Beraber Anne Olma Yolunda

oyy ne guzel canım benım catında uygunsa masallah hayırlısıyla al kucagına yaparsın yaparsın :KK70:
Sağol canım. Yaparım inşallah zaten sancı çekmek zormuş bebeğin gelmesi o kadar uzun surmuyormus öyle diyorlar

Pazartesi yaptırım inşallah canım.
Şeker yüklemesine çok karşıyım çok mantıksız geliyo bana zaten gebelik şekeri olsa vücudum tepki gösterir anlarım yani bunun için o şekeri yüklemeye gerek yok arkadaşıma sordum yemekten sonra beynim zonkluyodu diyo şekeri olan birisi bu . Ama ben dr a Hayır demek istemiyorum tanıdık ve de bahsetmiştim havalı bıraz benim Dr odasında falan şeker yüklemesi kötü değildir diye yazılar asılı baştan uyarıyı yani ne diyim artık ☺
Canım bende senin gibi düşünüyorum ama fikirlerimi açıkça söyleyince tepki görüyorum genelde :) 2 dilim baklavada da aynı şeker var diyorlar ama doğru değil, aç karnına 2 baklava kimseyi bayıltmaz ama şeker yüklemesi ile bayılan bayılana. Benim okuduklarımdan, dinlediklerimden anladığım şu oldu; açlık tokluk kan şekeri gebelik şekeri risk grubunda olup olmadığını anlamak için yeterli ama eğer doktor şeker yüklemesi yapmazsa ve gebede bir sorun çıkarsa doktor zan altında kalabileceği için sorumluluk almak istemiyor ve yapıştırıyor şeker yüklemesini. İmza karşılığı yapmayan, hatta hastası teklif etmeden şeker yüklemesini gerek görmedikçe yapmıyorum diyen o kadar çok doktor var ki. Herkesin kendi fikri tabii, saldırmayın bana sakın burda da :D
Ama senin değindiğin gibi, gel de doktoruna bu benim tercihim istemiyorum de :D Bende çekiniyorum doktorumla papaz olmaktan hakkımızda hayırlısı kuzum :)

Canım benim de çatlaklar 9 ayda oldu ve baya yayıldı cilt yapısıyla alakalı istediğin kremi sursen bile oluyor bende neler denemiştir neler
Kızlar benim karnımın alt tarafı çatır çatır çatlamaya başlamış mor mor damarlar olmuş :KK43: baştan beri 9buçuk kilo aldım. 13.haftadan beri kakao yağı badem yağı zeytinyağı karışımı ve lierac sürüyorum. Demek ki kollamakla alakası yokmuş. Daha da yayılır çatlaklar ya :KK43:

Merhaba kizlarr bugün minnakimin kontrolüne gittik 3d ile gördüm kızımı çıkışta da azcik ciciler aldık kızıma sizler neler yaptınız bakimmm bizde bole

Desene sende ben gibi doğuma da gidecek olsan inanamayacaksin :) her ay bekliyordu o ay beklemedim ve kan testi negatif çıkmışti kalp atisi sonrasi icimde kalmasın diye idrak testi yaptim hala ikna edememistim kendimi simdi de doğuma gidecegime inanamiyorum :))
Hahahah bende oyleyim yaa.hep bi inanamama,konduramama durumu var.dogururum anca inanirm herhalde:))) allah saglikli dogum nasip etsin ins canim.normal.dogum mu yapacaksin?

Merhaba kizlarr bugün minnakimin kontrolüne gittik 3d ile gördüm kızımı çıkışta da azcik ciciler aldık kızıma sizler neler yaptınız bakimmm bizde bole
Ayy ne güzel canım. Ne aldın nasilmis minyon kuzun kilosu boyu nasıl, benim bol aktivite yine 4 km yürüdüm şimdi de havuzdan çıktım Seviyo benim sipa hareketi nasıl tekme atiyo havuzda annem de hissetti duygulandi☺
Bu arada rüyamda isim.gördüm ben bebisime arın ismi, anneme anlattım rüyamda gördüysen koy diyo can mi arın mi şimdilik ikilem ☺aldıklarını Paylaş canım bakalım

Ayy ne güzel canım. Ne aldın nasilmis minyon kuzun kilosu boyu nasıl, benim bol aktivite yine 4 km yürüdüm şimdi de havuzdan çıktım Seviyo benim sipa hareketi nasıl tekme atiyo havuzda annem de hissetti duygulandi☺
Bu arada rüyamda isim.gördüm ben bebisime arın ismi, anneme anlattım rüyamda gördüysen koy diyo can mi arın mi şimdilik ikilem ☺aldıklarını Paylaş canım bakalım
550 gram olmuşuz iyi dedi dr benimki gündüz uyuyo akşam kurutuyor gececi olacak benim kız sanırım birazdan cekiyim canım hastanecikisi bikac zibin aldım şimdilik organik pamuk dedi kadın ama dokununca azcik sert gibi geldi anlamadım

