aynen tatlım benimde yaacanim walla bende yorgunumm birazz ama burasiii kalabalikk oluncaaa yorgunlugum gidiyoooo
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmselammmmmmmmmmmmm
bende iyi olmaya calışıyorum işte canımevrenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ooo yakınmışızzzz:))
ofeliyacımm teşekkrr edermm bugünn çok iyiyimmm sen nasılsınn bakıymm
ben de geldim ama gamlı baykuş...
Hoşbuldum kızlar...Ee naber bakalım
Ayy diğerleri nerde kaldı ki
kızlar konuma cevap lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...rvatif-veriyormu-arkadaslar.html#post22606422
Hoşbuldum tatlımm
hoşbulduk ofeliya
canımm ciklet gibi heryerde satıyolarr git bi süper marketten alşverş yap araya sıkştr
tweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmevrenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mrb limoncukkkkkselammmmmmmmmmmmm
hosgeldinnnnben de geldim ama gamlı baykuş...
Hoşbuldum kızlar...Ee naber bakalım
Ayy diğerleri nerde kaldı ki
eee anlatın bakalım neler neler yaptınız bu gun?
hosgeldinn iyidir ne olsunn senden tatlimm
eczanelerdee marketlerde heryerde satılıyoo çok utanıyosan alamıyosan internetten siparişş ver:))ayrıca neden sen alıyosun gitsin kocan alsınnya utanıyom ıste
Çok gerginim ya,adet oldum az önce...Baya bi gecikmişti,test almayı düşünüyodum bende..
Biraz önce de kına resimlerime baktım,iyice duygusal oldum..Kafamı dağıtmak için gireyim nete bari dedim,öyle işte
Sen nasılsın
Çok gerginim ya,adet oldum az önce...Baya bi gecikmişti,test almayı düşünüyodum bende..
Biraz önce de kına resimlerime baktım,iyice duygusal oldum..Kafamı dağıtmak için gireyim nete bari dedim,öyle işte
Sen nasılsın
Sen nasılsın
hosgeldinn canimmslm kızlar ben geldim nasılsınız
eczanelerdee marketlerde heryerde satılıyoo çok utanıyosan alamıyosan internetten siparişş ver:))ayrıca neden sen alıyosun gitsin kocan alsınn
aaaaaaa bendee az öncee hastalandımm hattaaa 10 gün gecikmiştimm
eczanelerdee marketlerde heryerde satılıyoo çok utanıyosan alamıyosan internetten siparişş ver:))ayrıca neden sen alıyosun gitsin kocan alsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?