Berenli Saatler :)

Maşaallah canım

Ne güzel küçük yaşta öğrenip bilmesi,en büyük destekçindir şimdi o senin,ne güzel

evet canım aynen öyle :106:
kızım olmasa kafayı yerdim ben başka kimsem yok bana destek olup yardım edecek
pardon birde eşim var sağolsun o da girer mutfağa yemek yapar

Sınavları saymazsak iyiyim ben de canımm, arada psikolojim bozuluyo şöyle oluyorum
Önümüzdeki hafta da bitse de sabaha kadar takılsam burda dertsiz tasasız
hoşgeldinn melezzzzzz benmm yarın bitiyooo amaa hala çalşma isteği yok bendee off sennkilerde hemencecik biter inşallahh

Ayyyyy hoşbuldummmm ablacımmm nasılsınızzz (siz)

dedem den inciler...kır tarla da arpam var oğlan gibi arkam var.kız evlat öz evlat.kız annelerini de erkek annelerini de kutluyorum.

masallahh kizlarr sohpet almis basinii gidiyoooo

hosbuldukkk arkadasim merhaba seninle daha once hic konusmadik ama ben sana rastliyordum topiktee oglun cok tatliii
bu gune kısmetmiş demek ki?meraba ben ofeliye cok sagol canım benım darısı tez zamanda senın başınaa.aminnn
Elime geçse sağ kurtulamaz kızzz davet etme bence
Nasılsın bakalım güzelimmm Topik anası yok mu

gel ısır vallah niye davet etmeyım kapım her zaman sana acık canımmmm
vallah sorma anasız yetim koydu biziii

hoşgeldinn melezzzzzz benmm yarın bitiyooo amaa hala çalşma isteği yok bendee off sennkilerde hemencecik biter inşallahh

Hoşbuldum canımmmm Ohhhh ohhh ne güzel kurtuldun sen, benim daha bir haftam var ama
nedense hala sınav havasına giremedim, baksana netlerde geziyorum

Bi de sınav stresiyle elime her geçeni hoppp mideye indiriyorum Kim bilir kaç ton oldum

İnşaallah tatlım,stres yapmamaya çalış

Allah yardımcın olsun

Saol tatlımmmm hayırlıysa bu seneyi de atlatırsam rahatlicam inşallah

Ayyyy kıyamam tatlım saolllll

INSALLAH CANIM cok istiyorummm

masallahh kizlarr sohpet almis basinii gidiyoooo
evrenimmmmmmmmmmmmmmm mucckk muckk hoşgeldinn senide gördümyaa artık huzurla çıkablrmmbirdee ben bugün tartıldımm 55 kilo 200 gramımm

benm son sınavmm yarın ben bile giremedm sınav havasınaa yeee yee sen zayıfsın bişiycikk olmazz

evet canım takımı ye tatlım ye afiyet olsun

bugün çok iyiyiz tatlımm
Maşallah size maşallahhhhh

Kız sen ne zaman gircen sınav havasına ayıptır sorması
Hem nerem zayıf kızzz bacaklar, göbek başallah almış başını gitmiş En son
57ydi, kesin sınav döneminde 60 ı bulmuşumdur

evrenimmmmmmmmmmmmmmm mucckk muckk hoşgeldinn senide gördümyaa artık huzurla çıkablrmmbirdee ben bugün tartıldımm 55 kilo 200 gramımm
:
tweestimmmmm tatlimmmm hosbuldukkk...
aaa canimm seninle ayni kilodayizz
sohbet gidiyoda sen asıl nerdesın kızzzz?

bendee burdayimm yaaaaa film bakiyordum ona dalmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…