Berenli Saatler :)

Evet lütfen 21 yaşında olun,siz 22 olursanız bizde 24 oluruz çünkü

23'üm,mümkünse 23 kalmak istiyorum

niye canim benimm yaaaa her yasinn bi guzelligi vardirrr...... hemm ne kadar 23 desende unutmaaa bir gun 24 olcannn kurtulusun yokk

Ay canım börek ne ki,hele misafirim olun neler yaparım

Sen nereliydin canım
gelirmmmmmm
canim ben danimarkada kaliyorum ama her yaz turkiyedeyimm ama aslen nerelisin dersen konyaliyim
kiz sende doymak bilmiyonnn haa
lokmamimi sayiyonn kizzz yyaaa saka bi yanaaa nikah yaramis banaaa dugunum oldugundan beriii kilo aliyorumm
evrenim beni abla yaptınn ben okadar yaşlımıyımmmm

ask olsunn tatlimm ne yaslisin sen en guzel yasini yasiyorsun.... dayicim hep oyle derdiiii

ablamizzzzzz

canim onemli olan anlasmak yasin gercektende hic onemi yok ama masallah kocan cok genc duruyo ayni yasta gibisiniz

gercekten mi?ay buna sevındım
bazen dlg gecıyorum eşimle ben senın yaşına geldıyımde sen iyice yaşlanacaksın dıyorum hayır oyle olmuyacak diyor
ben kac gosterıyorum peki?

ay bu kiloyu bir tek benmi alamiyorum

Ya öylede,büyümek istemiyom

Bu yaşımla bu halimle çok mutluyum,inşaallah hep böyle devam eder
canim insss mutlulugun daim olur ama malesef yasin icin bisi diyemicemm,, cokk uzgunumm
gercekten mi?ay buna sevındım
bazen dlg gecıyorum eşimle ben senın yaşına geldıyımde sen iyice yaşlanacaksın dıyorum hayır oyle olmuyacak diyor
ben kac gosterıyorum peki?

esimle aramda 2 sene olmasina ragmen bende hep bunu kullaniyorum.... sen benden once yaslanacan diyee
ama oda imtikamini bayramda elini operek aliyo
canim walla 23-25 arasi gibisin kocanda hani 25 27 arasi sanirdim...

ızlar ben yatmya gidiyorum
cok uykum var ve ustelık acım
yatmazsam buzdolabına saldıracam.
en iyisi uyumam
oglumda biraz sonra uyanır o zaman hic yatamam
sizleri cok seviyorum cok da opuyoru
allaha emanet olun
goruşmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…