Berenli Saatler :)

Ofeliyacimm yaa demin oglunun resmine baktimdaaa yaaa masallahh cokk tatliii buuu

bu arada sende masallah gercekten cokk guzelsin haa... sabah resimlerine baktimda masallahh
canım benım o senın guzellıyın btanem.gercı yaşlandım artık
o eski halimden eser yok şimdiiiii
:
benn 55 olmuşum bugünn durmakk yokk 52 olcammm

evrenimm 52 olcamm benn kararlıyımmneysee bebekimm ben çıkıyorumm öpüyorumm hepiniziii muck muckk melezz sende çık hadi derseeee:))

bende seni cok optummmm

ohhhhhhhh ne guzel biz burda seni bekleyelim sen film seyret patlamış mısırda istermısın yanına
yaa bu aralar karayip korsanlara acayip takmisim hepsine bi kere baktim ve simdi yeniden bakiyorum
kaptan Jack Sparrow
:
evrenimm 52 olcamm benn kararlıyımmneysee bebekimm ben çıkıyorumm öpüyorumm hepiniziii muck muckk melezz sende çık hadi derseeee:))

olursun ins tatlim az kalmiss haa gayret....... walla bana 52 az geliyo yuzum cokk zayif oluyoo o yuzden bana ideal kilo 55

hadii iyi geceler tatlimm... sinavlarinda basarilarrrrr

:
benn 55 olmuşum bugünn durmakk yokk 52 olcammm

Beni de yanına al kızzz 52yi geçtim 55 olsam yeterrr
Ben de çıkıyorum tatlım zaten ama derse değil uyumaya
Sabah erkenden kalkıp çalışcam çok uykum geldiii.

İyi geceler kızlar ben kaçıyorummmm öpüyorum herkesiiii:16:

Eki Görüntüle 325540

orda oynayan adam varya johny dep mi ne simdi belkide yanlis yazdim ismini makas eller diye bi filmde oynuyordu edward die ay cok tatliii

iyii gecelerrr muckk muckk hepinizeee

iyi geceler tatlımm
sınavda bşarılarr

ay ayyyy sevdimmm tatlimm hep iyi olunn
bende iyiyim tsk ederim ve mutluyum demin baktimda son bir hafta kalmis kocisimin gelmesineee[/QUOTE]

çok sevindim canım bişey kalmamış heyecan da vardır şimdi sende

nasıl olayım canım açım sen nasılsın
sormaaa yaaa bende aciktimm sarmalari goruncee
canım benım o senın guzellıyın btanem.gercı yaşlandım artık
o eski halimden eser yok şimdiiiii
aaaa tatlimm ne varmiss yasinda daha gencsinn.... sormasii ayip yasin kactii senin
Ben de çıkıyorum tatlım zaten ama derse değil uyumaya
Sabah erkenden kalkıp çalışcam çok uykum geldiii.

İyi geceler kızlar ben kaçıyorummmm öpüyorum herkesiiii:16:

Eki Görüntüle 325540
iyi geceler melezimmm basarilar dilerimm sinavlarinda guzelim kizimmm

nbr cnm nasılsın
iyilik ne olsun şekerm
gercekten mi?eskiden cok severdim film seyr etmeyi ama şimdi dizi seyr ediyorum buda yaşlandıgımın belirtisidir her halde

iyi geceler canımmmmmmmmm

Sağol canım

Tweest kapanırsa ilk kombini benden olcak,sende bigün kapanırsan sanada gelir benden bi kombin
hadii insss tatlimm.... walla bende bazen esiyoo oylee kapanayim diyorum artikk bakalim yaaa ins kapanirim ve tsk ederim kapanincaa hemen ilk kombinimii isterimm
orda oynayan adam varya johny dep mi ne simdi belkide yanlis yazdim ismini makas eller diye bi filmde oynuyordu edward die ay cok tatliii
ayyyy canimm yaaa iyikii soyledinn hemen yarinn bakicamm

ben 20 yaşında evlendim
21 anne oldum
şuan 23 yaşındayım yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…