Canım bende senin gibi düşünüyorum ama fikirlerimi açıkça söyleyince tepki görüyorum genelde :) 2 dilim baklavada da aynı şeker var diyorlar ama doğru değil, aç karnına 2 baklava kimseyi bayıltmaz ama şeker yüklemesi ile bayılan bayılana. Benim okuduklarımdan, dinlediklerimden anladığım şu oldu; açlık tokluk kan şekeri gebelik şekeri risk grubunda olup olmadığını anlamak için yeterli ama eğer doktor şeker yüklemesi yapmazsa ve gebede bir sorun çıkarsa doktor zan altında kalabileceği için sorumluluk almak istemiyor ve yapıştırıyor şeker yüklemesini. İmza karşılığı yapmayan, hatta hastası teklif etmeden şeker yüklemesini gerek görmedikçe yapmıyorum diyen o kadar çok doktor var ki. Herkesin kendi fikri tabii, saldırmayın bana sakın burda da :KK70:
Ama senin değindiğin gibi, gel de doktoruna bu benim tercihim istemiyorum de :KK70: Bende çekiniyorum doktorumla papaz olmaktan hakkımızda hayırlısı kuzum :)
Canim valla hislerime tercüman oldun helal ☺ doğru söz e ne hacet ama bilim de o kadar ikilemli ki birinin a dediğine biri z diyebiliyor sinir oluyorum :))
Bakalim senn dr ne diyecek ama pek laf etmez bence özel olunca daha farklı oliyo lar hoş benimki de özel. Güya ama ☺ Bi de gelirken yanında bi limon getir yazmışlar kağıda bayilana limon hesabı heralde bak sinir oldim bayilirim falan en sevmediğim seylet☺

550 gram olmuşuz iyi dedi dr benimki gündüz uyuyo akşam kurutuyor gececi olacak benim kız sanırım birazdan cekiyim canım hastanecikisi bikac zibin aldım şimdilik organik pamuk dedi kadın ama dokununca azcik sert gibi geldi anlamadım
O zaman minyonluktan çıkmış seninki maşallah epey olmuş haftasına göre gayet iyi yarasın yedikleri annesine :)
Ayy hastane çıkışı mi.aldın beni heyecanlandiriyo o sanki zaman gelmiş gibu hissediyorum tamam kasma balım dinlen uzan çeker gösterirsin sonra, valla genelde organik falan diyorlar ama anlasiliyo aslında markalı mi sert olmasin bilir tecrubeli hatunlarimiz bi danis istersen

Kızımın ilk cicileri

Eklentiler

• IMAG0159.webp
    IMAG0159.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 80
Renki dediğim açık koyu sadece zaten arkadaştan deneyimliyim:KK54: ama o minnak seyler makineyi nasil doldurdu anlamadım:KK57: nevresim ve hele o battaniyeler havlusu falan yok mu onlar ne yer kapliyormus makinede yarın kıyafetlerini yikar öbür gün ütü yaparim olmadı da bebis kıyafetlerinin yiksndigini hissettiginden midir nedir degisik hallerde karnimi buruyor sanki noluyo kız doğuruyom mu ben :KK53:
Yok yok merak etme azcık daha dursun DAHA ERKEN :D Dogum sancısı zaten karından degıl belden gırıyo canım o mınıgın heyecanıdır kıyafetlerde yıkanıyo dıe sevınmıstır

O zaman minyonluktan çıkmış seninki maşallah epey olmuş haftasına göre gayet iyi yarasın yedikleri annesine :)
Ayy hastane çıkışı mi.aldın beni heyecanlandiriyo o sanki zaman gelmiş gibu hissediyorum tamam kasma balım dinlen uzan çeker gösterirsin sonra, valla genelde organik falan diyorlar ama anlasiliyo aslında markalı mi sert olmasin bilir tecrubeli hatunlarimiz bi danis istersen
Renksizmis organikmis öyle olurmus kadın ole dedi aman yine alınır aslında bi marka bulsak yani guselde onu alsam böyle kafam karışıyorlar ev hastahane çıkışı dolucak sen MAŞALLAH iyi yuruyosun canım ben bugün dolandim eve geldim kompostoluk şeftali felan coğrafik dondurucuya attım domates biber ayarladım pertim çıktı sana MAŞALLAH

Hahahah bende oyleyim yaa.hep bi inanamama,konduramama durumu var.dogururum anca inanirm herhalde:))) allah saglikli dogum nasip etsin ins canim.normal.dogum mu yapacaksin?
Amin canim darisi basina :) su an normal gorunuyor da bakalim haftaya kontrol var bebis fikir degistirip yine totoyu donmemisse normal :)

Sağol canım. Yaparım inşallah zaten sancı çekmek zormuş bebeğin gelmesi o kadar uzun surmuyormus öyle diyorlar
:D Aynen ole canım ınsallah sunıye gerek kalmadan kendı sancını cekersın. benımkı sunıdı daha zordu dogumum 5 dk surdu şükür. ama bı arkadasım yarım saat bı arkadasımda tam 1.5 saat ugrastı. ıkınmayada baglı tabi. onlarında sancıları azdı ama kendı sancılarıydı tabı az derken vardı baya :D Ama sunıdekı gıbı degıldı

Yeriiiiim canım. Çok güzeller hiç sert gibi durmuyo bayıldım hele o tulum ☺
Bende bayildimmm hemde çok seneye bu zamanlar amca sığar ama dayanamadım çok guseldiii eşim aceleci olduğumu söyledi ama yapabileceğim bişey yok dayanamadim

Allahımm Allahımmm nası cici bunlar yaaa :KK70: Maşallah içini doldursun ınsallah canım
Aminnn canım benim sen tecrubelisin canım hangi marka alalım renkli cok mu zararlı bebeklere ole diolar ilk kıyafet renksiz olsun diolar sence kız olunca renksiz az zorda bakalim senin Minnos nasıl kocaman olmuştur artık

Cok tatlilar ya :) sert demissin de keten karisimi varsa sert olabilir
Hadi ya ama yazmiodu neyse ikincisini başka alırız artık etiket kismi bile yok o kadar düşünmüşler bebeği tahrisligide düşünmüşlerdir dimi sen hangisinden aldın canim

Back
X