- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
- Konu Sahibi incitanemtuana
nice nice senelereeee umarım mutluluğunuz daim olur ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nice nice senelereeee umarım mutluluğunuz daim olur ...
be_reN,yüreği güzel arkadaşım,birinci evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.eşinle birlikde mutlu,huzurlu,sağlıklı,bol kazançlı ve neşeli bir ömür diliyorum.tüm arzuların gerçekleşsin.sevgilerimle seni tebrik ediyorum.
mutluluklar...![]()
nıce bırıncı seneler dılerım bırıncı sene tadında olması dılegıyle..
ıncım var ya ya ne dıyecegımı bılemıyorum ınan.. senağlama sana bısey demeye de gelmıyor kı.. :kedi: ya benı ole mutlu ettın kı sımdı anlatamam.. cok tesekkur ederım bıtanem benım .. :1hug: canımsın.. Şeniz cok sag ol canım benım Allah razı olsun senden.. :Saruboceq: barısmak bı yana ıste bu benı ole mutlu ettıkı anlatamam.. opuyorumnanaktan
kk yı ıste buyuzden cok sevıyorum oyle guzel dostluklara vesıle oldukı.. :gitme: uff yaa cok duygulandım.. senağlama tekrar cok tesekkur edıyorum bıtanem benım.. :1hug:
![]()
buna bayıldım ya ıncım sen bıtanesın ne kada r ınce bı kısılıge sahıpsın hep canım ol emiii
beren sendee bak burda kac kısıyı uzuyosun dovmuyum kıs senı hep ıyı haberlerle gel senıde tekrardan opuyorum
:kedi::kedi:
begendiysen ne mutlu bana canim benim
:kedi::kedi:
herseyin en güzeline
en iyisine layiksin
insallah hep gönlünce olur istedikleri
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bundan sonrada umutlu mutlu güzel bir gelecek sizin olsun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şanslısın bak iki topikin oldu,
kutlamıştım ama buseferki barışmanıza sevindiğimi söylemek istedim.
inşallah,üzücü olaylar yaşamassınız berencim.hep mutlu kalın tatlım.:Saruboceq:
incim sağol meleğim.opuyorumnanaktan
Nice mutlu yıllar diliyorum
Rabbim ayırmasın inşaallah:Saruboceq:
nice nice senelereeee cnm benim:)
nice mutlu güzel huzurlu yıllara opuyorumnanaktan