Saç Uzatma Yöntemleri Beraber Saç Uzatalım mıı? :)

Senaa96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
4
2
28
  • Dün saçlarımı bir anlık sinirle kestim ve cidden çok kısaldı içimi kemiren bi pişmanlığım var zamanla uzar nasılsa diye pek önemsemiyorum şuan ki durumunu ama uzaması lazım çok çirkin oldu :KK43: benimle beraber fotoğraflaşarak, beraber basit kürler yaparak mesela her ay aynı gün fotoğraf cekip birbirimize falan atabileceğim birini istiyorum saçı kısa olan varsa gelsin bu işin en eğlenceli hali bu olur :)

Son düzenleme:
  • Dün saçlarımı bir anlık sinirle kestim ve cidden çok kısaldı içimi kemiren bi pişmanlığım var zamanla uzar nasılsa diye pek önemsemiyorum şuan ki durumunu ama uzaması lazım çok çirkin oldu :KK43: benimle beraber fotoğraflaşarak, beraber basit kürler yaparak mesela her ay aynı gün fotoğraf cekip birbirimize falan atabileceğim birini istiyorum saçı kısa olan varsa gelsin bu işin en eğlenceli hali bu olur :)

Ben varım :)

Eklentiler

• IMG_20150319_131203.jpg
    IMG_20150319_131203.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 222
Bende varım. Bugun lavanta kurune başlıyorum, birde haşlanmış patatesin suyunu durulama suyu olarak kullancam. Salakligima yanıyorum, bir kestirim bir daha uzatamadim. Bu sefer kararliyim, ağustosun sonunda tatile gidene kadar uzatabildigim kadar hızlı uzatmam lazim. Gecen hafta Thomas tawin setini sipariş vermiştim, sukurki kapıda odemeydi ve ben ürünler yoldayken bu sitedeki yorumlar sayesinde kaziklanmaktan kurtuldu.

Senin adına sevindim :) whatsapp veya facebook üzerinden daha rahat olur diye düşünüyorum bu iş sence? :)

bende dün ilk kez sinemaki kürü denedim..bakalım bir ayda ne kadar uzayacak :KK66:belime kadar uzamasına gerek yok cünki küt kullanmayı düşünüyorum saçlarımı ..:KK30::KK30:

çarsamba sinemaki dün akşamda turplu su...

turplu su uğrastırıyooo karar verdim sinamaki kullanmayaaa daha az zahmetli..kasaplarada ilik sordum ama maaleseff veren cıkmadı..bulursam onuda dniyecem :KK53::KK53::KK53:

Bende başladım bu gun sinameki kurune. Ve sarmasik özlü şampuan kullanıyorum içine cam terebenti karistirdim.. insallah hakkimizda hayirlisi olur kızlar. Iyi sac uzatmalar herkese :KK66:

Ay ben de seve seve varımm.Aktif bir şekilde devam edersek birbirimize destek oluruz yoksa insan sıkılıyor bir zaman sonra ama burda resimlerimizi paylaşırsak daha çekilebilir bir hal alır bu durum

Bu da benim saçlarım tabi burda düzleştirmiş halim normalde düz ve kabarık ve altında oryal olduğu için rengi oturmayan 3 renk olan saçlarım...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 105
Bende varım en cok ben varımm. Her dustan sonra cekıyorum fotografını zaten kararlıyım uzatıcam uzatuyorum daa.

çarsamba sinemaki dün akşamda turplu su...

turplu su uğrastırıyooo karar verdim sinamaki kullanmayaaa daha az zahmetli..kasaplarada ilik sordum ama maaleseff veren cıkmadı..bulursam onuda dniyecem :KK53::KK53::KK53:
canım sinemakiyi nasıl uyguluyorsun ekstra bişe katıyormusun içine ??

Bu kadar yapabildim duz koyamadim ya :KK48:

Eklentiler

• 20150331_210436.jpg
    20150331_210436.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 121
X