- 7 Temmuz 2014
- 58
- 1
Kızlar merhaba inşallah konuyu doğru yere açtım. Başlıktaki gibi ben bu evliliği tek başıma yürütemiyorum..Karşımdaki adamın sevgisizliğinden, saygısızlığından düşüncesizliğinden,umursamazlığından bıktımm 6 senelik evliyiz ben 25 o 36 yaşında ama sanki 50 yaşında adamla evlenmişim...derdimi anlatmak isterim dinlemez tartışmak isterim konuyu kapatır herşey günübirlik Yaşanıyo boşanmak iistiyorsan beni yıpratma diyorum sen istiyorsun bence diyo.. Kızlar eşim esrar kullanıyo içmediği zamanlarda aşırı sinirli içincede salak gibioluyo ben böyle bi kocayla ne yapabilirim benim annem babamdan ayrılar ne kadar zor olduğunu ben bilirim.. Oğluma bunu yaşatmak kesinlikle istiyceğim en son şey ama bu evlilik sürmez bana yaptığı şeyleri unutamıyorum belki gönlümü alsaydi daha farklı olabilirdi ama yok hep o haklı hepp.. 15 gündür konuşmuyorum gelipte ne oldu demiyo buzz gibiyim ona karşı şuan hiçbişey hissetmiyordum sanki yokmuş gibi beni çok kırdı beni Babannem büyüttü kızlar Babannem önemlibi ameliyat oldu ben hergün gittim geldim ne bana sordu ne telefon açtı nede geldi benimle ondan bi hafta sonra dedem vefat etti köye götürdüler annem gelince ben oraya gittim obada gelmedi yine telefon açıp bi başsağlığı bile dilemedi.. Oradan geldiğimden beride konuşmuyorum yani ailemle bi problemi yok kesinlkkle ama böyle sen benim ailemin kötü gününde yaninda olmiycaksinda ne zaman olucaksin yahu.. Şu evde bi saniye durmak istemiyorum ama oğlum3 yaşinda kızlar.. Bu adam konuşsan anlamiyo kavga etsem vurmaya kalkiyo bende çok bagirip kendimi kaybediyorum ama kesinlikle haksiz hep alttan aldim bu zamana kadar calismiyisa caliştım yapmadigi şeyleri ben yapmaya çalıştım hep idare ettim sanki küçük olan oymuş gibi ne sevgi ne saygı hiçbişey olmasin değer vermezmi insan biraz böyle rahat rahat kırılırmı bi kalp ben ne yapayim söyleyin çok uzun oldu