Maşaallah canım
Ne güzel küçük yaşta öğrenip bilmesi,en büyük destekçindir şimdi o senin,ne güzel
hoşgeldinn melezzzzzz benmm yarın bitiyooo amaa hala çalşma isteği yok bendee off sennkilerde hemencecik biter inşallahhSınavları saymazsak iyiyim ben de canımm, arada psikolojim bozuluyo şöyle oluyorum
Önümüzdeki hafta da bitse de sabaha kadar takılsam burda dertsiz tasasız
yaa bende 55 olmak istiyorum
benn oldumm 55 amaa 51-52 yee kadar devamm tabii çok zor oluyo veremiyrumm bi türlüü
napim ablacim topiklere laf yetistirmeden olmuyorneyi unutmuyorumm takimimi
bende tam sarma istiyecektim cayin yanina madem yiyorsun eslemlivaaaa cayin yanina sarmada isterimmm
Ayyyyy hoşbuldummmm ablacımmm nasılsınızzz (siz)
Sınavları saymazsak iyiyim ben de canımm, arada psikolojim bozuluyo şöyle oluyorum
Önümüzdeki hafta da bitse de sabaha kadar takılsam burda dertsiz tasasız
bu gune kısmetmiş demek ki?meraba ben ofeliye cok sagol canım benım darısı tez zamanda senın başınaa.aminnnhosbuldukkk arkadasim merhaba seninle daha once hic konusmadik ama ben sana rastliyordum topiktee oglun cok tatliii
Elime geçse sağ kurtulamaz kızzz davet etme bence
Nasılsın bakalım güzelimmmTopik anası yok mu
hoşgeldinn melezzzzzz benmm yarın bitiyooo amaa hala çalşma isteği yok bendee off sennkilerde hemencecik biter inşallahh
yaa bende 55 olmak istiyorum
napim ablacim topiklere laf yetistirmeden olmuyorneyi unutmuyorumm takimimi
bende tam sarma istiyecektim cayin yanina madem yiyorsun eslemlivaaaa cayin yanina sarmada isterimmm
Ayyyyy hoşbuldummmm ablacımmm nasılsınızzz (siz)
İnşaallah tatlım,stres yapmamaya çalış
Allah yardımcın olsun
bu gune kısmetmiş demek ki?meraba ben ofeliye cok sagol canım benım darısı tez zamanda senın başınaa.aminnn
gel ısır vallah niye davet etmeyım kapım her zaman sana acık canımmmm
vallah sorma anasız yetim koydu biziii
bu gune kısmetmiş demek ki?meraba ben ofeliye cok sagol canım benım darısı tez zamanda senın başınaa.aminnn
gel ısır vallah niye davet etmeyım kapım her zaman sana acık canımmmm
vallah sorma anasız yetim koydu biziii
evrenimmmmmmmmmmmmmmm mucckk muckk hoşgeldinn senide gördümyaa artık huzurla çıkablrmmmasallahh kizlarr sohpet almis basinii gidiyoooo
Hoşbuldum canımmmmOhhhh ohhh ne güzel kurtuldun sen, benim daha bir haftam var ama
nedense hala sınav havasına giremedim, baksana netlerde geziyorum
Bi de sınav stresiyle elime her geçeni hoppp mideye indiriyorumKim bilir kaç ton oldum
sohbet gidiyoda sen asıl nerdesın kızzzz?masallahh kizlarr sohpet almis basinii gidiyoooo
Saol tatlımmmm hayırlıysa bu seneyi de atlatırsam rahatlicam inşallah
Ayyyy kıyamam tatlım saolllll
INSALLAH CANIM cok istiyorummm
evet canım takımıye tatlım ye afiyet olsun
bugün çok iyiyiz tatlımm
Maşallah size maşallahhhhhevet canım takımıye tatlım ye afiyet olsun
bugün çok iyiyiz tatlımm
evrenimmmmmmmmmmmmmmm mucckk muckk hoşgeldinn senide gördümyaa artık huzurla çıkablrmmbirdee ben bugün tartıldımm 55 kilo 200 gramımm
benm son sınavmm yarın ben bile giremedm sınav havasınaayeee yee sen zayıfsın bişiycikk olmazz
evrenimmmmmmmmmmmmmmm mucckk muckk hoşgeldinn senide gördümyaa artık huzurla çıkablrmmbirdee ben bugün tartıldımm 55 kilo 200 gramımm
:
sohbet gidiyoda sen asıl nerdesın kızzzz?
sohbet gidiyoda sen asıl nerdesın kızzzz?
kız şaka diyil gercekten her zaman beklerım
inşallah olur canım benım evlımısın?
çayın biri benimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?