı çocuğu ilaçlıyo zararlı etkenlere karşı.Dikiş sezeryanda daha fazla hemde 7 kat kas ve deriyi dikiyo.Vajen dikişi herkese yapılmıyo ancak açılması az olursa atılıyo onuda ıyuşturucu igne vurup dikiyolar ama kimi aceleciler iğne etkisini göstermeden dikiyomuş oda şansımıza kalmış artık

Ay canım valla ne guzel konuşuyorsun normal doğum ile ilgili :) biraz da beni cesaretlendirsene :) doktora sezeryan yap dedim yapmıyor da

Evet canım inşallah iyi dr lara iyi ebelere denk gelirizde rahat kolay doğumlarımız olur
Rabbimin mucizesi çok herşeyin bir sebebi var

Burda bir arkadaş aşılama ondan sonrada 2 tüp denemiş sonuncusu tutmuş geri düşüşe geçti betası.O söylemişti öncesinde ve sonrasında kullandırıyomuş doktoruda ondan araştırdım meger yumurtlamadan sonra rahimi hazırlasın tutunmaya diyede kullanılıyomuş ben topikte genelde kanamalı hamişlerin kullandığna şahit oldugum için onu araştırdım bu hap neder nelerde kullanılıyo diye öyle ögrendim farklı aşamalardada kullanıldıgını.

Ay canım valla ne guzel konuşuyorsun normal doğum ile ilgili :) biraz da beni cesaretlendirsene :) doktora sezeryan yap dedim yapmıyor da
canım inşallah kolay bi dogumun olur ve dogumdan sonra cok rahat edersın sezryandan sonra ki acı bence daha coktur bende korkmuyo değilim normal dogumdan ama düşünnce dogmdan snra bişeyın kalmıyo benm annemn dogumları zor olmuş acaba benmde öyle olur mu die benm korkum.bence sen hiç korkma akısına bırak ALLAH ne güzel yaratmıs bizleri oluru olmasaydı normal dogum hiç olmazdı

Hım anladım canım olabilir henüz ben ilaç kullanmaya başlamadım belki benim dr da aşılama için gittiğimizde banada vercek

Belirsizlik ve plansız şeyler çok geriyor beni o yüzden galiba biraz da yazı için teşekkürler okuyayım bi canim

Amanınnn kız sen delimisin ne güzel tertemiz normal yap kurtul işte 4 ay şaşkın bebekle basıl ugraşıcan boydan boya dikişli karnınla en azından kafan rahat olur.

Ben hamile olmadığım halde her okudugumda duygulanıyorum sizlerin okuması daha bir başkadır canım inşallah bizlerde böyle rahatlıkla doğum yapabiliriz :)
İnşallah canım son zamanlar ya tedirginlik gariplik kargaşa her duyguyu yaşıyorum :) anlayacağın karmakarisigim :)

valla maşallah erkekler çoğunlukta sanırım.. evet zamanı gelince çıkıcak mecburen inşallah kolayca doğururuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…